| |
(12-01-2019, 03:00 PM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(12-01-2019, 02:50 PM)sahinok Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Serkan Bey malum sitede sahte snowserkan çıkmış Aynen Emin Bey, siz ve ben orayı yıllarca aktif bir şekilde takip ettik. Ancak forumu her kış dönemi troller basar bizi sinir ederlerdi. Çok kişiyi kaçırdılar bu şekilde. Burası çok iyi, kafamız rahat, troller yok, sadece gerçek kar sevdalıları var.
(12-01-2019, 04:11 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Serkan abi bence tahminler eskisi gibi cok degisiyo. O ruzgar karayelden eser diyorum. Carsamba sabahı yani tahminler cok degisiklik gosteriyo.(12-01-2019, 03:37 PM)Ömer18 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 4 5 aralik sisteminde surpriz sekilde karayel esse ilk kar yagisini alir miyiz?
Carsamba haftanin en soguk gunu olacak , yagista buna eslik edecek. İstanbul olmasada eskisehir kutahya bursanin yuksekleri ic anadoluda kisaca ulke genelinde tam kis tadinda hava olacak sali gunu izotermilere tekrar goz atariz , ozlediginiz yagislarar kavustuk ya daha ne olsun , ao ve naoyu izlemeye devam edelim ay icinde bir salinim daha gelecek ama avrupa ama biz bir yere inecek.
Beğenenler:
• adakar, Burak1980, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin, kral, Poyraz, sahinok, Snowsedat, Xooner
Beğenenler:
• adakar, Burak1980,
(12-01-2019, 05:57 PM)Ömer18 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(12-01-2019, 04:11 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Serkan abi bence tahminler eskisi gibi cok degisiyo. O ruzgar karayelden eser diyorum. Carsamba sabahı yani tahminler cok degisiklik gosteriyo.(12-01-2019, 03:37 PM)Ömer18 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 4 5 aralik sisteminde surpriz sekilde karayel esse ilk kar yagisini alir miyiz? Değişmez, YB havaya yön veriyor. Tahminler Bizde Dönmez, https://www.youtube.com/watch?v=fJyOOib5W8Q
Beğenenler:
• adakar, Bir Dost, Burak1980,
Bi yılbaşı sistemi ne güzel giderdi ama offf offf insan baktıkça içi burkuluyor ufukta varmı öyle bir sistem üstadlar????
Çarsamba gunu Istanbul icin gfs -7 vermis. Ama poyraz var. Ah karayel olmadigi icin cok sey kaybediyoruz.
Beğenenler:
• AZOR, Burak1980,
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| pcz2013, Poyrazkarayel, 23 Ziyaretçi |