Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

resim

long poems by rabindranath tagore

Aralik ilk haftasi Serkan beyin dedigi gibi 2 - 4 aralik arasi sistem gucunu gosterecek yani kis mevsiminin ilk ayinin hemen ilk haftasinda guzel seyler olacak
  Beğenenler:
  • Burak1980, gececi, ThunderSnow

ARALIK ayı, ilk haftasını ne yapıyoruz?..Sessizce bekliyoruz.... Dash Spiteful thumbsup
resim

resim

Emin bey ses etmeyelimde korkup kacmasin nazar degmesin ???
  Beğenenler:
  • Burak1980, ersel candan, gececi, KardanadamEmin, ThunderSnow

Ana senaryo ortalama senaryoya yakın olmalı, yağış hala istanbul için az düzeyde mutlaka artması gerekli aralık 15 kadar kar değil yağış kovalamalıyız, 7 aralığa kadar soğuma zor görünüyor

resim

(11-19-2019, 10:02 PM)ersel candan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ana senaryo ortalama senaryoya yakın olmalı, yağış hala istanbul için az düzeyde mutlaka artması gerekli aralık 15 kadar kar değil yağış kovalamalıyız, 7 aralığa kadar soğuma zor görünüyor

resim

Ersel KARdeş, bizi bilirsin, bizler Ağustos ayında bile KAR bekleyenlerdeniz, bu bizim kanımızda var... Dash Spiteful Smile
  Beğenenler:
  • adakar, Alinuri5, Burak1980, Hasan_iSTANBUL, snow41, ThunderSnow

(11-19-2019, 10:00 PM)snow41 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Emin bey ses etmeyelimde korkup kacmasin nazar degmesin ???

Aynen, snow41 KARdeş.... Smile thumbsup
  Beğenenler:
  • snow41, ThunderSnow

Ersel candan bey kardeşim sizin yorumlamalarınıza ilk baktığım zaman keyfimize çomak sokar bir durum var gibi geliyor insana ancak hayal perdesini kaldırıp baktığınız zaman ayrı bir gerçeklik analizinden bam telimize nota verdiğinizi anlıyorum velhasıl sizinde çalışma ve analizleriniz çok ama çok kıymetli bu aşikar .. sonuç olarak sizinde vermiş olduğunuz emeğe saygılarımı sunuyorum ve teşekkür ediyorum iyiki varsınız....

resim
resim
resim

(Son Düzenleme: 11-20-2019, 02:19 AM, Düzenleyen: AZOR.)

Hocam yorum yapmayalım değilmi Big Grin ates
https://images.meteociel.fr/im/2619/anim_oxe2.gif
https://images.meteociel.fr/im/4439/anim_ukx0.gif

resim

Mazallah sakat eder hocam... Big Grin

Konuyu Okuyanlar:
23 Ziyaretçi