| |
2 hafta sonra ne olur bilinmez ama işin gerçeği çok çok büyük balık kaçırdık. dün ve bugünü kar olarak alabilseydik ne godzilla kalırdı ve 2004. bundan sonra bu kış, bu şiddette yağış içeren sistem olur mu, olsa da soğukla çakışır mı bunu göreceğiz. şu an için hayalkırıklığım çok sadece...
Abilerim kardeşlerim herbirinizin yaptığı tahminlere,değerlendirmelere saygım var hepiniz baş tacısınız,ama benim artık tahammülüm kalmadı bu sibirya expresi inat etti bir türlü gelemedi istanbula yani çıldırıcam ormanlara gidip dağlara çıkıp kar yağdır KAAAR KARRRR allahım KARRRR diye bağırasım var allahım kafayı yemek üzereyim yani neden yağmıyor bu kar geceleri yatakta uyku düzenim bozuldu sabah uyanıyorum elimi yüzümü yıkamadan sizleri takip ediyorum allahım güzel bir haber yazsınlar da keyfim yerine gelsin diye eşimin bile bana bakışları değişti artık yani piskolojim bozulmuş gibi muamelere maruz kalıyorum.arkadaşlarım çevrem bana gülmeye başladı artık yok yani sorun bendemi anlamış değilim emniyet mensubuyum vallahi sonunda tayinimi erzuruma kars'a istiyeceğim
kusura bakmayın konumuz dışı konuşmuş olabilirim ama beni birtek sizler anlıyorsunuzdur umarım saygılar sevgiler
Beğenenler:
• AZOR, Burak1980, Canberk, Ekrem14, Emreitsa,
Asla yalnız değilsin snowözgür..Benim hanım bile ya ben senin yüzünden kar seviyorum mu sevmiyorum mu anlayamıyorum..diyor..bende anlayamazsın diyorum..Bunu abim de demişti
Snowözgür inanın aynı psikolojik durumdayım.
Sistemlerin ötelenmesi veya kıyısından köşesinden kaçırmalarımız beni olumsuz etkiliyor. Bazen ufukta görünen sistemleri sevinçle eş dost ile paylaşıyorum ama sonra espri konusu oluyorum. Kızım her gün "ne zaman kar yağacak?" diyor. Kar görmeye dağlara gidebilirim sıkıntı değil ama ben yaşadığım şehre, mahalleme yağsın istiyorum. İnşallah bu sene isteklerimiz gerçekleşir.
Beğenenler:
• Burak1980, Captmehmet, hacimurat, Hunter, idieforyou41, KardanadamEmin, kartutgunu, KMA76, Snowsedat, Snowtime
üstadların işaret ettiği 17 ocak tarihine bile bekleyecek sabrım kalmadı. Önümüzdeki 2-3 gün içinde bir süpriz olsa keşke.
17 ve 24 arası görüntüleniyor sistemde yani çoğu kişi öyle tahmin ediyor.tabi üstadadlar daha iyi biir. İnan aynı reis ya hergün bakıyor güncellemeleri takip ediyorum
(01-07-2020, 03:29 PM)snowözgür Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Abilerim kardeşlerim herbirinizin yaptığı tahminlere,değerlendirmelere saygım var hepiniz baş tacısınız,ama benim artık tahammülüm kalmadı bu sibirya expresi inat etti bir türlü gelemedi istanbula yani çıldırıcam ormanlara gidip dağlara çıkıp kar yağdır KAAAR KARRRR allahım KARRRR diye bağırasım var allahım kafayı yemek üzereyim yani neden yağmıyor bu kar geceleri yatakta uyku düzenim bozuldu sabah uyanıyorum elimi yüzümü yıkamadan sizleri takip ediyorum allahım güzel bir haber yazsınlar da keyfim yerine gelsin diye eşimin bile bana bakışları değişti artık yani piskolojim bozulmuş gibi muamelere maruz kalıyorum.arkadaşlarım çevrem bana gülmeye başladı artık yok yani sorun bendemi anlamış değilim emniyet mensubuyum vallahi sonunda tayinimi erzuruma kars'a istiyeceğim Özgür KARdeşim, o konuda yalnız değilsin, senin o geçtiğin yollarda benim yüzlerce pabucum eskidi...bu yolda çok ama çok yıprandık.. Seninle aynı duygular içindeyim, hatta dahada durumum vahim diyebilirim. Saygılar..
Beğenenler:
• adakar, Burak1980, Canberk, Captmehmet,
Emin abi İstanbul'a kar ne zaman gelecek ayın 20 sinde gelecek diyolar dogrumu neler düşünüyorsun
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| 3uZgibi, 52 Ziyaretçi |

kusura bakmayın konumuz dışı konuşmuş olabilirim ama beni birtek sizler anlıyorsunuzdur umarım saygılar sevgiler