Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

(Son Düzenleme: 12-31-2019, 02:36 AM, Düzenleyen: KardanadamEmin.)

Arkadaşlar GFS, bazen işin suyunu iyice çıkarsada yinede fazla temkinli çıktılarıyla bu sene rekora imza atarken bu geceki bu ayortası çıktılarını görünce kendimi kaybettim. Ocak ayı 13-14-15 i KAR a gömmüş ülkemizi,Buyrun birazda siz kaybedin.... Tongue ates ates ates
resim

resim

resim

1. Dalga Ocak 1-2
2. Dalga Ocak 7-8
3. Dalga Ocak 10-11-12 (bu en güçlüsü olacak)

Soğuk girişleri benim tahminim bu şekilde olacak.
  Beğenenler:
  • Burak1980, snow41, Snowsedat, snowserkan

Emin ol en başa gidip kaçırdığım yerleri okudum İstanbul İl geneli Kıyılar dahil son duruumu sormuştum teşekkürler

(12-31-2019, 03:04 AM)Efebey24 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Emin ol en başa gidip kaçırdığım yerleri okudum İstanbul İl geneli Kıyılar dahil son duruumu sormuştum teşekkürler

Okumamışsın...

https://snowserkan.com/forum/showthread....2#pid27572
  Beğenenler:
  • byarslan, Reis, Snowsedat

Artik mgmde su 1 - 3 ocak sistemine istanbula kky ve kar ikonlarini koysa
  Beğenenler:
  • Burak1980, Captmehmet, kral, Snowsedat, snowserkan

daha ıkıönce kar fılan yok hatta ocak ayı boyunca demıştı şimdı 90 drece donmüş serkan beyın 20 önce söyledığını şimdı söylüyor fazla cıddıye almayın ve burayı takıp edın

Kılasik bünyamin sürmeli tahminleri.dayanamadım bende elestiricam.nedenini sorarsanız anormal bir kasım ve aralık ayi gecirmisken ve bu döngü iki kıstır devam etmisken cok basit anlatımla gecistiremessiniz.Ocak ayında 15 gününe 3 sistem var demek bu kadar basit olmamalı.yagıslı ve soguk periyoda girmisken su ve kar hasreti cekerken bu anlatım bu kadar basit olmamalı.Neticede kutuplarda ve balkanlarda yasamıyoruz metrelerce kar kimsede beklemiyor enlemimiz belli boylamımız belli yılda sahiller olarak iki sefer kar gördümmü yetiyor üc oldugu zaman tam kıs yaptı diyoruz.Diyeceğim oki bu kadar basit anlatım olamaz hele zizi milyonlar takip ediyorsa metoroloji bu kadar basit bir olay deyil.savaslar kazanılmıs savaslar kaybedilmistir metorolojik hadiselerden.Benim nacizane tavsiyem aramıza yeni katılan üye ve arkadaslardan bu forumun kıymetini bilin snow serkanın kıymetini bilin bir ögretmenin ögrencisine anlatır gibi sistemlerin nezam gelleceyini nezaman gelmesi gerektigini kar veya yagmur ihtimalinin nezaman hangi sartlarda ve sartların nezaman olusacagını görsel ve yazılı anlatımları inanın hic bir yer ve forumda bulamassınız.Bünyamin sürmelinin videosunda söylediklerini bir ay önce serkan bey ve buradki üstatlar söyledi hemde hemde görsel ve yazılı acıklama yaparak.Bakın sahiller haric bir cok noktaya ve bölge ye bir haftadır kar yağıyor veya kar gecisleri oluyor ve dahada olcak ve artarak olcak sahillerde istenilen kara kavusacak bunu nerden biliyoruz biliyormusunuz iste tam dogru yerde oldugumuz icin snow serkandan.Bu forumda olup emeği gecenlerin hepsine ayrı ayrı tesekkürler.sürmelinin videosu bana bunu anlatiyor.

merhaba herkese günaydın ben istanbul kartal/soğanlıktan katılıyorum,bu siteye yeni üyeyim şunu belirtmek isterimki kar sevdalısının birisiyim elim gözüm uyanır uyanmaz kar haberlerinde nezaman kar yağıcak yerler nezaman tutar kar yağsada çıkıp çocuklar gibi karda yürüsek kartopu yapsak birbirimize atsak ondayımSmile bu arada siteyi çok beğendim admine teşekkür ederim sanırım serkan bey takip ediyorum çok saygıdeğer abilerim kardeşlerim var hepsi birer kar kaplanı maşallahSmileeskiden bünyamin beyi takip ediyordum şimdi ise artık burdayım bu arada tebrik msjı vermek isterim herkesin yeni yılı önce sağlık mutluluk getirsin sonra bol kar yağışlı günleri görelim inşallah tabi dışarıda yatan evsiz insanlara kedi ve köpeklere allah yardım etsin inşallah yeni yılınız kutlu olsun saygılar ve sevgiler .

