Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

Tamda beklediğim snoptik desen... thumbsup
resim

resim

resim

(01-07-2020, 06:52 PM)snow41 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: SERKAN BEYE SORUM OLACAK

Gerci bu sorumun cevabini sadece ben degil tum forum arkadaslarimiz merak ediyor

6 - 8 ocak sistemi dedik yarindan sonra bu sistemide geride birakiyoruz Serkan beyin ve diger tahminci arkadaslarin paylasimlarindan anladigim kadariyla bir sonraki sistem  ayin 16 - 17 sinde  gelecek deniyorduki 12 - 13 ocak sistemi ve 20 - 23 arasi sistem var diyorduk peki 12 - 13 sistemi  otelendi 16 - 17 ocak oldu ozaman 20 ocak sistemiyle birleserek oldukca uzun soluklu bir sistem olurmu

Diger bir sorumda ocak ayinin ilk haftasini geride biraktik bu sistemle ayin ilk 10 gunu gecmis olacak ocak ayinin kalaninda bizleri nasil bir hava bekliyor ocak ayinin kalan kisminda 1 veya 2 tane gercekten istanbul icin ciddi ortu yapabilecek karli sistem bekleniyormu

cevaplar icin simdiden tesekkurler

Serkan bey
16 - 17 gibi beklediginiz bir sistem vardi bu sistem ne kadar guclu bir sistem olur su an yasadigimiz sistemle kiyaslarsak ne derece ustun bir sistem bekliyoruz
Ahmet bey merhaba, 

16_17 Ocak milat tarihtir bu tarihte öyle görüntüler göreceğiz ki  ellerimizi ovuşturarak sistem gününü bekleyeceğiz. 

Biliyorum şimdi bir çok takipçimiz şöyle diyordur. "Bekledikleri sistem gelmedi şimdi öteleme ye başladılar" Aslında bizim ötelediğimiz bir durum yok. Atmosferdeki bir hareket gidişatı etkiliyor ve bende şahsım adına tahminimi revize ediyorum. 

Merak etmeyin 16-17 Ocak'tan itibaren bir çok şeyin değiştiğini göreceksiniz zaten. 
(01-07-2020, 06:59 PM)greenmile Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ocak bitmeden kar görecek miyiz Serkan abi?

Göreceksin aslanım göreceksin müsterih ol. 
(01-07-2020, 07:35 PM)snowman3434 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 16-17 ocak sistemi ne zaman modellere yansıyacak gfs, ecmw ana çıktısına?

16-17 Ocak milat tarihtir.
Bizi nelerin beklediğini bir bilseniz.

тaяaηтυℓa

01-05-2020, 11:07 PM

23 25 ocak sağlam geloo inşallah değişim olmazsa. 5 ocakta demişim şimdi artık
Modellere de yansımaya başladı umarım tablo değişmez. Atmosfer kazık atmazsa sağlam geliyor tabii İstanbul burası havasına ayşesine güven olmaz NOKTA.

Cok tesekkurler Serkan bey
modellerde dediginiz sistemi goremedigim icin sordum kusuruma bakmayin cunku paylasilan modellerdede Azor arkadasimiz olsun Emin bey arkadasimiz olsun paylastiklari modellerde hep ayin 21 - 23 gibi gorunuyor sanirim bizlerin kacirdigi bir sey var siz bunu gorup soyluyorsunuz cunku 16 - 17 ocak sistemi var diyorsunuz bunu siz soylediginiz icin size inaniyorum hayirlisi olsun diyoruz surda 10 gunluk bir surec var ki siz cok daha uzun vadelerde birebir sistemleri gorup soyleyen bir kisisiniz gercekten sizin gibi birini tanimis olmaktan cok mutluyum
  Beğenenler:
  • Burak1980, Poyraz, Snowsedat, snowserkan

(Son Düzenleme: 01-07-2020, 09:51 PM, Düzenleyen: Poyraz.)

