| |
Şu var ki Emin beyinde dediği gibi sistemler kaçacak biz kovalayacağız ama sonunda sistemlerden bir kaçını yakalayacağız kaçacak yeri olmayacak
(01-01-2020, 02:46 PM)burakrpc Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Serkan bey ve diğer tahminci arkadaşlar 6-8 ocak arası yakın vade sayılır, beklentinizi merak ediyorum? Birikim olma ihtimali var mı sizce? Düne göre diyagramda ciddi değişiklik varBirikim yapabilme potansiyeli çok yüksek. Ben hafifte olsa beyaza bürüyeceğini düşünüyorum. Şimdi vade oldukça kısaldı ve iyiye gidişat arttı. Modelleri takip edeceğiz. İnşallah istediğimiz olur.
Serkan abim ve diğer üstatlar bu aksam veya gece gaziosmanpaşaya kar yağışı olurmu?
Biz Emin Beyin Serkan Beyin ve ismini sayamadığım değerli bir çok tahminci arkadaşlarımızın kar yağma tahminini heyecanla okuyor ve bekliyoruz ( kar yağmasa da).. biz sizleri seviyor ve sayıyoruz.. heyecanınızı lütfen kaybetmeyiniz.. Saygılarımla..
Beğenenler:
• adakar, Captmehmet, Emreitsa, KardanadamEmin, KMA76, Poyraz, snow41, Snowsedat, snowserkan, Xooner
Serkan Bey Beklemedeyiz artık sonuçta dediğiniz her sistem dediğiniz tarihte geliyor ama kar yağıyor am yağmıyor sonuçta sistem olarak tahmin ve paylaşımlarınız takdire değer gerçi siz ayın 6-8 ocak sistemine kadar kar yagısı beklemediniz ayın 10 nundan sonrasına kuvvetli sistemleri işaret ettiniz tabii uzun vadede nereye ne kadar kar olur bilinmez ama sizleri takdir ederek bekliyoruz tüm tahminci ve paylaşımcı arkadaşlara teşekkürler
serkan hocam sakarya karasu icin kar gorme ihtimalimiz nedir hava cok soguk ve inceden yagis var yagmur saygilar
(01-01-2020, 05:42 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(01-01-2020, 05:40 PM)mirhan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Serkan abim ve diğer üstatlar bu aksam veya gece gaziosmanpaşaya kar yağışı olurmu? Cevabın için teşekkürler serkan abi
(01-01-2020, 05:42 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(01-01-2020, 05:40 PM)mirhan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Serkan abim ve diğer üstatlar bu aksam veya gece gaziosmanpaşaya kar yağışı olurmu? Serkan abi gfs yagislari arttirdi. |
| Konuyu Okuyanlar: |
| 39 Ziyaretçi |