| |
Bu sistem baya baya Avrupa yakası sistemi oldu.
Bu kadar güzel yağış beklenmiyordu. Senenin en azından istanbulun yarısı için en güzel sistemi oldu. En fazla 10 gün daha kar kovalarız sonra hoşgeldin bahar
anlık kağıthane sert yagış başladı çok sükür böyle giderse dahada örtü olacak gibi.
Beğenenler:
• ahmetcengiz, Burak1980, Captmehmet, Emirsiyahbeyaz, Eray, KardanadamEmin, Nil.Trabzon, Serko, Snowsedat, Winter is coming
İyisiyle, kötüsüsüyle, kimi beğendi, kimi beğenmedisiyle bir sistemi daha geride bırakmaya hazırlanırken, birtürlü doymak nedir bilmeyen KAR hastalığımız yeniden mavi sulara açılıyor, yeni av peşine düşüyoruz....Bizleri aslında ancak Bitlis paklar, ama maalesefki burada küçücük mutlulukları yaşamak için kendimizi paralamayı nedense daha bir kendimize reva görüyoruz....Bu işler böyledir, önünüzdeki pastayı beğenmeyip yanımızdaki pastaya sahip olmaya çalışmak nedense bizlere daha bir cazip geliyor..
Diyagramlara bakıldığında bu ayın 27 si çarşamba gününe yine birşeyler olacakmış gibi bir izlenim edindim, eee hal böyle olunca, acaba bundan bize ekmek çıkarmı diye yine bununda peşine düştük, nede olsa uzun bir süredir KAR açlığı çekiyoruz, olsun artık o kadar demi?....
Beğenenler:
• ahmetcengiz, Burak1980, Captmehmet, Hasan_iSTANBUL, karlıgece, Nil.Trabzon, Nuray, oguzsoydan, Salih, Serko, Snowsedat, Winter is coming
Bolgesel bir yağış oldu İstanbulun geneli adına doyurucu bir sistem değildi ne yazık ki şoyle adam akıllı kar üstünde katur kutur gezebileceğim bir yağış olmadıktan sonra ben ona sistem gözüyle bakmam kendi adıma tabiki hele hele 87 senesini yaşamış biri olarak bu yağışlar çerez gibi
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| 22 Ziyaretçi |

Diyagramlara bakıldığında bu ayın 27 si çarşamba gününe yine birşeyler olacakmış gibi bir izlenim edindim, eee hal böyle olunca, acaba bundan bize ekmek çıkarmı diye yine bununda peşine düştük, nede olsa uzun bir süredir KAR açlığı çekiyoruz, olsun artık o kadar demi?....