| |
Yeni yılın ilk günlerinde İstanbul bu sistemden biraz daha fazlasını görecek.
Yağış yoğunluğu anlamında olmasa da yağış cinsi (KAR) anlamında bir tık daha önde bir sistem
Beğenenler:
• adakar, Burak1980, Captmehmet,
Gfs akşam saatlerinde
2 Ocak günü yağışı yakalıyoruz soğuma biraz geriden geldiğinden kar yağışı Yunanistanın ege kıyılarında etkisini gösteriyor gelde sinir olma ![]()
Beğenenler:
• adakar, AZOR, Burak1980, Cino, Emreitsa, gececi, Hunter, kartutgunu, kral, Nil.Trabzon, OfluMevlüt, Özgür, Poyraz, sahinok, Seko, snow41, Snowsedat, snowserkan, Yasar34
Ben de dedim tam
Hayret nasıl bu intihar saldırısı Emin abimizin dikkatini çekmedi diye
Beğenenler:
• adakar, AZOR, Burak1980, Emreitsa, gececi, hacimurat, KardanadamEmin, kral, Poyraz, sahinok, Snowsedat, snowserkan, volkan34tr, Xooner
(12-29-2019, 08:20 PM)Bir Dost Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ben de dedim tam Bir dost kardeş, zaten baştan beridir, Ocak ayı için çok kuvvetli sistem beklentim hep vardı, hatta çeşitli platformlarda birçok kez dillendirmiştim. Bu akşam GFS snoptiğinde bu beklentimi teyit eden modelleri görünce paylaşayım dedim.
Emin bey buralara geldimi herkes mutlu oluyor neden cunku hepimizi tum karseverlerin bekledigi sozleri paylasimlari yapiyor haydi insallah ocak ayinin basindan sonuna umudumuz var
Beğenenler:
• Altıgen Buz Kristali, Burak1980, Captmehmet, ErolB, gececi, hacimurat, KardanadamEmin, kral, Poyraz, sahinok, SALİH1, Snowsedat, snowserkan
gfs akşam güncellemesi
biraz daha kuvvetlenmesi lazım -12 görünüyor evrile evrile -6 iner şimdi bu -16 görünecekki -08 -12 gelsin gfs nin huyu bu
Beğenenler:
• adakar, Burak1980, Captmehmet,
Beğenenler:
• adakar, AZOR, Burak1980,
(12-25-2019, 10:38 AM)ersel candan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhaba, Ocak ilk hafta ara sicak , ocak ortasi ana yemek
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| hacimuratt, sirgalton, 25 Ziyaretçi |