Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

Hava Durumu Tahmin ve Uyarılar

(Son Düzenleme: 08-21-2019, 12:06 PM, Düzenleyen: Xooner.)

(08-21-2019, 11:20 AM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(08-21-2019, 10:46 AM)kuzey1352 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Teşekkür ederim Serkan Bey.Ayrıca şunu sormak istiyorum.Genel olarak bir sonbahar tahmini yaptınız mı?Kaçırdım mı acaba?Özelllikle Ekim ve Kasım aylarında sağlam yağışlar ve Kasım 15 ten sonra soğuma öngörülüyor.Sizin öngörüleriniz nelerdir?

Rica ederim.

Henüz yapmadım ama bugün yarın geçmiş dönemlerle kıyaslamalı tahmin yapmayı düşünüyorum.

Kasım ortasından sonra kış görünüyor şu görüntüde.

Bu kış Sibirya yoracak bizi.

İnşallah Serkan Bey,söylediğim tahmine katılıyorsunuz demektir buSmileKasım 15 ten sonra kuzeyden sarkacak soğuk ataklar kışın başlangıcı olacak bu görüntüde.Umarım çok çok iyi ve bol karlı bir kış geçiririz hep beraber.Maalesef geçen kış umduğumuzu bulamadık.Bu kış bizim olsun inşallah.
  Beğenenler:
  • Xooner

Sıra Kadıköy Ümraniye hattında.Ataşehir ise şuan yıkılıyor.

(08-21-2019, 11:08 AM)Hasan_iSTANBUL Adlı Kullanıcıdan Alıntı: resim

Radardaki 2. kütlenin yönü Avrupa yakası ve boğaz hattının vuracak gibi..

Avrupa yakası bu yagıstan pek etkilenmeyecek çünkü kütle oraya ilerlerken karadeniz üzerinde eriyip yok oluyor o kütlenin devamı ise güçlenerek önümüzdeki saatlerde Anadolu yakası ve gebzeye inecek
  Beğenenler:
  • snowserkan, ThunderSnow

Gebze dinleniyor ikinci buyuk kütle karadeniz üzerinden yaklaşıyor önümüzdeki saatlerde yeniden güçlü sağanaklar geliyor
  Beğenenler:
  • Burak1980, snowserkan, ThunderSnow

resim

Gebze sabah erken saatlerden itibaren yagıs aldı 1 saat kadar önce kesilmişti yeni bir buyuk kütle karadeniz üzerinden İstanbulun Anadolu yakası ve gebzeye doğru ilerliyor tahminen saat 14.00 gibi yada sonrasında bölgemize gelmiş olur
  Beğenenler:
  • Burak1980, snowserkan, ThunderSnow

Karaya ulaştığında etkisi bakalım ne olacak böyle gelirse dolu ihtimali yüksek
resim
  Beğenenler:
  • adakar, muratg, Ömer18, snowserkan, ThunderSnow

Karadeniz üzerinde süper hücre oluşumu var takibe devam
resim
  Beğenenler:
  • kuzey1352, Ömer18, snowserkan, Xooner

Gelecek olan kütlenin hareket yönüne bakılırsa Avrupa yakasını da vurma ihtimali kuvvetleniyor gibi duruyor.Takibe devam.
  Beğenenler:
  • Ömer18, snowserkan, ThunderSnow

Biraz da Anamur'a getirin o yağışları. Sıcaktan bunalıyoruz zaten yağmur dediler birşey yağmadı.  Sad
Kar candır, gerisi yalandır.
  Beğenenler:
  • Xooner

Windy uygulamasını indirip çakan şimşeklerin sıklığını takip edebilirsiniz arkadaşlar.
  Beğenenler:
  • adakar, snowserkan

Konuyu Okuyanlar:
512 Ziyaretçi