Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

Bir karsever olarak bu yil ocak ve subat ayindan umudum var O SENE BU SENE yada FRENİ OLMAYAN BİR SİBIRYA EKSPRESİNIN gelecegi bir yil olacagina inaniyorum

Hamağı diyagramda göreceğiz Ahmet bey Smile

Yani burada gördüğünüz her çizgi bir çalıştırmayı ifade ediyor ana çalıştırmada bu 22 çalıştırmadan sadece bir tanesidir. işte bu 22 çalıştırmada hamak pozisyonunu almalı.

Yani şöyle..

resim

Cok guzel aciklayici olmus insallah 22 side yola gelir tum temennimiz bu yonde
  Beğenenler:
  • Burak1980

resim

İstanbul ve Gebzeye yagıs geliyor
  Beğenenler:
  • Burak1980, Hasan_iSTANBUL, karakış, Poyraz, Yasar34

Gelsin bakalım Smile

Arkadaşlar itu öğretim üyesi prof Hüseyin Toros bu kış mevsimi öncelikle Aralık ayı için ve kış mevsiminin geri kalanında kış mevsiminin kurak ve ılık geçeceği özellikle İstanbul'da da etkin bir kış olmayacağını belirtti.bu konuşmayı Hüseyin Bey NTV de yaptı bugün.Degerli arkadaşların özellikle Serkan Bey'in düşünceleri ve yorumları nedir bu konuyla ilgili

resim
Cümleten selamün aleyküm bazı ilçelerde hava kalitesi oldukça düşmüş durumda. Serkan abi karlı bir sistem bu hava kalitesini oldukça artırır değil mi?

(12-15-2019, 01:44 PM)karcıbaba Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar itu öğretim üyesi prof Hüseyin Toros  bu kış mevsimi öncelikle Aralık ayı için ve kış mevsiminin geri kalanında kış mevsiminin kurak ve ılık geçeceği özellikle İstanbul'da da etkin bir kış olmayacağını belirtti.bu konuşmayı Hüseyin Bey  NTV de yaptı bugün.Degerli arkadaşların özellikle  Serkan Bey'in düşünceleri ve yorumları  nedir bu konuyla ilgili

Geçmiş sayfaları ve açılan konuları okursanız, hem Serkan beyin hemde görüşlerini merak ettiğiniz yorumları bulabilirsiniz.
  Beğenenler:
  • sahinok, snowserkan, Xooner

(12-15-2019, 01:44 PM)karcıbaba Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar itu öğretim üyesi prof Hüseyin Toros  bu kış mevsimi öncelikle Aralık ayı için ve kış mevsiminin geri kalanında kış mevsiminin kurak ve ılık geçeceği özellikle İstanbul'da da etkin bir kış olmayacağını belirtti.bu konuşmayı Hüseyin Bey  NTV de yaptı bugün.Degerli arkadaşların özellikle  Serkan Bey'in düşünceleri ve yorumları  nedir bu konuyla ilgili
Sezer kardeşim (ThunderSnow) cevabı vermiş sağolsun. 

Daha öncede söyledim; Aralık evet ama Ocak ve Şubat hatta Mart için bu söylediğiniz kişi ile tam tersi düşüncelere sahibim. 
(12-15-2019, 01:58 PM)Leventcetin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: resim
Cümleten selamün aleyküm bazı ilçelerde hava kalitesi oldukça düşmüş durumda. Serkan abi karlı bir sistem bu hava kalitesini oldukça artırır değil mi?
Aleykümselam, 

Evet arttırır ama havanın bazı dinamikleri var bunlarda önemli. 

Rüzgar AB, YB VS bunlarada bakmak lazım.

Konuyu Okuyanlar:
26 Ziyaretçi