Bünyamin önceki videosunda yılbaşına kadar soğuk yok diyerek tırtladı. Üzgünüm Bünyamin bizimle değilsin Smile

6-8 sistemi orta avrupanın arkadaşla boşuna beklemeyin, ben 10-15i bekliyorum.

(12-31-2019, 09:03 AM)Reis Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Kılasik bünyamin sürmeli tahminleri.dayanamadım bende elestiricam.nedenini sorarsanız anormal bir kasım ve aralık ayi gecirmisken ve bu döngü iki kıstır devam etmisken cok basit anlatımla gecistiremessiniz.Ocak ayında 15 gününe 3 sistem var demek bu kadar basit olmamalı.yagıslı ve soguk periyoda girmisken su ve kar hasreti cekerken bu anlatım bu kadar basit olmamalı.Neticede kutuplarda ve balkanlarda yasamıyoruz metrelerce kar kimsede beklemiyor enlemimiz belli boylamımız belli yılda sahiller olarak iki sefer kar gördümmü yetiyor üc oldugu zaman tam kıs yaptı diyoruz.Diyeceğim oki bu kadar basit anlatım olamaz hele zizi milyonlar takip ediyorsa metoroloji bu kadar basit bir olay deyil.savaslar kazanılmıs savaslar kaybedilmistir metorolojik hadiselerden.Benim nacizane tavsiyem aramıza yeni katılan üye ve arkadaslardan bu forumun kıymetini bilin snow serkanın kıymetini bilin bir ögretmenin ögrencisine anlatır gibi  sistemlerin nezam gelleceyini nezaman gelmesi gerektigini kar veya yagmur ihtimalinin nezaman hangi sartlarda ve sartların nezaman olusacagını görsel ve yazılı anlatımları inanın hic bir yer ve forumda bulamassınız.Bünyamin sürmelinin videosunda söylediklerini bir ay önce serkan bey ve buradki üstatlar söyledi hemde hemde görsel ve yazılı acıklama yaparak.Bakın sahiller haric bir cok noktaya ve bölge ye bir haftadır kar yağıyor veya kar gecisleri oluyor ve dahada olcak ve artarak olcak sahillerde istenilen kara kavusacak bunu nerden biliyoruz biliyormusunuz iste tam dogru yerde oldugumuz icin snow serkandan.Bu forumda olup emeği gecenlerin hepsine ayrı ayrı tesekkürler.sürmelinin videosu bana bunu anlatiyor.

Sağ olun Var olun. thumbsup

Olayı çok güzel özetlemişsiniz.
Amacımız saygı, sevgi ve doğru olan bilgiyi yaymak. 

Forum olarak ta gücümüz yetene kadar doğru bildiğimiz yolda yürümek

(12-31-2019, 09:14 AM)snowözgür Adlı Kullanıcıdan Alıntı: merhaba herkese günaydın ben istanbul kartal/soğanlıktan katılıyorum,bu siteye yeni üyeyim şunu belirtmek isterimki kar sevdalısının birisiyim elim gözüm uyanır uyanmaz kar haberlerinde nezaman kar yağıcak yerler nezaman tutar kar yağsada çıkıp çocuklar gibi karda yürüsek kartopu yapsak birbirimize atsak ondayımSmile bu arada siteyi çok beğendim admine teşekkür ederim sanırım serkan bey takip ediyorum çok saygıdeğer abilerim kardeşlerim var hepsi birer kar kaplanı maşallahSmileeskiden bünyamin beyi takip ediyordum şimdi ise artık burdayım bu arada tebrik msjı vermek isterim herkesin yeni yılı önce sağlık mutluluk getirsin sonra bol kar yağışlı günleri görelim inşallah tabi dışarıda yatan evsiz insanlara kedi ve köpeklere allah yardım etsin inşallah yeni yılınız kutlu olsun saygılar ve sevgiler .

Günaydın Hoş geldiniz.

Sitemizdeki üyelerimizin neredeyse tamamına yakını Kar sevdalısı ve Kar kaplanıdır.
Ben onlara bu konuda kefilim. Ve bir kaplan daha katıldı aramızaSmile

Sizlerinde yeni yılını kutlarım.
Saygının, Sevginin ve Sağlığın fazlaca olduğu bir yıl temenni ederim. 

Konuyu Okuyanlar:
Ftherdem, Galatasaray1905, 89 Ziyaretçi