Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

Doğum günüm 6 Mart olduğundan dolayı lapa lapa kar yağıp etrafında beyazladığını çok net hatırlıyorum.Ha bu demek değil her mart kar yağıcak.Gömlek ve kazakla sokağa çıktığımı da hatırlıyorum.
Ama bu sene bir gerçek var.Geç kış olayı...
Bu forumda ki her üstad benim için kıymetlidir.Ama kimse kusura bakmasın Serkan Bey in yeri başkadır.Bundan dolayı o diyorsa vardır bir beklentisi.Yaşayıp görelim.
Kar Mutluluktur 

Düzcedeyim yarın ve öbürgün karın dibine vuracağım inşallah. İstanbul'da olmadığım için çok şanslıyım herhalde. Bu sene ilk karda dizime kadar kara gömüldüm bu sefer de gömüleceğim nasipse. Çok şükür.
  Beğenenler:
  • allergy, Primavera

Ben Düzcedeki arkadaşlara kar yağacak dediğimde ya hocam kar mar yok şaka mı ediyorsun demişlerdi dün. Bugün hepsi hizaya geldi. Bu sistemin karadenize yarayacağını söyledim geçen hafta sistem göstere göstere geliyorum diyordu mgm ye dün çok gülmüştüm çarşamba için 9 derece vermişti. Vah ülkem vah. Yeni uyandılar daha geçmiş olsun.

(Son Düzenleme: 02-26-2019, 04:21 PM, Düzenleyen: тaяaηтυℓa.)

İstanbulda da kky ve kar olur thickness, 500 hpa uygun 2m biraz sıkıntılı gibi ama olsun kar olur yine de wetterzentralenin mitt wolkende mav çizgiler istanbulu da içine almakta. Kar hayırlı olsun
  Beğenenler:
  • hacimurat, kardelisi, kral

Kusura bakımayım diğer konu başlıkları pek aktif olmadıgı için buraya yazmak zorunda kaldım! 27 ve 28 iyi ve saf kar gelecek sakarya merkeze galiba! Birde bu 3 ve 4 mart sistemi nasıl etkiler sakarya' yı acaba? Ülke geneli kar başlığına biraz önem verelim ne olur.
  Beğenenler:
  • AZOR

(02-26-2019, 04:55 PM)yalcın ozturk54 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Kusura bakımayım diğer konu başlıkları pek aktif olmadıgı için buraya yazmak zorunda kaldım! 27 ve 28 iyi ve saf kar gelecek sakarya merkeze galiba! Birde bu 3 ve 4 mart sistemi nasıl etkiler sakarya' yı acaba? Ülke geneli kar başlığına biraz önem verelim ne olur.

Bu geceden itibaren yarin ve persembe sabahina kadar sakaryanin dogu ilceleri yogun kar alir sakaryanin dogusundaysaniz guzel kar gorursunuz
  Beğenenler:
  • adakar, AZOR, Hasan_iSTANBUL, kardelisi

(02-26-2019, 12:46 AM)Hasan_iSTANBUL Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Akadaşlar yarın akşam itibariyle yeni bir yağışlı havanın etkisi altına giriyoruz yine bir çok hava durumu tahminlerinde yağmur olarak gözükse de ben özellikle istanbulun yüksek kesimlerinde örtü yapacak bir şekilde kar yağışları bekliyorum 27 ve 28 şubatı içine alan bu sistem yine bizlere 2 gün boyunca güzel kar yağışları görmemize vesile olacaktır forum şuanda biraz durgun ama yarından sonra eminim ki bir çok yerden gol haberleri gelicek Şubat ayı çıkmadan bize güzel bir Kar yağışı daha izletecek diyorum süprizlere açık bir sistem daha bizleri bekliyor...

Ben dün demiştim demiyorum Smile Bu sistem 1 haftadır kendini hiç bozmadan geldi benim beklentim 23/24 Şubat sistemi gibi süprizleri içinde barındırıyor.

Şuanda bunda sonra 2 haftalık süreçte elle tutulur bir sistem yok malesef ama martın ikinci yarıcı süpriz olurmu onu bekleyip görücez..
  Beğenenler:
  • Burak1980, ersel candan, kardelisi, Xooner

(02-26-2019, 04:05 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Kocaeli ve İst and yakasının doğusunda KKY Olabilir.

Serkan üstadım merhaba size bir sorum olacakti.son 2 yıldır batı karadeniz olarak sistemlerden yeterince yararlanamıyoruz KAR deyerleri olarak.önceden bütün sistemleri mıknatıs gibi cekerdik.istanbula kar yagdıgında bilirdikki bize iki misli yağardı.gecen seneye göre deniz sicakliği 3_4 derece daha düsük.sistemler iki senedir daha batili giriyor veya soguk salınım karadeniz üzerinde soguk kırılıyor sebepleri ne olabilir.Birde yarınki sistemden sahil olarak etkilenme olasılıgımız nedir.Tesekkürler üstat.

Serkan abi her sey bu kadar mi? Bu arada bizim guneyimIzdeki Bursa kar alirken Istanbul neden yagmur aliyo?

(Son Düzenleme: 02-26-2019, 06:15 PM, Düzenleyen: Hasan_iSTANBUL.)

Yağış ve rüzgar yaklaşmaya başladı bir kaç saat sonra sistem yağmur olarak girmiş olur..

resim

resim
  Beğenenler:
  • AZOR, Burak1980, gececi, kardelisi

Konuyu Okuyanlar:
efe90, Əspəranza34, snowserkan, 76 Ziyaretçi