Serkan Abim gene güzel konuştun be iyi geldi. Biz şimdiden dil altı, tansiyon, sakinleştirici haplarımızı stoklayalım... Big Grin Malum önümüzdeki günler pek bir hareketli olacak desene... şimdiden heyecan başladı bizde. Takipteyiz thumbsup

Arkadaşlar teknik bir sorum olacak başka bir forumda 2019 yılı ziyaretçi sayısı olarak 20 milyon rakamı verilmiş. Bizim siteyi 2019 da kaç kişi ziyaret etmiş acaba bu konuda bilgi verecek arkadaş varsa söylesin bizahmet merak ettim çünkü.
  Beğenenler:
  • Captmehmet, hacimurat, snow41

(01-07-2020, 09:37 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(01-07-2020, 06:52 PM)snow41 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: SERKAN BEYE SORUM OLACAK

Gerci bu sorumun cevabini sadece ben degil tum forum arkadaslarimiz merak ediyor

6 - 8 ocak sistemi dedik yarindan sonra bu sistemide geride birakiyoruz Serkan beyin ve diger tahminci arkadaslarin paylasimlarindan anladigim kadariyla bir sonraki sistem  ayin 16 - 17 sinde  gelecek deniyorduki 12 - 13 ocak sistemi ve 20 - 23 arasi sistem var diyorduk peki 12 - 13 sistemi  otelendi 16 - 17 ocak oldu ozaman 20 ocak sistemiyle birleserek oldukca uzun soluklu bir sistem olurmu

Diger bir sorumda ocak ayinin ilk haftasini geride biraktik bu sistemle ayin ilk 10 gunu gecmis olacak ocak ayinin kalaninda bizleri nasil bir hava bekliyor ocak ayinin kalan kisminda 1 veya 2 tane gercekten istanbul icin ciddi ortu yapabilecek karli sistem bekleniyormu

cevaplar icin simdiden tesekkurler

Serkan bey
16 - 17 gibi beklediginiz bir sistem vardi bu sistem ne kadar guclu bir sistem olur su an yasadigimiz sistemle kiyaslarsak ne derece ustun bir sistem bekliyoruz
Ahmet bey merhaba, 

16_17 Ocak milat tarihtir bu tarihte öyle görüntüler göreceğiz ki  ellerimizi ovuşturarak sistem gününü bekleyeceğiz. 

Biliyorum şimdi bir çok takipçimiz şöyle diyordur. "Bekledikleri sistem gelmedi şimdi öteleme ye başladılar" Aslında bizim ötelediğimiz bir durum yok. Atmosferdeki bir hareket gidişatı etkiliyor ve bende şahsım adına tahminimi revize ediyorum. 

Merak etmeyin 16-17 Ocak'tan itibaren bir çok şeyin değiştiğini göreceksiniz zaten. 
(01-07-2020, 06:59 PM)greenmile Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ocak bitmeden kar görecek miyiz Serkan abi?

Göreceksin aslanım göreceksin müsterih ol. 
(01-07-2020, 07:35 PM)snowman3434 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 16-17 ocak sistemi ne zaman modellere yansıyacak gfs, ecmw ana çıktısına?

16-17 Ocak milat tarihtir.
Bizi nelerin beklediğini bir bilseniz.
Serkan Bey merhaba.
16-17 Ocak sistemin giriş tarihi mi yoksa bu tarih neler olacağını modellerde göreceğimiz tarihler mi?
Saygılar

Emin abi fenerbahçeye sol bek istanbulada kar gelmiyor bir türlü aynı tarih 20 ocakta gelecekler herhalde ????
  Beğenenler:
  • kral

Beyler bayanlar merdivenden kayanlar,

Bakın 16-17 Ocak milat tarihtir diyorum.
Modeller 12-13 Ocak'tan itibaren hafif hafif selektör yapacaklar.

Bizler ise 16-17 Ocak gibi var gücümüzle GELOOO diye bağıracağız.

Bende özledim GELOO demeyi. Az kaldı ama.

Taranham acı patlıcanım.

Oynak bir şeyler çal havamızı bulalım..

resim

2017 kışından hatıra
  Beğenenler:
  • AZOR, Burak1980, Captmehmet, gececi, Snowsedat, snowserkan, volkan34tr

Konuyu Okuyanlar:
Galatasaray1905, 34 Ziyaretçi