| |
Beğenenler:
• adakar, akınatam, Burak1980, Captmehmet,
Gefs modelindede yılbaşına doğru sistem hazırlığı var ama batıya kaçma olasılığı korkutuyor beni
40gün sonraki modellerden medet umar olduk..İstanbullu karseverlerin bu hali ne olacak? En sonunda Erzuruma taşınıcam..
O görüntüler kar severleri memnun eden görüntüler elbette paylaşılacak.
Bizi takip edenler ne zaman ne beklediğimizi de çok iyi biliyorlar. Bilmeyen veyahutta ilgili yorumları kaçıranlar snowserkan profilinden geçmiş mesajları bulabilirler. Şu an Model ve diyagramlara bakarak ne üzülün nede sevinin. Bir kaç gün daha bekleyin bakalım. O model ve diyagramlar bakın nasıl değişecekler ve dediğimizede paşa paşa gelecekler. Beyaz örtü İstanbul'a çok yakışacak.
Beğenenler:
• adakar, akınatam, Alinuri5, Alp 1903, Arazburak, AZOR, bokers36, bulcelik, Burak1980, byarslan, Captmehmet, Cino, Ekrem14,
Beğenenler:
• adakar, bokers36, Burak1980, Captmehmet, Cino,
Aysonuna yine söylüyoruz, bir sistem olacak, gücünü yakında göreceğiz....
Beğenenler:
• adakar, AZOR, Burak1980, Captmehmet, Cino, Kardankaan, mirhan, Poyraz, RECEP_3434, sahinok, snow41
Snowserkan hocam size güvenimiz tam ne derseniz o bekliyoruz sabırla.. Benim sıkıntım her geçen sene İstanbulda bir önceki kışı arar olduk... Tabii şehri planlamadan hakim rüzgarların yönünü dikkate almadan şehri beton haline çeviren insanoğlu yaptı bunu maalesef. Yine de öyle bir sistem gelirki ne beton dinler ne ısı ne şehirleşme bayram yaparız burada..
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| AZOR, KardanadamEmin, 39 Ziyaretçi |

)