| |
(10-29-2019, 05:27 PM)AZOR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ufukta bir şeyler gördüm sanki resim acilmiyor ki ?
Tendürek'e kar yağışı haberi, başlık lginç :
İlk kar düştü! ‘Bu kış çok fena geçecek’ https://www.memurlar.net/haber/864081/il...cecek.html
AdakaR
Konu dışı ama sayfada " Nasıl Hristiyan olunur" diye bir link çıkıyor.
Sizde de aynı mı?
(10-29-2019, 10:22 PM)Enginist Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Konu dışı ama sayfada " Nasıl Hristiyan olunur" diye bir link çıkıyor. Engin bey haklısınız googlın otomatik verdiği bir reklam buna müdahale etme şansımız olmuyor malesef. Bu reklamı her gördüğünüzde reklami kapatip birdaha görmek istemiyorum şıkkını işaretlerseniz karşımıza çıkmayacaktır, sizi ve diğer üyelerimizi bu şekilde bilgilendirmek isterim.. Hatırlatma için ayrıca teşekkür ederim saygılar...
Beğenenler:
• adakar, Burak1980,
ben hala yağışı az buluyorum trakyanın kuzeyi hariç marmara geneli çok az, son 24 saate kadar değişebilir bu yüzden bekleyelim, 4 kasıma kadar toplam yağış
Beğenenler:
• adakar, Burak1980,
Ersel bey sizin tahminler konusundaki realist yaklaşımınıza hayranım doğrusu
![]() Her ne kadar olumsuz tahminler görmek istemesem de gerçekçilik her zaman iyidir.
Beğenenler:
• Burak1980, caner,
(10-30-2019, 11:11 AM)Enginist Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ersel bey sizin tahminler konusundaki realist yaklaşımınıza hayranım doğrusu Engin bey siz daha benim kış tahminimi görmediniz onu bekleyin ![]() Arkaşlar şaka bir yana yaşadığımız kurak süreç ortada yb yüzünde soğuk ve yağış blokaj yapıyor sınırımıza girmiyor bu yağışta trakya ve istanbulun kuzeyi hariç etkisiz neredeyse, temennimiz güneyleyerek en azından çanakkale bursa hattına inmesi, yunanistana bakarsanız yağış konusunda ne kaçıyor daha rahat anlaşılır diye düşünüyorum. |
| Konuyu Okuyanlar: |
| bulcelik, 33 Ziyaretçi |