| |
(07-30-2019, 03:26 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Serkan bey poyrazmı ne diyorsun armutlunun en sevdiğim özeliği denizi mis gibi tertemiz oluyor(07-30-2019, 10:13 AM)hakan kartepe Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Serkan bey 3_10 agustos armutlu icin tahmininizi bekliyorum unuttunuz beni ?
Bugün ve yarın kuzey egede ve izmir civarında kuzeyli rüzgarlar var 50-60 km hızda olabilecek
Yarın 1 ağustos.Şükürler olsun temmuz u da atlattık.Kaldı en zorlu ay ağustos...Ondan sonra ver elini Eylül.Yavaştan havalar daha serinlemeye başlayacak vs.Eylül gelince ben havaya girmeye başlarım arkadaş kimse kusura bakmasın
![]() Sonrasında Serkan Bey ufak ufak kışı yorumlamaya başlar inşallah.Vuslata sayılı günler kalır. İlkönce sağlıkla beraber şu sıcaklardan kurtulalım ardından yağmurluklarımızı giyelim benimde keyfim yerine gelicek.Bu sıcaklarda ter içinde insanın birşey yapası da gelmiyor. Herkese hayırlı ve sağlıklı günler,bol kazançlar dilerim. Kar Mutluluktur
Beğenenler:
• adakar, Alinuri5, AZOR, Burak1980, mehmet karsever, MeteoForecast,
(07-31-2019, 01:29 PM)AZOR Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(07-30-2019, 03:26 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Serkan bey poyrazmı ne diyorsun armutlunun en sevdiğim özeliği denizi mis gibi tertemiz oluyor(07-30-2019, 10:13 AM)hakan kartepe Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Serkan bey 3_10 agustos armutlu icin tahmininizi bekliyorum unuttunuz beni ? Katiliyorum ancak bazen asiri siddetli oluyor rahatsizlik veriyor
(07-31-2019, 01:47 PM)Snowtime Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yarın 1 ağustos.Şükürler olsun temmuz u da atlattık.Kaldı en zorlu ay ağustos...Ondan sonra ver elini Eylül.Yavaştan havalar daha serinlemeye başlayacak vs.Eylül gelince ben havaya girmeye başlarım arkadaş kimse kusura bakmasın Aynen ama eylulde nerdeyse yaz ayi gibi geciyor sık sık 30 lari gormesekte yinede 25 - 28 derecelerde gidiyor ekim geldimi değmeyin keyfimize hava nispeten serinliyor sonrasinda malum serkan beyin 1 ay onceden kar sistemlerini duyurmasini bekliyor olacagiz hayirlisiyla yaz bitsinde biz kar severler icin guzel bir kis olur insallah gecen kis cogu zaman bizleri teget gecen sistemler oldu beklemedeyiz
(07-31-2019, 01:29 PM)AZOR Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(07-30-2019, 03:26 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merak etmeyin kolay kolay unutmam.Serkan bey poyrazmı ne diyorsun armutlunun en sevdiğim özeliği denizi mis gibi tertemiz oluyor İzzet Kaptan'ın Sabah anonsları vardır oda bir özelliği artık Armutlu'nun. Anımsadınız mı? O Motora Balkonlardan, sahillerden, kumsallardan el sallayanlar, Bayrak sallayanlar, Havlularını sallayanlar vardır. Bir gün kumsalda vatandaşın biri 3 yaşındaki çocuğunu sallarken çocuk elinden kaydı neyse ki suya düştü. Uzun zaman önce böyleydi, bilmiyorum şu anda böyle midir?
(07-31-2019, 06:03 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(07-31-2019, 01:29 PM)AZOR Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(07-30-2019, 03:26 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merak etmeyin kolay kolay unutmam.Serkan bey poyrazmı ne diyorsun armutlunun en sevdiğim özeliği denizi mis gibi tertemiz oluyor İzzet kaptan eski sıklıkta olmasada halen faaliyetlerine devam ediyor bizde türk bayrağı takım bayrakları,havlu,sandalye sallamaya devam ediyoruz Allah şükür aklımız yerinde çocuk sallamıyoruz
(07-31-2019, 06:35 PM)AZOR Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Vay be demek sizlerde biliyorsunuz adam ceyrek asirdir ekmek yiyor bu isten gecen sene vardi bu senede vardir tahminimce(07-31-2019, 06:03 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(07-31-2019, 01:29 PM)AZOR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Serkan bey poyrazmı ne diyorsun armutlunun en sevdiğim özeliği denizi mis gibi tertemiz oluyor
CFS İklim tahmin sistemi 10 Ağustos'tan itibaren Afrika'dan üzerimize yükselen ve kuzeyimizde merkezlenen bir sıcak atak öngörüyor.
![]() Ancak NAO salınımı bu atağın Avrupa'nın içlerine olabileceğinin sinyalini veriyor. Avrupa üzerinden yükselecek YB Alanı bize potansiyel soğuk ve yağışı iter. Bu tarih 1-2 gün toleransla 11-12 Ağustos gibi duruyor. ![]() Aşağıda 60 derece enlemlerindeki bölgesel rüzgar bileşenine baktığımızda; mevcut bir depresyon alanına bağlı olarak rüzgarların kuvvetleneceği göze çarpıyor, tarih ise yazdığım gibi 11-12 Ağustos. ![]() Son olarak Bölgesel rüzgarların bahsi geçen enlemlerdeki ortalamasına bakalım. 11-12 Ağustos'a dair net bir görüntü henüz yansımıyor. Nedeni ise bu verinin 10 hpa jeopotans seviyelerini yansıttığını, depresyon bölgesinin daha çok alt seviyelerden hareket göstereceğini ve bu seviyelerde bozulmalar yapacağını söyleyebiliriz. Modeller henüz net bir fikir vermese de eldeki verilerde görünen sistem giriş tarihi 11-12 Ağustos. Bu arada 4 - 7 Ağustos hareketi bu veriye kısmen yansımış
Beğenenler:
• 3uZgibi, adakar, Alinuri5, AZOR,
Buda demektir ki bayram yagisli serin mi gececek demek oluyor anladigim kadariyla avrupa sicak tarafta biz serin tarafta olacagiz gibi
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| 36 Ziyaretçi |