| |
Modeller ayın 15 için hala mutabık değil diyagramlar yağışı ve soğumaya onaylıyor süprizlere açık takipte kalmaya değer
İstanbul diyagramı ![]() Gfs modeli ![]() Gefs modeli ![]() Gem modeli
Beğenenler:
• adakar, Burak1980,
HER 300 YILDA BIR GÜNEŞ UYUMA DEVRESINE GIRIYORMUŞ BUNUN NETICESINDE DE BUTÜN DÜNYADA 30 YADA 40 YIL SÜREN MINI BUZUL CAĞI YAŞANIYORMUŞ OKUDUKLARIM VE BILDIKLERIM BUNLAR
Bakın arkadaşlar özellikle foruma yeni üye olan üyelerimiz ve forum kurallarını bilmeyenler için konuşuyorum, burayı takip edecekseniz üslubunuza dikkat etmeniz gerektiğini unutmayacaksınız forum kurallarından haberiniz yoksa bir okuyun ve bilgi edinin derim, buraya gelip sayıp sövmenin bir anlamı yok çok daha zorlarsanız hukuki işlem başlar burası dingonun ahırı değil.
Beğenenler:
• 3uZgibi, adakar, Alinuri5, Alp 1903, AZOR, Burak1980, byarslan,
Ben bişey mi kacırdım. Kim kime hakaret etmiş. Anlamadım. Neyse. Sakin sakın snowserkan ın yorumlarını beklıyoruz. Nokta atışı tahmin.. En düzeyli forum. Herkeze iyi aksamlar.
(12-02-2019, 01:11 PM)kral Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 850 hpadaki değerlere kaç derece eklersek gerçek sıcaklığı buluruz(istanbul 0m için) 2017 Ocak sisteminde sistem giriş yaptığında yer seviyesi 850 hpa seviyesinden daha soğuktu. Eğer şartlar uygunsa 850 hpa -1 derece olduğunda da kar yağar. Sistem giriş yaptıktan yaklaşık 6-8 saat sonra ki balon sonucu
Beğenenler:
• adakar, Alp 1903, AZOR, Burak1980, byarslan, hacimurat, Hasan_iSTANBUL, kral, mehmet karsever,
Beğenenler:
• adakar, Burak1980, hacimurat, Hasan_iSTANBUL, kral, mehmet karsever,
Beğenenler:
• Burak1980, Hasan_iSTANBUL, Hunter, KardanadamEmin,
17-18 Aralık gibi Aşağıda görselde gördüğünüze benzer bir "Arkası yarın sistemi" "Tadı damağımda kaldı sistemi" yada "Fragman sistemi" artık hangisini derseniz.
Sistem ihtimali mevcut, gelişmeleri gün gün hep beraber inceleyeceğiz.
Hayirlisiyla Serkan bey sizden artik geliyorrr cam kenarinda yerinizi hazirlayin demenizi bekliyoruz
Beğenenler:
• Burak1980, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin, kral, |
| Konuyu Okuyanlar: |
| 22 Ziyaretçi |

Sistem ihtimali mevcut, gelişmeleri gün gün hep beraber inceleyeceğiz.