Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

Hava Durumu Tahmin ve Uyarılar

Serkan bey 13-15 eylül'de Çeşme/Alaçatı'da olacağım. Güney ege demişsiniz gerçi ama bir sıkıntı yaşar mıyız?
  Beğenenler:
  • MaxZero, snowserkan

(09-10-2019, 01:44 PM)Enginist Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Serkan bey 13-15 eylül'de Çeşme/Alaçatı'da olacağım. Güney ege demişsiniz gerçi ama bir sıkıntı yaşar mıyız?

Çeşme/Alaçatı için bulutlanma dışında yağış ihtimali yok Engin bey. Şansın varsa belki 3-5 damla görürsün.
  Beğenenler:
  • Enginist, MaxZero

modeller salıdan itibaren ısınma göstermeye başlasa da sonbahar sistemi kaçırdık anlamında moral bozacak bir durum olduğunu düşünmüyorum. 23 eylül'e kadar gelen her sistem hala yaz sistemidir bence ve eylül ortasında 20 derecenin altına uzun sürelerle inmek oldukça extra bir durum olurdu. yaz biraz uzun sürdü bu sene, şu anlamda yani eski yıllar gibi sıklıkla yağmur alamadık yazın. bu yüzden bir an önce serin havalara ulaşma konusunda sabırsızlık oluştu. ekim ayından itibaren 20 derece üstü gayet nadir olmaya başlayacak. biraz daha sabır Smile
  Beğenenler:
  • adakar, Hasan_iSTANBUL, MaxZero, snowserkan, ThunderSnow

Serkan Bey selamlar, Denizli de artık sıcaklardan bunaldık önümüzdeki dönemlerde hava nasıl olacak ve kış tahmini sizce denizli için ne olur bir bilgilendirme yapabilir mısınız kısaca
  Beğenenler:
  • Hasan_iSTANBUL, MaxZero, snowserkan, ThunderSnow

(09-10-2019, 01:26 PM)Dolunay Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Gene sonbaharı düzgün yaşayamacağız galiba.
Bıktım gerçekten.
resim

Dur bakalım Dolunay hanımefendi kardeşim Sonbahara adımımızı atmadık daha bir ayağımız hala havada duruyor.

Eylül'ün son 10-15 günü önüne baktığında daha güzel tablolar göreceksin inşallah,

Biraz daha sabır.

(09-10-2019, 02:05 PM)Hasan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Serkan Bey selamlar, Denizli de artık sıcaklardan bunaldık önümüzdeki dönemlerde hava nasıl olacak ve kış tahmini sizce denizli için ne olur bir bilgilendirme yapabilir mısınız kısaca

Merhaba Hasan bey kardeşim.

Kış tahmini yapacağız elbette ancak biraz daha beklemek gerekiyor. 
Ama sıradan üstü bir kış olacak gibi duruyor. bu tezimi ilerleyen zamanlarda açarak genişleterek açıklarım.

13 Eylül'de Denizli ve çevresinde yağış var.

daha ileri vadede ise bunaltan sıcaklar eğer tabiri caiz ise bıçak gibi kesecek.
1Az daha sabır. thumbsup
  Beğenenler:
  • adakar, Hasan_iSTANBUL, MaxZero, ThunderSnow, Xooner

(09-10-2019, 02:15 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(09-10-2019, 02:05 PM)Hasan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Serkan Bey selamlar, Denizli de artık sıcaklardan bunaldık önümüzdeki dönemlerde hava nasıl olacak ve kış tahmini sizce denizli için ne olur bir bilgilendirme yapabilir mısınız kısaca

Merhaba Hasan bey kardeşim.

Kış tahmini yapacağız elbette ancak biraz daha beklemek gerekiyor. 
Ama sıradan üstü bir kış olacak gibi duruyor. bu tezimi ilerleyen zamanlarda açarak genişleterek açıklarım.

13 Eylül'de Denizli ve çevresinde yağış var.

daha ileri vadede ise bunaltan sıcaklar eğer tabiri caiz ise bıçak gibi kesecek.
1Az daha sabır. thumbsup
Serkan Bey çok çok teşekkür ederim değerli zama inizi ayirdiniz. Insallah guzel bir kis gecirmemiz dilegiyle..
  Beğenenler:
  • Hasan_iSTANBUL, MaxZero, Serko, snowserkan, ThunderSnow

Öğle ana çıktısı absürtlüğün zirvesi olmuş yuh diyorum başka da demiyorum dostlar.

Yine geldi geliyor derken ayın 16 sındaki sistem erimiş bitmiş Sad
  Beğenenler:
  • ersel candan, Hasan_iSTANBUL, MaxZero

Erimiş mi ne erimiş göremedim ben ama kar yağdı da haberim mi olmadı yoksa dermişim. Modeller göl de verir çöl de verir. ARkana yaslan bekle sistemi ama öyle ama böyle bir şekilde gelir inşallah. Modele kızmak yerine dua etmek daha akıllıca bence. Model günde 4 kere taklalar atar bu yıllardır böyle ülkemiz açısından hele de İstanbul için.
  Beğenenler:
  • snow41

Konuyu Okuyanlar:
9 Ziyaretçi