| |
Yeni konu açmak için sabırsızlanıyorum fakat 1 ay önceden tahmin yapmamıza ve nokta atışı tahminlerimizi hazmedemeyen bir güruh olduğu için bu tahmini onlar biraz hazım etsin diye bir hafta erteliyorum.
Şaka bir yana, duymayan kalmasın diyerek buradan duyuruyorum Ocak ilk haftası gibi oldukça uzun sürecek bir periyot var. Neredeyse Ocak ayını kaplayacak. Biraz daha zaman geçsin bu sistemin detaylarına gireceğiz herkes ne demek istediğimi anlayacak. Herkes hazırlasın kendini, bir çok forum ve sosyal medya bu sistemi konuşacak.
Beğenenler:
• Alinuri5, Alp 1903, AZOR, bokers36, Captmehmet, Cino, Ekrem14, Fevzi, Göksel, hacimurat, Hasan_iSTANBUL, Hunter, Kaan, KardanadamEmin, kral, Nil.Trabzon,
(12-05-2019, 06:26 PM)AZOR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Serkan bey Ecmf bugün yayınladığı mevsimlik tahmin hakkında ne düşünüyorsunuz. Bizim yaptığımız tahmin ile arasında çok farklılık var mı? Ecmwf, YB Alanının bize çok yakın bir yerden yükseleceğini öngörüyor. Kısmen doğru ama bunu genele yaymak mantık dışı olur. Biz, Dek mekanizmasının Karadeniz'e kıyısı olan tüm alanlarda yer yer etkili olacağını öngörmüştük. Ecmwf'de öyle görmüş. Karadeniz üzerinden sarkacak ataklar güneybatı üzerinde tepkilere neden olacak. Ecmwf koskoca bir kurum ama bu kurumlarıda insanlar yönetiyor. Kurumun büyüklüğü değil oradaki insanların beyin büyüklüğü önemli Biz detaylarda boğulmayalım. Ay ay tahminlerimizi yapmaya devam edeceğiz. Bundan dolayı bizim aylık tahminlerimizi yabana atmasın takipçilerimiz.
Beğenenler:
• adakar, Alinuri5, AZOR, Burak1980, Captmehmet, Cino, hacimurat, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin, mehmet karsever, Nil.Trabzon, OfluMevlüt,
Aonun poziden negoya inişinde nao aoya pek ayak uyduramuyor gibi umarım düzelir Serkan ne dersin ayortasından bahsediyorum bu arada
(12-05-2019, 07:27 PM)тaяaηтυℓa Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Aonun poziden negoya inişinde nao aoya pek ayak uyduramuyor gibi umarım düzelir Serkan ne dersin ayortasından bahsediyorum bu arada Evet ay ortasında bir sistem var fakat seninde söylediğin gibi nao öncesinde senkronize olamıyor. Bundan dolayı daha batıda ve başı eğik bir Azor göreceğiz. Sistem Soğuk karakterli olurmu? Sanmıyorum.
Beğenenler:
• adakar, Burak1980, Göksel, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin, mehmet karsever,
Beğenenler:
• AZOR, Burak1980, Göksel, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin, mehmet karsever, Poyraz, Snowsedat
Diğer konu başlığında da bahsetmiştim, 2006 Aralık ayında oldukça uzun süren ve Konya, Karaman gibi illeri rekor kar yağışlarıyla buluşturan siklonun bir benzeri (belki daha da güçlüsü) Ocak ayında yurt genelini etkikeyecek şekilde gelebilir. Buraları panayır alanına çevirecek görüntüler var. Sitede bu sayfa dışında da yer alan haftalık, aylık tahmin başlıklarını takip etmenizi tavsiye ederim.
Beğenenler:
• AZOR, Burak1980, Captmehmet, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin, mehmet karsever, Nil.Trabzon, Poyraz, snow41, snowmanadnan, Snowsedat, snowserkan
Ecmf den pek iyi haber yok sistemi İtalya'ya yolluyor yarın netleşir artık
https://images.meteociel.fr/im/4689/anim_wlv4.gif https://wxcharts.com/gifs/HPC7lSiXJa.gif
Bunlar tırıvırı.
Aralık ayı öyle KAR değerlerinde bir sistem göndermeyecek bize (İstanbul'a). Ocağın ilk haftası akabinde Sibirya'dan kalkan trenin frenleri tutmadığı için İstanbul'a bodoslama dalacak. Aralık ayının son günlerinde Sibirya ekspresinin selektörü önce gözlerimizi alacak ardından kalbimizi fethedecek. Herkes bir daha anlayacak ki snowserkan.com ile yarışılamayacağını. Hazırlanın şimdiden. Çok acaiipp GELOO çünkü..
Beğenenler:
• 3uZgibi, adakar, Alinuri5, Alp 1903, Altıgen Buz Kristali, Arazburak, AZOR, Babazilla, bulcelik, Burak1980, Canberk, Captmehmet, Cino, Deniz00, Ekrem14,
Beğenenler:
• Burak1980, Captmehmet, hacimurat, KardanadamEmin, mehmet karsever, mirhan, Poyraz, Snowsedat, snowserkan
Beğenenler:
• adakar, Alinuri5, Burak1980, Captmehmet, Cino, Deniz00, Ekrem14, gececi, hacimurat, Hasan_iSTANBUL, Kaan, KardanadamEmin, kral, mehmet karsever, Nil.Trabzon, |
| Konuyu Okuyanlar: |
| 66 Ziyaretçi |