| |
(07-26-2019, 11:32 PM)snow41 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Serkan bey ozaman ankete gore cogumuzunki tutmamis oluyor 4kisi gelmicek demisti onlarinki tuttu ozaman oteleme onlara yaradi ???? 3 Ağustos saat 23.59'a kadar herhangi bir yağış vs olmaz ise "Sistem falan gelmez" şıkkını seçenler tutturmuş olur. Kim hangi şıkkı seçmiş? o tarihten sonra burada isimlerini yazar tutturanları tebrik ederiz ve neden bu şıkkı seçtiklerini de sorarız.
Anket Burada, Henüz kapanmadı zaman var.
(07-27-2019, 09:18 AM)hakan kartepe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(07-27-2019, 07:17 AM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Anket Burada, Henüz kapanmadı zaman var. Bugün yarın o günlere ait bir tahminde bulunurum. Armutlu'da nereye gidiyorsunuz? Bir zamanlar çok bulundum Armutlu'da. Soner Arıca ile uzun dostluklarımız oldu. Oda oraya tatile geliyordu ablasının evi vardı orada. Bazı Bestelerini gece kumsalda yapardı, insanların aşina olduğu bazı şarkılar oradan çıkmadır.
Eeeee haftasonu geldi, birazda tebessüm edelim.....
https://scontent.fsaw1-10.fna.fbcdn.net/...e=5DAC1341
Serkan bey ihlas in devremulkleri var biliyorsaniz orada kaliyorum ama ne zaman gitsem hava bozuk daha iyi bir havada gidemedik
(07-27-2019, 06:11 AM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(07-26-2019, 11:32 PM)snow41 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Serkan bey ozaman ankete gore cogumuzunki tutmamis oluyor 4kisi gelmicek demisti onlarinki tuttu ozaman oteleme onlara yaradi ???? Ben simdiden kaybettim gibi 2 - 3 gunluk otelemeyle ben 31 i demistim ??? |
| Konuyu Okuyanlar: |
| 4 Ziyaretçi |