| |
(07-16-2019, 07:56 PM)sahinok Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Serkan Bey misyonerler bastı siteyi Google işte ne yaptığı hiç belli olmuyor. Reklamın sağ üst kısmında yer alan X tuşuna basıp bu tür reklamları bir daha gösterme derseniz bir daha karşınıza çıkacağını düşünmüyorum.
SUDAN ADAM
(08-29-2019, 10:58 PM)TaяaηTυℓa Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Serkan bey özel mesajıma cevap lütfen Söylentiler kısmen doğru, Hastalık doğruydu bir müddet uğraştım. Taklitler asıllarını yaşatır ama bazıları taklit etmeyi de beceremediler. Laleli işi? Onur dan mı duymuştun? O İş olmadı yani şu an yok. Ataköyde de değilim. Nerede olduğumu sorma sakın. Bak bir daha ÖM İle laf almaya çalışırsan kelleni uçururum senin.
(08-29-2019, 11:23 PM)TaяaηTυℓa Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Üstat saygılar yerini de öğrendim merak etme İstanbul'dasın Bak bu pazar Kadıköydeyim. Fenerbahçe Hamsispor maçı var. Stad yetkililerinden bir ricada bulun anons için. anons etsinler beni Ayağa kalkıp buradayım demeyen, el etmeyen nağmerttir.
Arkadaşlar bu arada ps4,xbox gibi konsollarda veya bilgisayarda oyun oynayan dostlar varsa buradan fikir alışverişi,öneri veya yardımlaşma yapabiliriz.
Ben mesela kendimi bildim bileli video oyunlarına tutkuluyum.Zamanında commodore 64,amiga 500 vs derken şu yaşıma geldim hala vakit buldukça konsolda oyun oynarım.Benim için terapi ve kafa dağıtma gibi oluyor.Özellikle futbol tutkunuyum.Her sene fifa ve pes i alırım.Bunun yanında yarış oyunları ozellikle ralliler özel ilgi alanım ![]() Bu aralar benim kızdan pek fırsat bulamasamda fifa ve pes in 2020 versiyonlarını bekliyorum.
Kar Mutluluktur
Fifa 20 nin demosu bugün yayınlandı.Denemek isteyen arkadaşlar ücretsiz indirebilirler.Bu sene ilk defa sokak futbolu modu olan volta var.Kısada olsa deneme imkanım oldu bana eski tadı malesef vermedi.
Sanırım bu sene pes 2020 üzerinden devam edeceğim.Daha gerçekçi bir futbol deneyimi sunuyor.Örnek videoları youtube üzerinden de izleyip fikir sahibi olabilirsiniz. Kar Mutluluktur
HAYIRLI AKŞAMLAR...... https://scontent.fada1-5.fna.fbcdn.net/v...e=5DFE877D
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| 4 Ziyaretçi |

Reklamın sağ üst kısmında yer alan X tuşuna basıp bu tür reklamları bir daha gösterme derseniz bir daha karşınıza çıkacağını düşünmüyorum.