| |
(11-14-2019, 02:09 PM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bekliyeceğiz bakalım nelere evrilecek bu tepemizdeki sistem.......vade uzun takibe devam... Az daha guneye inse cok guzel seyler olacak insallah bize ugramadan gitmez
Bu arada istanbul radari sabah saatlerinde takilmis kalmis saat 11.00 den sonrasini gostermiyor uzun suredir yagis olmayinca radarda artik calismiyor radara bile kafayi yedirtti
87 kışı gibi bir kış daha yaşasak ya şu kısa ömrümüzde.
Aralıksız yağan kar yağışı, kızıl gökyüzü, beyaz sessizlik. Aaah ah.
Havalar iyice soğuyana ve kar havası olana dek yağışsız gitsin bakalım. Sonra Allah bir verir, tam verir. Aylardır yağmıyor diye derde düştüğümüz şey yağmurdu. Aylarca kuraklığın ardından aylarca yağışlı, bereketli sistemler gelecekse bir ay daha kurak gitse de olur. Hani diyoruz ya “şu kadarlık ömrümde böyle kurak bir sonbahar görmedim” diye. Peki istemez misiniz “şu kadarlık ömrümde böyle kuraklığın ardından böyle kar görmedim” demek
Moralleri yüksek tutalım, kar mevsimine kadar kuraklığa da sabredelim. Kar mevsiminde bıktıracak kar ve soguklar dileyelim benim kuraklık için moral bozacağım tarihler Aralık 15 ve sonrasıdır. E daha bir ay var. Hiç moral bozamam ![]() Bu arada çok kurak bir 2014 kışından sonra 2015 kışı da Aralık sonlarına kadar çok kurak geçmişti ve “eyvah” dedirmişti. Sonrasında günlerce güneşi unutmuştuk ve rekor yağışlarla o seneyi tamamlamıştık. Moralleri bozmak yok. Aralık ortasına ve hatta Aralık sonlarına kadar sabırla bekleyelim.
Bugun saat 18.00 - 24.00 arasi gebze bolgesi hafif yagis alacak istanbulda dun dedigim gibi bugun hafif yagis aldi biraz olsun yagis gorduk yarindan itibaren havalar yine acik bu sekilde 20 - 22 derecelik sicaklikla devam edecegiz ay sonuna degisim olacak gibi
Beğenenler:
• adakar, Alp 1903, AZOR, bokers36, Burak1980, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin, kral,
Beğenenler:
• adakar, Burak1980, Captmehmet, Hasan_iSTANBUL, kral, Poyraz, sahinok, snow41, snowmanadnan, Snowsedat |
| Konuyu Okuyanlar: |
| AZOR, Əspəranza34, KardanadamEmin, 79 Ziyaretçi |

Moralleri yüksek tutalım, kar mevsimine kadar kuraklığa da sabredelim. Kar mevsiminde bıktıracak kar ve soguklar dileyelim