| |
Beğenenler:
• adakar, AZOR, Burak1980, Captmehmet, kartutgunu, kral, Poyraz, snow41, Snowsedat, snowserkan
(01-07-2020, 06:52 PM)snow41 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: SERKAN BEYE SORUM OLACAKAhmet bey merhaba, 16_17 Ocak milat tarihtir bu tarihte öyle görüntüler göreceğiz ki ellerimizi ovuşturarak sistem gününü bekleyeceğiz. Biliyorum şimdi bir çok takipçimiz şöyle diyordur. "Bekledikleri sistem gelmedi şimdi öteleme ye başladılar" Aslında bizim ötelediğimiz bir durum yok. Atmosferdeki bir hareket gidişatı etkiliyor ve bende şahsım adına tahminimi revize ediyorum. Merak etmeyin 16-17 Ocak'tan itibaren bir çok şeyin değiştiğini göreceksiniz zaten. (01-07-2020, 06:59 PM)greenmile Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ocak bitmeden kar görecek miyiz Serkan abi? Göreceksin aslanım göreceksin müsterih ol. (01-07-2020, 07:35 PM)snowman3434 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 16-17 ocak sistemi ne zaman modellere yansıyacak gfs, ecmw ana çıktısına? 16-17 Ocak milat tarihtir. Bizi nelerin beklediğini bir bilseniz.
тaяaηтυℓa
01-05-2020, 11:07 PM 23 25 ocak sağlam geloo inşallah değişim olmazsa. 5 ocakta demişim şimdi artık Modellere de yansımaya başladı umarım tablo değişmez. Atmosfer kazık atmazsa sağlam geliyor tabii İstanbul burası havasına ayşesine güven olmaz NOKTA.
Beğenenler:
• adakar, Burak1980, Captmehmet, Emreitsa, hacimurat, kartutgunu,
Cok tesekkurler Serkan bey
modellerde dediginiz sistemi goremedigim icin sordum kusuruma bakmayin cunku paylasilan modellerdede Azor arkadasimiz olsun Emin bey arkadasimiz olsun paylastiklari modellerde hep ayin 21 - 23 gibi gorunuyor sanirim bizlerin kacirdigi bir sey var siz bunu gorup soyluyorsunuz cunku 16 - 17 ocak sistemi var diyorsunuz bunu siz soylediginiz icin size inaniyorum hayirlisi olsun diyoruz surda 10 gunluk bir surec var ki siz cok daha uzun vadelerde birebir sistemleri gorup soyleyen bir kisisiniz gercekten sizin gibi birini tanimis olmaktan cok mutluyum
Serkan Abim gene güzel konuştun be iyi geldi. Biz şimdiden dil altı, tansiyon, sakinleştirici haplarımızı stoklayalım...
Malum önümüzdeki günler pek bir hareketli olacak desene... şimdiden heyecan başladı bizde. Takipteyiz
Arkadaşlar teknik bir sorum olacak başka bir forumda 2019 yılı ziyaretçi sayısı olarak 20 milyon rakamı verilmiş. Bizim siteyi 2019 da kaç kişi ziyaret etmiş acaba bu konuda bilgi verecek arkadaş varsa söylesin bizahmet merak ettim çünkü.
(01-07-2020, 09:37 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Serkan Bey merhaba.(01-07-2020, 06:52 PM)snow41 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: SERKAN BEYE SORUM OLACAKAhmet bey merhaba, 16-17 Ocak sistemin giriş tarihi mi yoksa bu tarih neler olacağını modellerde göreceğimiz tarihler mi? Saygılar
Emin abi fenerbahçeye sol bek istanbulada kar gelmiyor bir türlü aynı tarih 20 ocakta gelecekler herhalde ????
Beyler bayanlar merdivenden kayanlar,
Bakın 16-17 Ocak milat tarihtir diyorum. Modeller 12-13 Ocak'tan itibaren hafif hafif selektör yapacaklar. Bizler ise 16-17 Ocak gibi var gücümüzle GELOOO diye bağıracağız. Bende özledim GELOO demeyi. Az kaldı ama. Taranham acı patlıcanım. Oynak bir şeyler çal havamızı bulalım..
Beğenenler:
• adakar, ahmet sözen, Altıgen Buz Kristali, Argento1907, AZOR, Babazilla, Burak1980, Captmehmet, Ekrem14, Emreitsa,
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| Galatasaray1905, 34 Ziyaretçi |

Malum önümüzdeki günler pek bir hareketli olacak desene... şimdiden heyecan başladı bizde. Takipteyiz