| |
Küçük çamlıca kameralarındaki de yağmur maalesef.. Hava çok soğuk ama İstanbulun hiç bir noktasında şu an için kar değeri yok.. Poyraz Karadeniz üzerindeki bütün nemi İstanbul üzerine yağdırırken denizin ılımanlaştırıcı etkisi de İstanbulda bir termostat görevi görerek sıcaklığın düşmesine engel oluyor.
(01-06-2020, 07:58 PM)Babazilla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(01-06-2020, 07:50 PM)Snowtime Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Çok uzun süre kar yağıyor mu diye, sokak lambası veya sabit bir noktaya bakınca beynimiz bize değişik oyunlar oynamaya başlıyor.Zaman zaman bana da oluyor.Bizim gibi kar hastalarının mesleki deformasyonu da böyle oluyor demek ki İnşallah hepimizin dileği.Dewpoint i takip edin.
Kar Mutluluktur
Beğenenler:
• adakar, Burak1980, Captmehmet, hacimurat, kartutgunu, kral, OfluMevlüt, Poyraz, Serkannnnm, snow41, Snowsedat
(01-05-2020, 05:01 PM)Bir Dost Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ull nin konumuna bağlı bahsedilen ihtimalin gerçeklesip gerçekleşmemesi en azından orta karadenizden iç anadoluya sarkmalı istanbulun kar görmesi için... Doğu karadenize değil
Kar manyaklarına tavsiyem üşenmeyin inin aşağıya arabaların camına bakın düşen damlalar eriyorsa kky vardır erimiyorsa yağmur vardır. Serkan dostum nolcak bu milletin hali şöyle bir tahmin patlat da şenlensin ortalık.
Dün 2004 yılından bir kar yağışı şeklinden bahsetmiştim
Saatte 80/100 kmh tipi şeklinde, bugünkü yağan yağmur neredeyse, yağmur olmasına rağmen rüzgarın şiddetiyle(özellikle rüzgar alan açık alanlarda) sanki o dönemi hatırlattı bana, bu yağışı kar olarak alsaydık büyük olasılıkla aynısı, hatta daha fazlası bile olabilirdi tahminimce. Artık hayırlısı diyelim kışa daha yeni girdik bu seneden kendi adıma ümitliyim, güzel sistemler alacağımızı düşünüyorum!!
Beğenenler:
• Altıgen Buz Kristali, AZOR, Burak1980, Captmehmet, hacimurat, KardanadamEmin, Poyraz, SALİH1, snow41, Snowevren, snowserkan, ThunderSnow, Xooner
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| adakar, 6 Ziyaretçi |

İnşallah hepimizin dileği.Dewpoint i takip edin.