| |
Gfs akşam güncellemesi
Yamuk yapmasa İyi aksiyon olur http://images.meteociel.fr/im/7844/anim_drg0.gif ![]()
Beğenenler:
• allergy, AZOR, Burak1980, Hasan_iSTANBUL, kral, Nil.Trabzon, snow41, Snowsedat, snowserkan
Ecmf akşam güncellemesi
Sistemler birbirine karıştı gfs 12 ve 20 Sistem veriyor ecmf ayın 15 de verdi 2 sistem beklerken 3 oldu http://images.meteociel.fr/im/4618/anim_wgt3.gif
(03-06-2019, 10:42 PM)Hasan_iSTANBUL Adlı Kullanıcıdan Alıntı:EyvALLAH, Hasan KARdeşim...Gücümü sizlerden alıyorum.(03-06-2019, 09:05 PM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: KIŞI DAHA MART BAŞINDA BİTİRMEYE ÇALIŞANLARA GELSİN...
Beğenenler:
• Burak1980, Hasan_iSTANBUL, Kaan kar sevdalısı, karlıgece, mehmet karsever, Poyraz, Snowsedat
Martin ilk yarısı sıcak geçer Kar yapacak bir sistem yok ikinci yarısına bakicaz demiştik, şuanda Diyagramlara yansiyan bir sistem var bence gelene kadar gücü düşsede en kötü 1 günlük Kar yağışı alicagimiz sistem olucak, şu haliyle gelirse 19_ 20 _21 Mart güzel kar yağışı alırız diyorum..
Yazın bir kenara Martin ikinci yarısı hepimiz için güzel gecicek.
Beğenenler:
• adakar, AZOR, Burak1980, Emirsiyahbeyaz, KardanadamEmin, kartutgunu, Poyraz, snow41, Snowsedat
Öncelikle herkesin REGAİB KANDİLİ mübarek olsun
Hep demişimdir martın 20 si geçmeden ben kış bitti demem çünkü Mart ayı öyle bir ay ki 4 mevsimi mart ayı içinde yasamamız mümkün heleki bulunduğumuz bölge için o yüzden bu ay karda olursa yaz tadında gecersede sürpriz olmaz ki önceki senelerde bunun örnekleri var o yüzden daha şimdiden kış bitti demek yanlış olur işte paylaşımlarda gördüğümüz modellerde dediklerimi destekler nitelikte hatta hangi seneydi şu an tam hatırlamıyorum eger hatırlayan varsa senesini yazabilir 2000 - 2004 yılları arası bir yıl 6 mayıs günü millet hıdrellez kutlaması yapmaya hazırlanırken 6 mayısta lapa lapa kar yağmıştı kısa sürelide olsa yerleri beyazlattı cıvık bir kar yagısıydı ama sonuçta yağdı yani şimdide cemreler düştü deyip şu 4-5 gün 20 derecelerdeki sıcaklıkları görüp bu iş tamamdır bahar gelmiştir deyip kışı bitirmek anlamsız olur heee şu kimse birikim yapabilecek yerde uzun süre kalacak bir kar yagısı beklemiyor ama bu kar yağmayacak anlamınada gelmiyor Tabiki yine takdir Allahın ne diyelim herseyin hayırlısı tekrardan herkesin kandili mübarek olsun
Beğenenler:
• adakar, AZOR, Beatum, Burak1980, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin, mehmet karsever, Snowsedat, UzzMaNN, Xooner |
| Konuyu Okuyanlar: |
| ARZU, 23 Ziyaretçi |