Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

(01-05-2020, 11:45 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(01-05-2020, 11:36 PM)TaяaηTυℓa Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 23 25 büyük balık balina ya da dardanel ton geloo. Serkancığım ne diyon bakem?

16-17 ocak milattır.
Strart bu tarihlerde verilecek büyük ihtimalle. 

Sen insaflı davranışın ben Godzilla bekliyorum Ahmetom

Modeller bozdu diye Ocak ayını, hatta nerdeyse KIŞ sezonunu bitirenler bence bir daha düşünmeli.. thumbsup

Umuyorum ki Serkan Bey'in yorumlarından sonra herkesin yüreğine su serpilmiştir. Milata son 10 gün..
  Beğenenler:
  • Burak1980, gececi, Poyraz, Snowsedat, snowserkan, Snowtime

(Son Düzenleme: 01-05-2020, 11:59 PM, Düzenleyen: snowserkan.)

Modellerle yatan şaşı kalkar.

Modellerle yatanın rüyasına dansözler girer. Smile

https://youtu.be/oCHgXrhgcZo

An itibariyle snowserkan tribünleri...Wink

Beraber yürüdük biz bu yollarda
Beraber ıslandık yağan yağmurda
Şimdi sıra geldi Godzilla ya
Kar Mutluluktur 

Serkan abi 2018 gibi 2014 2013 2011 gibi cok beklenti icindeyken cok sistem kaybettik. Yine ayni durum olma riski var mi?
  Beğenenler:
  • gececi, snowserkan

(01-06-2020, 12:07 AM)Ömer18 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Serkan abi 2018 gibi 2014 2013 2011 gibi cok beklenti icindeyken cok sistem kaybettik. Yine ayni durum olma riski var mi?

Risk her zaman vardır ama süreç belli şu an. 
Söylediğin ihtimal Ocak ayı için yok.

Şubat içinde en azından yarısı için yok.

Bizler sabırlı insanlarız, lafa, söze bakarak tahminler yapsaydık, yıllardir bu meziyetlere katlanamazdık. Yapılan tahminlerin, verilen emeklerin elbetteki bir karşılığı olacak. Uzakdan ahkam kesmek, kısa yoldan tahminlerimizi sorgulamak, hatta bir tık ileri gidip bizlere ayar vermeye çalışanlara cevap yakında ALLAH'ın izniyle atmosferden gelecektir. Bizler yazarken ortada olmayanlar, işlerimiz dolayısiyla yazmayı bıraktığımızda fırsatı kaçırmadan hemen olumsuz yorumlara, yağmaz, gelmez, busene zor, muhabbetlerine başlamakdalar. Bizler bu ve bunun benzeri yorum ve sataşmalara aşılıyız. Burası KAR TAHMİNLERİ Sayfası olduğuna göre burada yapılacak şey, açık ve net olarak KAR ın yağması tahminleridir, yağmur, güneş tahminleri değil. Bunu burada anlatana kadar bu serzenişlerim sürecektir, ısrarla anlamayanların bilgisine....İyi geceler arkadaşlar.. Smile thumbsup thumbsup

Düzce çarşamba perşembe kar var di mi Serkan abi?

Başka sitelere bakıyorum daha dün şortla sokakta oynayan veletler tahminci kesilmiş başımıza bir de hocam demiyorlar mı bu yerden bitmelere ayar oluyorum resmen.
  Beğenenler:
  • adakar, bokers36, Burak1980, Captmehmet, kral, snowserkan

Hiç unutamadığım 2004 kışı gibi bir sistem alırız inşallah, 3 gün aralıksız saatte 80/100 kmh tipi şeklinde kar yağışı olmuştu, hafızalardan silinmeyecek bir sistemdi, inşallah bir benzerini daha yaşarız.

Konuyu Okuyanlar:
24 Ziyaretçi