Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

(Son Düzenleme: 12-29-2019, 06:57 PM, Düzenleyen: snowserkan.)

Yeni yılın ilk günlerinde İstanbul bu sistemden biraz daha fazlasını görecek.

Yağış yoğunluğu anlamında olmasa da yağış cinsi (KAR) anlamında bir tık daha önde bir sistem

Serkan bey sanirim ayin ocak ayinin 3 - 4 unu kasdediyorsunuz degilmi
  Beğenenler:
  • Burak1980, Poyraz

Gfs akşam saatlerinde
2 Ocak günü yağışı yakalıyoruz soğuma biraz geriden geldiğinden kar yağışı Yunanistanın ege kıyılarında etkisini gösteriyor gelde sinir olma
resimresim

Ocak ayı başından sonuna kadar sürprizlerle geliyor. Ocak 2-3 , sonrasında 5-6-7, daha sonrası 10 undan sonra asıl Kamikaze sistemler geliyorki uzun özlemlerimize iyi gelecek türden, detaylar ilerleyen güncellemelerde... thumbsup
resim

resim

resim

resim

Ben de dedim tam
Hayret nasıl bu intihar saldırısı Emin abimizin dikkatini çekmedi diye  Coffee

(12-29-2019, 08:20 PM)Bir Dost Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ben de dedim tam
Hayret nasıl bu intihar saldırısı Emin abimizin dikkatini çekmedi diye  Coffee

Bir dost kardeş, zaten baştan beridir, Ocak ayı için çok kuvvetli sistem beklentim hep vardı, hatta çeşitli platformlarda birçok kez dillendirmiştim. Bu akşam GFS snoptiğinde bu beklentimi teyit eden modelleri görünce paylaşayım dedim. thumbsup

Emin bey buralara geldimi herkes mutlu oluyor neden cunku hepimizi tum karseverlerin bekledigi sozleri paylasimlari yapiyor haydi insallah ocak ayinin basindan sonuna umudumuz var

gfs akşam güncellemesi
biraz daha kuvvetlenmesi lazım -12 görünüyor evrile evrile -6 iner şimdi bu -16 görünecekki -08 -12 gelsin gfs nin huyu bu
resim

(Son Düzenleme: 12-29-2019, 08:47 PM, Düzenleyen: SALİH1.)

Ocak 14 ü gfs büyük bir sistem gelebilir demiş inşallah.

resim

resim

(12-25-2019, 10:38 AM)ersel candan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhaba,

Esas beklentim endexler ve pw nin hareketinden yola çıkarak 10-15 ocak arasıdır, bu tarihler arasında ülkemize bir sistem ineceğini öngörüyorum. Gücü etkisinin bu sistemden daha kuvvetli olacağı kanaatindeyim, karadeniz ve balakanlar soğuyacağı için 850 hpde değerler bize zorluk çıkarmayacak.

Ayrıntıları yaklaştıkça yazacağım, küçük bir not: ocak ayında bir blokaj beklentim yok daha net olmasada 20-24 ocak kırım kayanaklı bir salınım daha olabilir.

Ocak ilk hafta ara sicak , ocak ortasi ana yemek Wink

Konuyu Okuyanlar:
hacimuratt, sirgalton, 25 Ziyaretçi