| |
Yok yok, soğuk kuvvetli ancak yağış sıkıntılı.
Hiç yağmayacak demiyorum. hafif-orta geçiş olacak ama kısa süreli.
serkan hocam ozaman sakarya biraz daha sansli duruyor oyle anladim anlamak istiyorum
(02-27-2018, 11:39 PM)dogan54 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: serkan hocam ozaman sakarya biraz daha sansli duruyor oyle anladim anlamak istiyorumDoğan bey selam. Evet ama bu öyle abartılacak kadar fark yaratmaz. İstanbul'un doğusuda batısına göre şanslı, ama bu şans minimum seviyelerde. Engel mekanizması her yerde olumsuz yönde karşımıza çıktı bu kış.
olsun buyuk ustad bu kisin en guzel yani sizin gibi bilgili saygili ve tecrubeli bir insanin bulundugu bir blogda bulusbamiz oldu sizi 4 yildir takip ediyorum ve hic bir kimseye kaba dsvranisinizi gormedim tam bir iyi insan profili olarak animsiyorum herzaman sizi cok tesekkur ediyorum hep var olun insallah ssygilar
(02-27-2018, 11:47 PM)dogan54 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: olsun buyuk ustad bu kisin en guzel yani sizin gibi bilgili saygili ve tecrubeli bir insanin bulundugu bir blogda bulusbamiz oldu sizi 4 yildir takip ediyorum ve hic bir kimseye kaba dsvranisinizi gormedim tam bir iyi insan profili olarak animsiyorum herzaman sizi cok tesekkur ediyorum hep var olun insallah ssygilar o dedeler ayazlar falanlar filanlar hepsine ediyorum
Bu kış benim ömrümde gördüğüm en rezalet kış resmen neyse yapacak birşey yok artık
Şansızlıgında bu kadarı bu kış hep böyleydi yağış var soğuk yok soğuk var yağış yok neyse takdir Allahın
(02-27-2018, 11:47 PM)dogan54 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: olsun buyuk ustad bu kisin en guzel yani sizin gibi bilgili saygili ve tecrubeli bir insanin bulundugu bir blogda bulusbamiz oldu sizi 4 yildir takip ediyorum ve hic bir kimseye kaba dsvranisinizi gormedim tam bir iyi insan profili olarak animsiyorum herzaman sizi cok tesekkur ediyorum hep var olun insallah ssygilar Doğan bey, Siz ve diğer değerli dostlarım,kardeşlerim hepiniz baş tacısınız. İnşaallah uzun bir süre beraber oluruz. Sevgiler.. (02-27-2018, 11:49 PM)burakrpc Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Serkan bey mart ortasındaki sistemden bi şe çıkar mı? Gelişmeler nasıl? Burak bey Mart ortası için, 13-16 arası bir sistem var ve göz kırpıyor bize. Fakat sizinde daha evvel söylediğiniz nedenlerden ötürü net bir şey söylemem çok doğru olmaz. Zaman biraz daha yaklaşsın. Umutlanmaya değip değmeyeceğini anlarız.
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| fenerli, 22 Ziyaretçi |

ediyorum