Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

Hava Durumu Tahmin ve Uyarılar

YAVAŞ YAVAŞ toplanın artık hareketlilik başlıyor şu an için yağış yetersiz gibide dursa tarihler yaklaştığında artacaktır
resim

resim
resim

(10-20-2019, 04:07 PM)AZOR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: YAVAŞ YAVAŞ toplanın artık hareketlilik başlıyor şu an için yağış yetersiz gibide dursa tarihler yaklaştığında artacaktır
resim

resim
resim

Erdoğan KARdeş, senin paylaştığın resimler bende açılmıyor, bilgin olsun (sebebi neden bilemiyorum.) uzgun

(Son Düzenleme: 10-21-2019, 01:46 AM, Düzenleyen: AZOR.)

GFS akşam güncellemesi
her güncellemede farklı bir basınç farkı meydana geliyor bu izlanda izin vermicek gibi genede ümidi kesmeyelim Big Grin
resim

Sistem giderek güzelleşiyor isteyen istediğini söylesin 500 de güzel 850 de güzel. Beklentim 850 hpa 0 ile -5 arası 500 hpa - 22 -25 arası hayırlı olsun inşallah

Bekliyelim... Biraz daha batılarsa,değmen benim gamlı, yaslı gönlüme şarkısını dilime dolamaya hazırım... Big Grin eye  ACABA? demekden kendini alamıyor insan..... Smile thumbsup     http://modeles.meteociel.fr/modeles/gfs/...-252.png?0      https://www.wetterzentrale.de/maps/GFSOPEU00_252_2.png       http://old.wetterzentrale.de/pics/MT8_Istanbul_ens.png
  Beğenenler:
  • adakar, AZOR, Burak1980, ersel candan, MaxZero, Poyraz, snow41

Emin Bey ,
Nasıl bir desen böyle Ocak , şubatta gelmez böyle Smile Smile Heyecanlanmamak elde değil
  Beğenenler:
  • adakar, KardanadamEmin, MaxZero, Poyraz

(10-21-2019, 10:29 AM)Burak1980 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Emin Bey ,
Nasıl bir desen böyle Ocak , şubatta gelmez böyle Smile Smile Heyecanlanmamak elde değil

Aynen Burak bey, umarım beklentiler gerçekleşirde burası kısa zamanda panayıra döner...... Big Grin eye Smile Smile Smile
  Beğenenler:
  • Burak1980, MaxZero, snow41

(10-14-2019, 10:15 AM)ersel candan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: umutlu olduğum ay kasım kasım başı yağış ,ay sonuda kar getirecek kadar güçlü bir salınım beklentim var ukranya üzerinden.

Ay sonu sistemini söylemiştim , Azorun konumu çok önemli sistemi indierebileceği gibi yatması ile yb etkisinde kalıp yağışı bile kaybedebiliriz. O yüzden takibe devam.

resim

Insallah bizler icin olumlu yonde degisim olur
Ama dikkat ediyorum bu sistem 15 gun once gorundugundede bize gelecegi paylasilmisti simdi nerdeyse 1 hafta var gelmesine halen sistem kararliligini surduruyor ama tabi ne kadar etkili olacagi halen belirsiz
  Beğenenler:
  • Burak1980, MaxZero, Poyraz

(10-11-2019, 06:21 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(10-11-2019, 04:20 PM)snow41 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bugünkü zayıf yagısın ardından yaklaşık 2 hafta sürecek yağışsız bir döneme giriyoruz  sıcaklıklar 22 - 25 aralığında olması bekleniyor

Emin misin son kararınmı? Smile

Haftaya bu vakitlerde yine bir geçiş olabilir. 

Genel manada yağışsız bir dönemin yaşanacağı doğrudur çünkü kuzeyimizde Rusya üzerine devasa bir antisiklon alanı yerleşiyor.

Ancak önümüzdeki hafta yurdun güneybatı ve kısmen batısınıda etkileyebilecek çok kuvvetli olmayan bir yukarı seviye alçağının varlığıda mevcut.

10 gün boyunca herhangi bir yağış olmaz ise sana da bir kupa vereceğiz.  Unbrella

Serkan bey ayin 10 nunda böyle konuşmustuk ? 10 yagis olmazsa demistiniz ki bugun 11 inci gun yagis olmadi kupayi hakkettim mi ??
  Beğenenler:
  • AZOR, Burak1980, MaxZero, Poyraz, snowserkan

Konuyu Okuyanlar:
14 Ziyaretçi