Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

(02-24-2019, 01:21 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar fotoğraf paylaşan, mutluluğu paylaşan herkese teşekkürler.
Adımızı KALPLERİNE ve KARLARA kazıyan herkese sonsuz teşekkürlerimizi sunarım.

SAĞ OLUN  VAR OLUN.
HEPİNİZ BAŞ TACISINIZ.

Serkan Bey sizler de bastacisiniz.Kis bitmeden benim ufaklikla kar topu oynadik cok sükür.????
  Beğenenler:
  • gececi, Snowsedat

jma ay sonu sitemini vermiş
resim

resim

(Son Düzenleme: 02-24-2019, 01:37 PM, Düzenleyen: Xooner.)

Ay sonunda bir sistem daha netleşiyor. İlk görüntüler nem oranının yeterli olacağı ancak sıcaklık konusunda sınırda olacağı şeklinde. Ao nao ve mjo durumu önemli. Serkan Bey detaylı bir değerlendirme yapacaktır. Zannediyorum kendilerinin bambaşka hedefleri var Smile Biz şimdilik bu sistemi Takipteyiz. Serkan Bey uzun vadelerin üstadı, malum Wink
  Beğenenler:
  • Emirsiyahbeyaz, ersel candan, gececi, Snowsedat

CFS ocak 2017 sistemini 7 ay öncesinden bilmis ????

https://mobile.twitter.com/havaninotlari...4542380032
  Beğenenler:
  • Eray

bundan sonra da birkaç sistem var karlı

(Son Düzenleme: 02-24-2019, 01:52 PM, Düzenleyen: UzzMaNN.)

Güzel yağdı sabaha kadar.
Kış boyu 10 günde bir böyle 1,5 - 2 günlük sistemler alsak, her kış da bi 2017 ocağından efsane alsak çok mu şey istemiş oluruz bilemedim  kiskis gülmek

resim
  Beğenenler:
  • Captmehmet, gececi, Snowsedat

Yalova merkez çok şanssız kaldı tepelerde köylerde 15 cm var merkezde karla karışık yağıyo

Yalova merkez çok şanssız kaldı tepelerde köylerde 15 cm var merkezde karla karışık yağıyo
  Beğenenler:
  • nckrnckr

Bursada aynı şekilde tefferüç te bile az kar var sanırım yüksek köylerde birikim olmuş kar yağışı bile göremedik  uzgun

resim

resim

Konuyu Okuyanlar:
hacimuratt, 31 Ziyaretçi