12-25-2019, 07:01 PM
(Son Düzenleme: 12-25-2019, 07:01 PM, Düzenleyen: AZOR.)
Serkan bey desen bu gibi gelir diye umuyorum
Evet desen olarak mutabıkız.
850 soğuğu bundan daha güçlü bekliyorum. min -12
Beğenenler:
• adakar, Altıgen Buz Kristali, AZOR, bokers36, Burak1980, hacimurat, karakış, kral, mirhan, OfluMevlüt, Ömer18, Poyraz, Reis, sahinok, SALİH1, Seko, snow41, Snowhits, Snowsedat, Xooner
Serkan bey emeyinize saglık.Dediginiz tarihler bizim sayılı fırtına dedigimiz eski kasım 66 ya deg gelmekte akabinde eski kasım 73 ve en meshuru kasim 84 yani ayandon.eyer ki ilk sistemden kar alirsak ocak ayini üc sistemle tamamlarız.?
Evet Serkan Bey tarihi gittikçe netleştirmeye başladığına göre ufaktan havaya girmeye başlamak lazım.
Emin Abi eskiden ne güzel kar fotoları paylaşıyordun.Bu da benden gelsin o zaman.Eskiden benim çocukluğumda yılbaşı zamanı böyle simli kartpostallar satın alırdık.Yaş artık 40 olduğu için uzak kaldık belki hala satılıyordur.Bu kartpostallar kar resimleriyle birlikte yılbaşı ruhunu yaşatırdı.
Artık yılbaşıda yaklaşıyor,ocakla birlikte sistemlerimize kavuşacağız inşallah.
Beğenenler:
• adakar, AZOR, Burak1980, Captmehmet, hacimurat, Poyraz, Reis, sahinok, SALİH1, Snowsedat, snowserkan
(12-25-2019, 06:47 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Beklediğim sistemin tarihi yavaş yavaş oturuyor.
Kutbi girdabın hareketi ve bunun momentumu, ep-flux verilerine de (girdap ısı akısı ve momentum akısı vektörel miktarı) yansıdı.
Üst atmosferde biriken hapsedilen bu soğuk deponun topluca yer değiştirmesi ve soğukların daha alt atmosfere transferi 5-8 Ocakta gerçekleşecek.
Sizler bu hareketi söylediğim tarihlerde modellerde izleyeceksiniz. Soğuk akışının Kuzeyden güneye hareketini tamamlayıp (bize göre)
10-11 Ocak gibi de Sistem bizi etkilemeye başlayacak inşallah.
Yakında bunları görseller ile paylaşacağım.
Sağda solda atıp tutanlara patern tahmini yaptığını sananlara itibar etmeyiniz ama çok istiyorsanız da edebilirsiniz. 
Serkan abi daha önce bu yılbaşından sonraki sistem için efsaneler Listesine girebilir demiştin bu tahminin haala geçerlimi???
Biz 3-5 gün kala modellerden yavaş yavaş sistemleri görebilmeye başlarken 20-25 gün önceden sistemleri görüp tarih verebiliyor, günbegün bu sitede mesajlarını 4 gözle beklememizin bir nedeni var..
12-25-2019, 07:22 PM
(Son Düzenleme: 12-25-2019, 07:24 PM, Düzenleyen: snowserkan.)
(12-25-2019, 07:18 PM)mirhan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: (12-25-2019, 06:47 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Beklediğim sistemin tarihi yavaş yavaş oturuyor.
Kutbi girdabın hareketi ve bunun momentumu, ep-flux verilerine de (girdap ısı akısı ve momentum akısı vektörel miktarı) yansıdı.
Üst atmosferde biriken hapsedilen bu soğuk deponun topluca yer değiştirmesi ve soğukların daha alt atmosfere transferi 5-8 Ocakta gerçekleşecek.
Sizler bu hareketi söylediğim tarihlerde modellerde izleyeceksiniz. Soğuk akışının Kuzeyden güneye hareketini tamamlayıp (bize göre)
Sağda solda atıp tutanlara patern tahmini yaptığını sananlara itibar etmeyiniz ama çok istiyorsanız da edebilirsiniz. 
Serkan abi daha önce bu yılbaşından sonraki sistem için efsaneler Listesine girebilir demiştin bu tahminin haala geçerlimi???
Ne zaman dedim? Bul çıkar o yorumu
Beni hedef tahtasındaki merkez noktaya koydun.
Efsane olmazsa hedef olurum..
Bu arada gfs modeli ne yapıyor öyle bir şeyleri zorluyor bakalım..
Beğenenler:
• adakar, AZOR, Bir Dost, Burak1980, Captmehmet, Emreitsa, hacimurat, Ömer18, Poyraz, Reis, sahinok, Seko, sevimlican1903, snow41, Snowsedat, Snowtime, ThunderSnow
Beğenenler:
• adakar, Burak1980, Poyraz, Reis, sahinok, Seko, sevimlican1903, snow41, Snowsedat, Snowtime, ThunderSnow
(12-25-2019, 07:22 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: (12-25-2019, 07:18 PM)mirhan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: (12-25-2019, 06:47 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Beklediğim sistemin tarihi yavaş yavaş oturuyor.
Buyrun abim asla öyle bi hedef tahtası amacımız yok tövbe
(12-25-2019, 07:22 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: (12-25-2019, 07:18 PM)mirhan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: (12-25-2019, 06:47 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Beklediğim sistemin tarihi yavaş yavaş oturuyor.
Özür diliyor abi GFS bütün karseverlerden
|