Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

Yok yok, soğuk kuvvetli ancak yağış sıkıntılı.
Hiç yağmayacak demiyorum. hafif-orta geçiş olacak ama kısa süreli.

serkan hocam ozaman sakarya biraz daha sansli duruyor oyle anladim anlamak istiyorum

(Son Düzenleme: 02-27-2018, 11:42 PM, Düzenleyen: snowserkan.)

(02-27-2018, 11:39 PM)dogan54 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: serkan hocam ozaman sakarya biraz daha sansli  duruyor oyle anladim anlamak istiyorum
Doğan bey selam.

Evet ama bu öyle abartılacak kadar fark yaratmaz.
İstanbul'un doğusuda batısına göre şanslı, ama bu şans minimum seviyelerde.

Engel mekanizması her yerde olumsuz yönde karşımıza çıktı bu kış.

olsun buyuk ustad bu kisin en guzel yani sizin gibi bilgili saygili ve tecrubeli bir insanin bulundugu bir blogda bulusbamiz oldu sizi 4 yildir takip ediyorum ve hic bir kimseye kaba dsvranisinizi gormedim tam bir iyi insan profili olarak animsiyorum herzaman sizi cok tesekkur ediyorum hep var olun insallah ssygilar

Serkan bey mart ortasındaki sistemden bi şe çıkar mı? Gelişmeler nasıl?

(02-27-2018, 11:47 PM)dogan54 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: olsun buyuk ustad bu kisin en guzel yani sizin gibi bilgili saygili ve tecrubeli bir insanin bulundugu bir blogda bulusbamiz oldu sizi 4 yildir takip ediyorum ve hic bir kimseye kaba dsvranisinizi gormedim tam bir iyi insan profili olarak animsiyorum herzaman sizi cok tesekkur ediyorum hep var olun insallah ssygilar

o dedeler ayazlar falanlar filanlar hepsine  ates ediyorum

Bu kış benim ömrümde gördüğüm en rezalet kış resmen neyse yapacak birşey yok artık

Şansızlıgında bu kadarı bu kış hep böyleydi yağış var soğuk yok soğuk var yağış yok neyse takdir Allahın

(02-27-2018, 11:47 PM)dogan54 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: olsun buyuk ustad bu kisin en guzel yani sizin gibi bilgili saygili ve tecrubeli bir insanin bulundugu bir blogda bulusbamiz oldu sizi 4 yildir takip ediyorum ve hic bir kimseye kaba dsvranisinizi gormedim tam bir iyi insan profili olarak animsiyorum herzaman sizi cok tesekkur ediyorum hep var olun insallah ssygilar

Doğan bey,
Siz ve diğer değerli dostlarım,kardeşlerim hepiniz baş tacısınız.
İnşaallah uzun bir süre beraber oluruz. thumbsup
Sevgiler..

(02-27-2018, 11:49 PM)burakrpc Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Serkan bey mart ortasındaki sistemden bi şe çıkar mı? Gelişmeler nasıl?

Burak bey Mart ortası için, 13-16 arası bir sistem var ve göz kırpıyor bize.
Fakat sizinde daha evvel söylediğiniz nedenlerden ötürü net bir şey söylemem çok doğru olmaz.

Zaman biraz daha yaklaşsın. 
Umutlanmaya değip değmeyeceğini anlarız. Rolleyes

Serkan hocam naptın yaa ben de heyecanla girdim siteye bakalım yarın ne maceralar yaşayacağız diye bir de ne göreyim resmen yıkıldım şu an

Konuyu Okuyanlar:
fenerli, 22 Ziyaretçi