| |
700 hpa seviyesi -17 -18 derece.
850 hpa seviyesi biraz yüksek Muhtelif alanlarda graupel, kky şeklinde yağışların görülmesi çok normal. thickness değerleride uygun. Alt seviye sıcaklığı biraz yüksek olduğu için iş bozuluyor. yoksa bir çok noktada ince örtü dahi oluşabilirdi. 700 hpa temp ![]() 700-1000 hpa thickness (Kar seviyesi 2850 gpm'dir)
Mart 10-11 inden sonra oluşumlar mevcut, detaylar ve gelişmeler için takipteyiz...
Beğenenler:
• adakar, Burak1980, Captmehmet, Hasan_iSTANBUL, kardelisi, Keremburada, mehmet karsever, snow41
(02-27-2019, 02:05 PM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Mart 10-11 inden sonra oluşumlar mevcut, detaylar ve gelişmeler için takipteyiz... Emin bey benim bu ayın 13 ündeki sistemden umudum var birseyler olacak diyorum güzel bir final görünüyor bakalım artık
Emin Bey; dediğiniz gibi 8/9 Mart gibi Avrupa'nın büyük bölümü çok soğuk havanın etkisine giriyor. Umarım bizim payımıza da birşeyler düşer...
1,5 saat evvel Bursa'da yaklaşık 15-20 dk çok yoğun bir graupel ve dolu yağışı oldu. Yollar dahil ortalık anında beyazladı.
Yağış kesildi ve hepsi eridi.
Graupel yagis zaten kar degil buz orani fazla su damlasidir bu yuzden bunu kar yagisi olarak algilamayin
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| Əspəranza34, 80 Ziyaretçi |