| |
Aynen oyle nasil olsa artik sonbahara eylule geldik nerdeyse ilk haftasibitiyor bile bundan sonrasi zaten bizim karseverlerin bekledigi karli soguk gunler adim adim gelicek
Şu modelleri görmeyi ne kadarda özlemişim. Arkadaşlar şimdilik bu ayın ikinci yarısından sonra sonbaharın gücünü göstermeye hazırlandığı bilgileri modellere yansımaya başladı. Fakat mevsim geçişi yaşanacağından bu modeller vade gelinceye değin farklı çıktılarla karşılaşabiliriz. Özelliklede yağışla ilgili durumlar için şimdiden konuşmak için erken buluyorum. Biliyoruzki yağış tahmini yapmak işin en zor kısmıdır. Son ana değin heran herşey olabiliyor.. Yinede şu model görüntülerine bakıp yaklaşan serin ve yağışlı sistem için bir nebze rahatlayabilirsiniz...Ne demişler? Mevlam neylerse güzel eyler...
Beğenenler:
• adakar, AZOR, Burak1980,
Ağır bir top yaklaşıyor usul usul.
Kimin topu bu?
Beğenenler:
• adakar, Burak1980,
Beğenenler:
• adakar, Burak1980,
(09-05-2019, 10:53 AM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Şu modelleri görmeyi ne kadarda özlemişim. Arkadaşlar şimdilik bu ayın ikinci yarısından sonra sonbaharın gücünü göstermeye hazırlandığı bilgileri modellere yansımaya başladı. Fakat mevsim geçişi yaşanacağından bu modeller vade gelinceye değin farklı çıktılarla karşılaşabiliriz. Özelliklede yağışla ilgili durumlar için şimdiden konuşmak için erken buluyorum. Biliyoruzki yağış tahmini yapmak işin en zor kısmıdır. Son ana değin heran herşey olabiliyor.. Yinede şu model görüntülerine bakıp yaklaşan serin ve yağışlı sistem için bir nebze rahatlayabilirsiniz...Ne demişler? Mevlam neylerse güzel eyler...
17 eylül 18 eylül topu topun rengi ne arkadaşlar aceba ben cahilim de aydınlatsanız kırmızı var mavi var hangisi? eskiden beden eğt dersinde sağlık topları vardı ona benziir.
https://mcdn01.gittigidiyor.net/41027/tn...tn30_0.jpg
(09-05-2019, 01:57 PM)sennedjemus Adlı Kullanıcıdan Alıntı:O günlerde yakın inşaALLAH....(09-05-2019, 10:53 AM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Şu modelleri görmeyi ne kadarda özlemişim. Arkadaşlar şimdilik bu ayın ikinci yarısından sonra sonbaharın gücünü göstermeye hazırlandığı bilgileri modellere yansımaya başladı. Fakat mevsim geçişi yaşanacağından bu modeller vade gelinceye değin farklı çıktılarla karşılaşabiliriz. Özelliklede yağışla ilgili durumlar için şimdiden konuşmak için erken buluyorum. Biliyoruzki yağış tahmini yapmak işin en zor kısmıdır. Son ana değin heran herşey olabiliyor.. Yinede şu model görüntülerine bakıp yaklaşan serin ve yağışlı sistem için bir nebze rahatlayabilirsiniz...Ne demişler? Mevlam neylerse güzel eyler...
Beğenenler:
• adakar, Burak1980,
(09-05-2019, 02:23 PM)тaяaηтυℓa Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 17 eylül 18 eylül topu topun rengi ne arkadaşlar aceba ben cahilim de aydınlatsanız kırmızı var mavi var hangisi? eskiden beden eğt dersinde sağlık topları vardı ona benziir. Bu arkadaş topunu kaybetmiş, O top bu top olmasın? Ama bizim topumuz bayağı büyüktü, bu değildir herhalde.
Beğenenler:
• adakar, Burak1980, |
| Konuyu Okuyanlar: |
| 4 Ziyaretçi |