| |
Serkan bey ümitleri izi yeşilendirirken bende çoşturayım Ocağın ilk haftası bu modelle gelirse kara doyacağız şimdilik gözünüz bayram etsin o tarihler geldiğinde de kar çoşkusuyla bayram ederiz inşallah
TARİH:6 OCAK 2020 cfs modeli
Beğenenler:
• 3uZgibi, adakar, bokers36, Burak1980,
Beğenenler:
• adakar, Burak1980, Captmehmet,
(11-03-2019, 12:50 AM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Aralık ayının ilk günlerinde İstanbul ilk KAR Yağışını büyük ihtimalle alacak. Nihayet, yıl boyu özlemle beklediğimiz o günler yaklaştı demek. Adamo'dan "Her yerde kar var" şarkısını dinleyerek sokakta sevinç çığlıkları ile oynayan çocukları camın önünden izleyeceğimiz günler. Bu müjdeli haber için teşekkürler Snowserkan. Emeğine sağlık. Umarım yıllarca hafızalarda kalacak muhteşem günler yaşarız.☃️
Beğenenler:
• adakar, Alinuri5, Burak1980, Captmehmet,
Çok güzel gelişmeler var ya Serkan bey ve Emin bey ellerinize sağlık emeğinize sağlık inşallah hepsi çıkar gerçekten bu paylaşımları görüp adeta bir çocuk gibi sevindim mutlu oldum
Beğenenler:
• adakar, Burak1980,
Serkan beye yakisir harika bir tahmin
10 gun sonra en azindan 20li degerlerden kurtulacagiz
Beğenenler:
• adakar, AZOR, Burak1980, Captmehmet, gececi, Hasan_iSTANBUL, Leventcetin, Poyraz, Snowsedat, snowserkan, Xooner
Serkan beyi tebrik etmek lazım cesurca yaptığı tahmin için her babayiğidin harcı değil bukadar zaman varken ................
Tam 1 ay onceden 2 - 4 Aralik tarihini isaret etti ve umuyorum ki onceki yillarda oldugu gibi yine nokta atisi yapmis olacak ve o tarihlere denk gelecek gercekten tebrikler ve biz kar severlerin bekledigi mujdeyide vermis oldu artik o tarihi beklemek kaldi
Arkadaşlar hem hatırlatmakta hem de bilgilendirmekte fayda var. Serkan Bey’i yıllardır takip ediyorum ve uzun vadeli tahminlerinde yüzde yüze yakın tutturma oranı var. Lakin yağışın cinsi, miktarı ve nereye ne kadar yağacağı son saatlere kadar bile net olmuyor. Bu nedenle Serkan Bey’e böylesi konularda eleştiri yapmak haksızlık oluyor. Ben yine inanıyorum ki Aralık ayı tahminleri büyük oranda tutacaktır. Lakin yağış cinsi sıcaklık yetersizliğine bağlı olarak değişebilecektir. Dahası nereye ne kadar yağabilir, o da çok değişken olacaktır. Bu nedenle şimdiden bu konularda tatsız yazıların olmaması gerektiği hususunu hatırlatmakta yarar görüyorum. Bol karlı günler diliyorum.
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| Beykozlu53, pcz2013, snow41, 33 Ziyaretçi |

Hemen heyecanmı yapalım???? Yooo yemezler....ama biz yinede bu işi gizliden takip edeceğiz...Ne yapalım bu iş bizim genlerimizde var.. Nasrettin Hoca ne demiş? Göl ya maya tutarsa hesabı....