Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

Herkese selamlar,

Bir arkadaşın site denetçisi Burç hakkında yazdıklarını okuyunca görüşümü paylaşmadan ve içimde kalanları dökmeden edemedim. Amacı Serkan ve Emini siteden kaçırmak olan ve sürekli onların tahminleri ile dalga geçen insanların çarşaf çarşaf mesajları yayınlanırken, bizim bu zavallı trolleri eleştiren ve Serkan’a destek veren mesajlarım defalarca silindi. Neden siliyorsunuz dediğimde de siteden 1 gün uzaklaştırdılar. Yönetimde tamamen çifte standart var. Ya da kafası basmıyor. O insan müsvettelerinin ne yapmaya çalıştığını anlamamak için geri zekalı olmak lazım.

Durum çok stabil güneyden bir atak daha gelebilir ayrıca atlantikde hiç bitmeyen alçak basınçlar azorun direnişi 10 senedir haritaları takip ederim hayatımda bu kadar a.b yanılmıyorsam 2012 de ve bu sene gördüm zaten bu izlanda bize çok yamuk yapıyor

Dün gece Britanya'nın 10 günlük hava trendleri tahminini izlerken dejavu oldum. Neden? Anlatayım:
Serkan hoca önceki sayfalarda kutupsal polar vorteks bölünmesinden bahsetti. Mitoz bölünme gibi ortadan ikiye ayrılan soğuk çekirdeklerden birinin Sibirya üzerinden gelip Anadoluyu süpürmesi bekleniyor.

Aşağıdaki görüntüde meteorolojist abi Serkan hocadan kopya çekmiş gibi aynen bu olayları anlatıyor. Tabi uyarılarını ve ek bilgilendirmelerini yaparak. 

Önce diyor ki, bu hafta sonundan itibaren atlantikte yine kuvvetli bir jet akımı oluşacak. (Muhtemelen gene bizim coğrafyamızı soğuk ataklardan melekler koruyacak). Ancak önümüzdeki hafta başında kuzey kutbunda yeni bir hareketlilik olacak. 
Bu hareketlilik iyi ya da kötü anlamda tüm planları değiştirebilir. Çünkü stratosferdeki bu hareketlilik aşağılarda ciddi çalkantılar girdaplar yaratabilir diyor bu abi:

resim

Serkan bey netleştimi sonuçlar.bugün için görünen son durum nedir tahminleriniz olacakmı?

Temel olarak tüm bu olayın küresel iklim değişikliği nedeniyle olduğunu düşünüyorum . Buharlaşan su, hızlı su buharı hareketleri.. karbondioksit ve Metan oranlarının atmosferde çok yükse olması gibi. Beklenmedik değişikliklere yol açıyor olabilir. Karın çok yağmamasını Anadolu için çok endişe verici buluyorum. Umarım soğukları alırız da dengeye ulaşabiliriz.. 

(02-08-2018, 09:21 AM)Ariftarif Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Serkan bey ....

Siz gercekten arif hoca misiniz?

Ben umidimi kaybetmeye basladin son 10 gununuz ve tablo ic acici degil, umarim degisim olur. Otelenen sistemlerin sonu iyi bitmiyor cünkü

Sistem yine mi ertelendi.Nedir son durum?

Valla ben kendi adıma kışı bitirmiş gibi düşünmeye çalışıyorum.
Ha olurda Yağarsa 29 Şubat doğumlu biri olarak bana süper bir hediye olur.Not:Şubat bu senede 28 çekiyor. Sad

Serkan bey var mı bir gelişme acaba???

Arkadaşlar umudunuzu kaybetmeyin bence, bugün daha Şubatın 8'i bakalım önümüzdeki günlerde neler olacak, Serkan abi demişti bu sene daha Mart var diye, bence kimse umutsuzluğa kapılmasın bir kar yağdığın da hem Serkan abinin yeni forumunu, hemde kar yağışını kutlayacağız inşallah Smile

Konuyu Okuyanlar:
Əspəranza34, sirgalton, 47 Ziyaretçi