Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

(12-20-2019, 12:48 AM)Hasan_iSTANBUL Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Peki Serkan usta bende herkesin merak ettiği şu soruyu sorayim sana havanın hareketi nezaman netleşir bunun icin bilgi verebilirmisin bizlere

Bence; Yıldız baskın-Poyraz olacak. (%60)

Modellerde son 5 güne kadar netleşmez bu durum.

(12-20-2019, 12:54 AM)Ömer18 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Serkan abi -11 -12girerse poyrazla birlikte sıkıntı olmaz bence araliksiz turuncu kirmizi kutleli dekler bile alabiliriz.

-11 -12 girecek olsa, seninde dediğin gibi poyraz isteriz. Bunu neden isteriz? İstanbul daha çok Kar alsın diye.
Bu durumda eğer cephe yağışı değil ise Karayel İstanbul'un DEK Mekanizmasını perdeler diye korkar istemeyiz tabiki.

Hazır soğuğu yakalamışken DEK İşlesin 2015 Şubat gibi thumbsup

Gfs gece güncellemesi
Azor daha diri akşama göre yönü değişebilir
resim
  Beğenenler:
  • adakar, Burak1980, Hasan_iSTANBUL, Snowsedat

Gfs gece güncellemesi
Gfs yeni bir şeyler demiyor avrupys uzattı kolu ama yukarda mor bir top var 
resim
  Beğenenler:
  • Burak1980, gececi, Hasan_iSTANBUL, Snowsedat

(Son Düzenleme: 12-20-2019, 01:56 AM, Düzenleyen: AZOR.)

Gfs gece güncellemesi
Nefesimi tutum bekliyorum
resim
  Beğenenler:
  • Burak1980, gececi, Hasan_iSTANBUL, Snowsedat

Evet gencler
Biz almanyada suan egleniyoruz bu güncellemeyi begendik.

Merhaba arkadaşlar. Ben serkan kardeşimizin bu siteyi kurduğu günü ve ne sebepten ötürü kurduğunu bilirim (Üye numarama bakabilirsiniz). Bu güzel kardeşimiz insanlar temiz bilgiler ve tahminler alsınlar ve en sevdikleri kar yağışını öğrenebilsinler diye çok uğraşı gösteriyor. Tabi aynı zamanda bu sitenin bir yerlere gelmesi içinde uğraşıyor. Tabi katkısı olan ekibide var işin içinde. Şimdi asıl önemli olan konu şu ;
Buradaki üyelerin çoğu zaten demirbaş, hani demirbaş olan bizler haricinde yeni üye olanlar hatta tahmin ve dürüstlükten ötürü duyup başka başka siteleri bırakıp buraya gelip göz atanlar yada dur bir bakayım nasıl bir yer diyip yazılanları okuyup üye olanlar varya, heh işte kafanızda şuan canlanan tahmin ettiğiniz o kişilerle biraz daha ilgilensek hatta onları hemen tersleyip soğutmak yerine hep birlikte onların yanlışını empati ile düzeltmeye çalışıp biraz daha doğrultmaya çalışsak emin olalım daha güzel yerlere geliriz site olarak. Neticede insanlar çeşitlere ayrılır. Cahil olanlar, görmemiş olanlar, egoist olanlar gibi gibi. Birazcık daha anlayışla karşılayıp biraz düzeltmeye çalışıp kazanalım bu arkadaşları. Baktık olmuyor zaten bi tıklık banned canları var kovulur atılırlar. Ben buranın çok daha iyi yerlere gelebileceğini düşünüyorum. Çünkü tahmincileri yazarları editörleri yönetim ekibi çok iyi ve billir kişiler. O yüzden azıcık daha sabır gösterelim. Eminim kazanırız bu kişileri..
Bu düşüncelerim tamamen bir hayal ürünüdür. Egoist yada çok bilmişlik ile uzaktan yakından alakası yoktur. Kişi ve kurumlara kucak kucak kartoplarımı sunuyorum. Kalın sağlıcakla..

He bu arada Emin kardeşimizin bahsettiği sistem eğer gelirse ismi EminExpress olsun çok emek harcıyor maşallah. Rabbim daim etsin azmini...

Gfs gece güncellemesi
Sıkı durun iniyorresim
  Beğenenler:
  • adakar, Cino, Hasan_iSTANBUL, SALİH1, Snowsedat, Snowtime

Evetttt geldi -16 tam üstümüzde almanyanin
  Beğenenler:
  • Xooner

Gfs gece güncellemesi
Hoşgeldin -12 ve Almanya ,İtalya'da kupkuru soğuk Big Grin
resim
resim
  Beğenenler: