Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

ya arkadaşlar millet beylikdüzü sancaktepe leventi ayazaağa maslak kar yağdı gösteriyor.ben 1.5 saattir dışardayım florya bakırköy yenikapı kumkapı beyazıt eminönü gibi yerlerde atabaların üstünde kar biraz var.ben bu sisteme çok da mükemmel bir sistem diyemem kıyılarda 10 cm bile örtü bırakmayan bir sistem.
  Beğenenler:
  • allergy, ersel candan, snowlee

(02-24-2019, 01:19 AM)karcıbaba Adlı Kullanıcıdan Alıntı: ya arkadaşlar millet beylikdüzü sancaktepe leventi ayazaağa maslak kar yağdı gösteriyor.ben 1.5 saattir dışardayım florya bakırköy yenikapı kumkapı beyazıt eminönü gibi yerlerde atabaların üstünde kar biraz var.ben bu sisteme çok da mükemmel bir sistem diyemem kıyılarda 10 cm bile örtü bırakmayan bir sistem.

Hocam biz de bu yüzden daha kar yağarken önümüzdeki sistemlerin derdine düşüyoruz inanın. Bu sistemde eksik kalan her yer beyazlara bürünsün istiyoruz ve modelleri, diyagramları karış karış inceliyoruz. Maalesef kar yağan yerden çok yağmayan yer var, evet. Ama bi bakmışız 27 Şubat, bir bakmışız 3 mart bembeyaz olmuş oralar da.

(02-24-2019, 01:08 AM)burakrpc Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(02-24-2019, 12:57 AM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 28 Şubat - 4 Mart 500 hpa yükseklik anomalisi

resim

Bir beklentin var abi ama arada bombayı bırakıp gidiyorsunSmile 
Beklentini yazar mısın?

Yarın Mart'ın ilk 15 gününe kadar olan olası hava hareketlerini değerlendireceğim.
Bu süre zarfında etkili bir sistem olabilir mi? Olursa nerelerde etkili olur ona da değineceğim. thumbsup

Kaç senedir bu formu takipteyim, bu sistem bizi gerçekten doyurdu diyebilirim, boğaz hattı, kavacık ta hala devam eden ciddi bir yağış var ve burası uludağ gibi oldu, muhteşem manzara var resim yükleyebilme işini yapamıyorum, yeni içeri girdik, çoluk çocuk sıcak saleplerimizi içiyoruz...aslında sözün bittiği yer vardır ya iste tam da onu yaşıyoruz, kim ne derse desin kün fe yekün....hamdolsun rabbime....
herkese mutlu pazarlar
  Beğenenler:
  • Captmehmet, gececi, snowserkan, Xooner

(02-24-2019, 12:57 AM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 28 Şubat - 4 Mart 500 hpa yükseklik anomalisi

resim

Serkan abim paylaşıyorsa vardır hikmeti. Bu sistem böyle olunca siz değerli üyeleri minimum beklentide tutmak şart. Bu anlamda Abimizin tabiki kafasında oturtmadan desen hakkında detay vermemesi normal; sizleri düşünüyor çünkü  perşembe-cuma günlerinde sanki cenaze vardı forumda bir hatırlayın. Sadete gelince stratosferde daha şu andaki sistemi yaşamadan önce kendini belli eden bir oluşumdu bu akış. Fakat modeller bir türlü kuzeydeki soğuk deposunun yenilenmesini göstermiyor. Bir kaçış olması lazım evet bunu modeller gösteriyor fakat soğuk deposu anomalilerle bile uymuyor Smile Modellerin nasıl degiştiğini görürüz bu hafta içi inşallah 

(02-24-2019, 01:26 AM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(02-24-2019, 01:08 AM)burakrpc Adlı Kullanıcıdan Alıntı:

resim

Bir beklentin var abi ama arada bombayı bırakıp gidiyorsunSmile 
Beklentini yazar mısın?

Yarın Mart'ın ilk 15 gününe kadar olan olası hava hareketlerini değerlendireceğim.
Bu süre zarfında etkili bir sistem olabilir mi? Olursa nerelerde etkili olur ona da değineceğim. thumbsup

İstanbul? Spiteful
  Beğenenler:
  • ersel candan, gececi, Snowsedat

resim

İstanbul'da yağışın arttığını gösteren güncel skew-T çıktısı
(twitter'dan alıntıdır)
  Beğenenler:
  • AZOR, Burak1980, Emirsiyahbeyaz, ersel candan, gececi, snowserkan

Rumelihisarüstünde harika bir yağış uzun bir süredir var ve tam hızıyla devam ediyor. Rakım 110, bu yüzden şanslıydık bu sistem için. 15 cm ölçtüm temiz bir yerde. Çok şükür bu sene güzel bir sistem yakalayabildik.
  Beğenenler:
  • ersel candan, gececi, Snowsedat, snowserkan, taboo

(02-24-2019, 01:31 AM)Bir Dost Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Serkan abim paylaşıyorsa vardır hikmeti. Bu sistem böyle olunca siz değerli üyeleri minimum beklentide tutmak şart. Bu anlamda Abimizin tabiki kafasında oturtmadan desen hakkında detay vermemesi normal; sizleri düşünüyor çünkü  perşembe-cuma günlerinde sanki cenaze vardı forumda bir hatırlayın. Sadete gelince stratosferde daha şu andaki sistemi yaşamadan önce kendini belli eden bir oluşumdu bu akış. Fakat modeller bir türlü kuzeydeki soğuk deposunun yenilenmesini göstermiyor. Bir kaçış olması lazım evet bunu modeller gösteriyor fakat soğuk deposu anomalilerle bile uymuyor Modellerin nasıl degiştiğini görürüz bu hafta içi inşallah 

Yarın yazacağım inşallah.
Modellerde henüz görünmeyen bir salınım var.
27 şubatı kastetmiyorum yalnız.

Bu tarih, efsane bir yılın yıl dönümü tarihi.
Tarihe vurgu için ip ucu verdim. Efsane beklediğim için değil.

Efsane mi yoksa sıradan bir sistem mi onu zamanla çözeceğiz.

Soldan sağa 4 harfli...
Şaka bir yana mart güzel geçecek gibi gerçekten 4 marttan sonra özellikle 8-9 mart civarı bazı yansımalar var. Bu konuyla da alakalı çok üstünkörü bir başlık açmıştım. Altını inşallah hepberaber doldururuz boy boy modellerle  thumbsup

Konuyu Okuyanlar:
Poyrazkarayel, 27 Ziyaretçi