Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

(10-29-2019, 05:27 PM)AZOR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ufukta bir şeyler gördüm sanki Tongue
https://wxcharts.com/gifs/IVt17jzHy0.gif

resim acilmiyor ki ?

Tendürek'e  kar yağışı haberi, başlık lginç :

İlk kar düştü! ‘Bu kış çok fena geçecek’

https://www.memurlar.net/haber/864081/il...cecek.html
AdakaR

Darisi istanbula artik
  Beğenenler:
  • adakar, Snowsedat

Konu dışı ama sayfada " Nasıl Hristiyan olunur" diye bir link çıkıyor.

Sizde de aynı mı?

(10-29-2019, 10:22 PM)Enginist Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Konu dışı ama sayfada " Nasıl Hristiyan olunur" diye bir link çıkıyor.

Sizde de aynı mı?

Engin bey haklısınız googlın otomatik verdiği bir reklam buna müdahale etme şansımız olmuyor malesef.

Bu reklamı her gördüğünüzde reklami kapatip birdaha görmek istemiyorum şıkkını işaretlerseniz karşımıza çıkmayacaktır, sizi ve diğer üyelerimizi bu şekilde bilgilendirmek isterim..

Hatırlatma için ayrıca teşekkür ederim saygılar...

(Son Düzenleme: 10-30-2019, 02:35 AM, Düzenleyen: AZOR.)

1 Kasımda yağışlar iyi sayılır avrupa yakasında yer yer 20 mm bulabilir sıcaklıklarda 7 dereceleri görebilir 
resimresimresim

resim

1 kasimda sadece avrupa degil Istanbul il geneli 20 kg a kadar yagis alabilir ayrica Kocaeli ve Gebzede dahil yurdun buyuk bolumunde etkili yagis olacak 1 kasimda hatta bu yagisa soguk hava ve kuvvetli kuzeyli ruzgarlarda eslik edecek

resim

Persembe gunku yagista Kocaeli bolgesi yine iyi yagis alacak

ben hala yağışı az buluyorum trakyanın kuzeyi hariç marmara geneli çok az, son 24 saate kadar değişebilir bu yüzden bekleyelim, 4 kasıma kadar toplam yağış

resim

Ersel bey sizin tahminler konusundaki realist yaklaşımınıza hayranım doğrusu Smile

Her ne kadar olumsuz tahminler görmek istemesem de gerçekçilik her zaman iyidir.

(10-30-2019, 11:11 AM)Enginist Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ersel bey sizin tahminler konusundaki realist yaklaşımınıza hayranım doğrusu Smile

Her ne kadar olumsuz tahminler görmek istemesem de gerçekçilik her zaman iyidir.

Engin bey siz daha benim kış tahminimi görmediniz onu bekleyin Big Grin

Arkaşlar şaka bir yana yaşadığımız kurak süreç ortada yb yüzünde soğuk ve yağış blokaj yapıyor sınırımıza girmiyor bu yağışta trakya ve istanbulun kuzeyi hariç etkisiz neredeyse, temennimiz güneyleyerek en azından çanakkale bursa hattına inmesi, yunanistana bakarsanız yağış konusunda ne kaçıyor daha rahat anlaşılır diye düşünüyorum.
  Beğenenler:
  • Burak1980, Enginist, gececi, Hasan_iSTANBUL, Poyraz, snow41, Xooner

Konuyu Okuyanlar:
bulcelik, 33 Ziyaretçi