| |
Bence hocam biz bu gelmeyen kışı kapatalım seneye inşallah bunun gibi bir kış yaşamayız..
(03-05-2018, 11:23 PM)JET Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bence hocam biz bu gelmeyen kışı kapatalım seneye inşallah bunun gibi bir kış yaşamayız.. Açamadık ki kapatalım.Bundan sonrası için olası hava koşullarını paylaştım. Ne zaman ne olur bilmek imkansız. Evet, bu saatten sonra ağır kar yağışı bende beklemiyorum. Ama yinede ne olacağını biz bilmeyiz ALLAH Bilir. Olmazlar onun katında olur. Mevcut verilere göre Mart son haftası potansiyel gözüküyor. Ölmez sağ kalırsak yaşayıp göreceğiz. Şuda bir gerçek ki, bundan sonraki kar tahmini 9 Ay sonra falan yapılır. Bu sezonun son tahmini bu KAR Anlamında
20 mart abi yaa YİRMİ MART yani TWENTY MARCH yani ZWANZIG MARZ ve kar heeee bi şey demiyorum olursa efsanenin tillahı olur
20 Martta kar tarım ve ağaçlar için sıkıntılı olur. Gelmesin artık tamam biz bu kışı böyle kabullendik
Olmuşluğu vardır geçmişte, 27-29 mart'da istanbul'a 5 cm birikim yapan sistemler olmuştur
Olurmu? Elbette olabilir. Verileri yorumladım sadece. Olurmu olmazmı hep beraber görürüz inşaallah. Hayırlısı ne ise o olsun.
HAvanın ve Karadeniz'in hırçın rüzgarlarının ne yapacağı belli olmaz. Olur mu olur. Bir bakarsınız serin yaz geçer.
"Gel ey sevgili, gel! Ne olursa olsun yine gel!!"
Merhabalar bir sorum olacak.
Bu pazar kartepe ye gitmek arzusundayim. O gün orada kar görebilirmiyiz? Yağış olarak veya yerlerde.
Emeğinize sağlık Serkan bey...bilgilendirmeler için çok teşekkür ederiz .
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| 44 Ziyaretçi |

Açamadık ki kapatalım.