Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

Insallah bekliyoruz su an 20 kasim cok etkili gibi gorunmesede insallah olumlu olarak degisir yagis miktari artar
  Beğenenler:
  • Burak1980, ersel candan, gececi, Poyraz

Bu sene sanırım Sonbaharı yaşamadan direkt kışa geçeceğiz gibi görünüyor. Karadeniz bölgesinde (Samsun) bu aralar çok bulundum. Oradada durumlar aşağı yukarı İstanbul gibi.
Benim doğal yollardan (meyve sebze ve ağaç bitki örtüsü) anladığım kadarıyla ki ben sizler gibi sistem falan bilmediğimden Smile diyorumki ""23-24 Kasım"" kış mevsimine direkt geçiş yapacağız. Akabinde soğuyarak devam eden muazzam bir kış yaşayacağız.
Lütfen pekte dikkate almayın. Sadece doğal tecrübe.
Sizler gibi bilgim yok maalesef. Ama olacak hissediyorum. O gün geldiğinde bu mesajı tekrar flood edeceğim. İnşallah haklı çıkarım. 23-24 Kasım başlangıç diyorum hadi inşallah amin..
  Beğenenler:
  • Alinuri5, AZOR, Poyraz

resim

Bu saba yine erken saatlerde Gebze yine surpriz ve beklenmeyen bir yagis aldi
  Beğenenler:
  • ersel candan, gececi, Olyosmanli, Poyraz

(Son Düzenleme: 11-11-2019, 02:31 PM, Düzenleyen: snow41.)

resim

Marmaranın güneyindeki kütle İstanbul istikametinde ilerliyor İstanbula gelme şansı varmı yoksa eriyip yokmu olucak

Marmanın güneyindeki kütle kuzeye doğru İstanbul ve gebze yönüne doğru ilerliyor gelirse sürpriz ve güzel bir yagıs bırakacak gibi eger bu şekilde ilerlersede tahminen saat 5 e doğru gelmiş olur belki 5 e de kalmaz
  Beğenenler:
  • Poyraz

Daha çok İstanbul'un doğusundan sonrasına yağış bırakacak gibi duruyor.
  Beğenenler:
  • adakar, Burak1980, ersel candan, Poyraz, Snowsedat

Insallah istanbul ve gebzeye ugrar su an Gebzede inceden bir yagmur var hava cok kapali
  Beğenenler:
  • ersel candan

Ayın 20 sinden sonra bugüne değin bekleye, bekleye bi hal olduğumuz sonbaharı, kademe kademe yaşamaya başlayacağız. Nerdeyse ruhi bunalıma girdiğimiz bugünlerdeki sıkıntılı hava koşulları, yerini yağışlı ve serin günlere bırakacağını gözlemlemeye başlıyacağız gibi duruyor.Bir garip mevsimler yaşar olduk, mevsimden beklenmeyen koşullar hem bizlerin ruh sağlığımızı, hemde doğanın dengesini olumsuz etkiliyor. Kasımdan beklenmeyen, Mayıs tadındaki yaşananlar yanında birçok acabalarıda beraberinde getiriyor. Henüz bu dengeyi bozan ana nedenleri tartışmaya açmadan evvel, görünen köy klavuz istemez tezinden yola çıkarsak, biz insanoğlunun neler yapabileceğinide düşünmeden edemiyoruz. Konuya suçlu aramanın gereğide yok zaten. Bizler elbirliğiyle doğanın dengesini altüst etmek için büyük bir özveride bulunmanın derin hazzını yaşamaktayız.Ha bugünler değişmeyecekmi????    Tabiiki değişecek, az daha sabır diyelim..( Karagün, kararıp kalmaz.... thumbsup )         http://modeles.meteociel.fr/modeles/gfs/...-384.png?6       http://old.wetterzentrale.de/pics/MT8_Istanbul_ens.png

resim

Emin bey dediginiz gibi ayin 25 - 26 sindan sonra mevsimine yakisir sistemler geliyor

(Son Düzenleme: 11-11-2019, 11:34 PM, Düzenleyen: AZOR.)

Veriler arasında yaklaşık 1000 km fark var aslında biri batılı vermiş biri doğulu biri az güvenilir biri nerdeyse hiç güvenilmez işte o hiç güvemilmez olan cfs çaresizce güvenmek istiyorum az kaldı  şekilenir keşke yazabilsem geliyooo demeyi  atesetmeyi 1 haftaya bekleyip görelim
Cvs güncellemesi 24 kasım
resim
Gfs güncellemesi 24 kasım
resim
Emin bey inşallah görüyorsunuzdur siz seversiniz bu sibiryaları

(11-11-2019, 11:32 PM)AZOR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Veriler arasında yaklaşık 1000 km fark var aslında biri batılı vermiş biri doğulu biri az güvenilir biri nerdeyse hiç güvenilmez işte o hiç güvemilmez olan cfs çaresizce güvenmek istiyorum az kaldı  şekilenir keşke yazabilsem geliyooo demeyi  atesetmeyi 1 haftaya bekleyip görelim
Cvs güncellemesi 24 kasım
resim
Gfs güncellemesi 24 kasım
resim
Emin bey inşallah görüyorsunuzdur siz seversiniz bu sibiryaları

Erdoğan KARdeşim, sevmemmi hiç? o görselleri yaşamak için değilmi bu çabalarımız?....Verilen gayretler, emekler, çabalar KAR uğruna ise çekilen çileler kutsaldır..... Smile thumbsup

Konuyu Okuyanlar:
3uZgibi, Əspəranza34, 21 Ziyaretçi