Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

UYARI: BAŞKA SİTE VEYA SİTELERDEN ALDIĞINIZ, ALINTI YAPTIĞINIZ PAYLAŞIMLARI BU SİTEDE PAYLAŞAMAZSINIZ.
  Beğenenler:
  • AZOR, Ftherdem, gunay75, Poyraz, Snowtime

resim
Desene yakın görüntüleri Cfs kestirmeye başladı Smile tabi büyük resimi çözmesine var daha 
  Beğenenler:
  • adakar, AZOR, Burak1980, Poyraz, SALİH1, Snowsedat

Ben çok özür dileyerek konu dışı yorumda bulunacağım.Benim günlük hemen hemen her saat takip ettiğim bu güzel forumda,sayın yöneticilerimizin bazı tutumlarının wow daki burç isimli kişiye benzemesi beni ve bazı arkadaşlarımızı eminim üzüyordur.Burada bizi wow dan ayıran ,daha önemlisi buradaki tahmincilerin wow dan ayrıldıktan sonraki wow un içler acısı durumunu iyi etüt etmesi gerekir diye düşünüyorum.Bu forumda sevgili serkan abimiz ve bir kaç diğer atmosfer ordinaryüsü kişileri tarantulayı örneğin zan altında bırakacak ve rencide edecek yorumların özelden atılmasını rica edeceğim.Çünkü bu forum bir bütün olsa bile ,emin abim,bir dost,ersel candan,azor diğer tahmincilerimiz ve serkan abiyi saymama gerek bile yok!bu kişilere özel tolerans gösterilmeli.Bizlerin bu forumda olmaması belki çok dikkat çekmez ama burada üstat dediklerimize bir şikayet bildirilecekse lütfen bunu özelden yapınız.Sizler bizim sosyal medyadan uzakta kalıp ,en pozitif duyguları yaşadığımız mükemmel bir ortamsınız.Kimseyi Burç gibi rencide etmemenizi rica ediyorum.Biz wow değiliz.

Gece güncellemesinde "Azor uyanıyor" filmi oynayacak gibi Wink

Önemli olan kuzey afrikadan kopacak o lokal ab parçası Azorun içinden soğuğa ulaşacak tabi soğuğun rotasinı batıya çevirecek azor da sağa doğru başka yüksekle birleşip blokaj kolunu oluşturacak bu deseni arayacağız. Bunun temel şartları CFS güncellemesinde de GFS nin gece güncellemesinde de var. Ocak ortası sistemi için tabi bunlar 

Ecmwf kar haritası 
resim
  Beğenenler:
  • AZOR, Captmehmet

(01-04-2020, 12:57 AM)Snowevren Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ben çok özür dileyerek konu dışı yorumda bulunacağım.Benim günlük hemen hemen  her saat takip ettiğim bu güzel forumda,sayın yöneticilerimizin bazı tutumlarının wow daki burç isimli kişiye benzemesi beni ve bazı arkadaşlarımızı eminim üzüyordur.Burada bizi wow dan ayıran ,daha önemlisi buradaki tahmincilerin wow dan ayrıldıktan sonraki wow un içler acısı durumunu iyi etüt etmesi gerekir diye düşünüyorum.Bu forumda sevgili serkan abimiz ve bir kaç diğer atmosfer ordinaryüsü kişileri tarantulayı örneğin zan altında bırakacak ve rencide edecek yorumların özelden atılmasını rica edeceğim.Çünkü bu forum bir bütün olsa bile ,emin abim,bir dost,ersel  candan,azor diğer tahmincilerimiz ve serkan abiyi saymama gerek bile yok!bu kişilere özel tolerans gösterilmeli.Bizlerin bu forumda olmaması belki çok dikkat çekmez ama burada üstat dediklerimize bir şikayet bildirilecekse lütfen bunu özelden yapınız.Sizler bizim  sosyal medyadan uzakta kalıp ,en pozitif duyguları yaşadığımız mükemmel bir ortamsınız.Kimseyi Burç gibi rencide etmemenizi rica ediyorum.Biz wow değiliz.

Bende kaçtır bir şey yazmak istedim yazamadım siz düşüncelerinizi yazmışken bende yazayim.

Öncelikle burdaki herkesi çook seviyorum wow 2015'den beri sizleri takip etmekteyim Emin abi, Karantula, Serkan abi hiç birinizin beni yanlış anlamasını istemem eskiden daha çok böyle samimi yorumlar yapıyordunuz tabi yine samimisiniz ama şimdi daha çok bilimsel ve ayrıca soru sorduğum da cevaplardınız her zaman çok teşekkür ederim böyle bizim anlayacağımız dilde ne olur ne biter diye şimdi sorunca modellere bakın diye cevaplar alıyorum veya pek cevaplayan olmuyor açıkcası ben pek anlamıyorum siz duymak okumak hoşuma gidiyordu böyle anlatıyordunuz uzun uzun hikaye gibi şimdi daha çok bilimsele kaçtı belki sizin istediğiniz buydu ya da burda böyle olmasını istiyorsunuz bende mi sıkıntı var anlayamadım sizleri çok seviyorum teşekkür ediyorum lütfen art niyet aramayın sizleri sevdiğim için bu çabam.
  Beğenenler:
  • BABA, Berke, ersel candan

Gfs gece güncellemesi
Kendine yeni senaryolar oluşturmaya çalışıyor nerdeyse blokaj diycemde nazar değer diye korkuyorum
https://images.meteociel.fr/im/3189/anim_hhs5.gif
https://images.meteociel.fr/im/1771/anim_qnr9.gif

Gefs gece güncellemesi
Bu sinoptik benim beklentime yakın olan
https://images.meteociel.fr/im/9785/anim_ixh6.gif
https://images.meteociel.fr/im/535/anim_pcw0.gif
  Beğenenler:
  • adakar, Burak1980, mehmet karsever, Snowsedat, themuslim, Xooner

Istanbulda bugun hava acik yarin oglen saatlerinden sonra 6 - 8 ocak sistemi dedigimiz sistem giris yapacak pazartesi gunu yagis siddetini artiracak pazartesi ve sali gunu hizi 100 kmyi bulacak poyraz firtinasida eslik edecek

Konuyu Okuyanlar:
Galatasaray1905, 29 Ziyaretçi