| |
ŞU MANZARAYI YAŞAMAK İÇİN NE BEDELLER ÖDÜYORUZ, Gecelerimiz, gündüz, gündüzlerimiz gece olmuyormu? Bu nasıl bir sevdadır a dostlar, bir bileniniz varmı?......
Beğenenler:
• adakar, Burak1980, gececi, Hasan_iSTANBUL, Leventcetin, Poyraz, snow41, Snowsedat, snowserkan
(11-04-2019, 04:18 PM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: ŞU MANZARAYI YAŞAMAK İÇİN NE BEDELLER ÖDÜYORUZ, Gecelerimiz, gündüz, gündüzlerimiz gece olmuyormu? Bu nasıl bir sevdadır a dostlar, bir bileniniz varmı?...... Emin usta ; Muazzam manzara . Bir an önce gelsin şehri beyaza burusun
(11-04-2019, 04:18 PM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: ŞU MANZARAYI YAŞAMAK İÇİN NE BEDELLER ÖDÜYORUZ, Gecelerimiz, gündüz, gündüzlerimiz gece olmuyormu? Bu nasıl bir sevdadır a dostlar, bir bileniniz varmı?...... Emin bey sizi cok iyi anliyorum cunku ayni kar sevdasi bendede mevcut kimi yerler kardan buzdan basini kaldiramiyor hep beyaz beyaz bizde senede 1 veya 2 kez havada olsun yada 3 - 5 cm kar gorsek mutlu oluyoruz insallah bu sene 2 - 3 kez goruruz gerci dun Serkan bey 2 tane mujde verdi onada sukur aralik basi ocak basi diye
(11-04-2019, 04:30 PM)Burak1980 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(11-04-2019, 04:18 PM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: ŞU MANZARAYI YAŞAMAK İÇİN NE BEDELLER ÖDÜYORUZ, Gecelerimiz, gündüz, gündüzlerimiz gece olmuyormu? Bu nasıl bir sevdadır a dostlar, bir bileniniz varmı?...... Burak bey, bizimde tek derdimiz o, bekliyoruz, bekleyeceğiz......
(11-04-2019, 04:39 PM)snow41 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:snow41, büyük bir dikkatle, tüm verileri takipteyiz, ince eleyip, sık dokuyoruz, yakında ALLAH'ın izniyle güzel haberler vereceğiz, inşaALLAH....(11-04-2019, 04:18 PM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: ŞU MANZARAYI YAŞAMAK İÇİN NE BEDELLER ÖDÜYORUZ, Gecelerimiz, gündüz, gündüzlerimiz gece olmuyormu? Bu nasıl bir sevdadır a dostlar, bir bileniniz varmı?......
Sagolun Emin bey hicbir zaman yazdiklarimi cevapsiz birakmadiniz insallah hayirlisiyla bekliyoruz
Belki konu dışı olacak ama rüzgarın yönü ve karakerinin sağlığımız üzerindeki etkilerini görebiliyoruz. Mesela benim alerjik rinitim var. Lodoslu havalarda baş ağrısı atakları, hapşırmalarım artıyor. Poyraz estiği zaman ise dinç ve çok zinde oluyorum. Gelsin poyrazlı, karayelli havalar.
Beğenenler:
• 3uZgibi, Burak1980,
Istanbulun Avrupa yakasi bu gece ve yarin sabah saatlerinde hafif yagis alacak lodosun nemli havayi tasimasi zayif yagisa neden oluyor
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| 35 Ziyaretçi |