Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

(02-24-2019, 12:31 AM)burakrpc Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Balkanlardan gelen sistemlerin Kocaeliye yaramadığına, ciğere bakan kedi gibi İstanbulu izlediğimize çok şahit oldum. Yine aynı şekilde izliyoruz.

Bol bol tadını çıkarın arkadaşlar, bizim içinde gezin, seyredin, sabahlayın Sad

Abi deli olacam. Sabahtan bu yana yer yer 30 mm yağış aldı Kocaeli ve Sakarya’nin birçok yeri, lakin sıcaklık bi türlü kırılmadı. Öyle talihsizlik ki, sıcaklık sürekli 1-2 derece arasında geziniyor ve yağış da yağmur olarak düşüyor. 2 derece daha düşse 10-20 cm birikim işten bile değil! Resmen talihsizlik. Bursa ve Balıkesir’in zaten pek şansı yoktu ama özellikle Kocaeli’nin doğusu kılpayı ile kaçırıyor sistemi.
  Beğenenler:
  • adakar, burakrpc, gececi, idieforyou41, Nil.Trabzon

resim

resim

resimLevent villalar sokaklarını arşınladım. Normal zamanlarda da arabaların az geçtiği sokaklarda,kar dolayısı ile kimseler yoktu.Sessiz ve huzurlu bir şekilde turladım.Şu an eve döndüm.Şunu anladım ki,4-5 saattir yoğun bir şekilde devam eden şu doğa olayı,insanı tüm düşüncelerinden kısa bir zaman bile olsa uzaklaştırabiliyor.Mutluluk,hayatta ki basit şeylerin değerini bilmektir.Kimseyi kırmadan,nezaket çerçevesinde şu forumda bir avuç insan olarak mutlu anlarımızı birbirimizle paylaşıyoruz.İşte hayatın gerçek tadı budur.Lütfen bu forumun kurulmasının vesilesi olan Serkan Beyi,olumlu düşüncelerini hiç bir zaman kaybetmeyen Emin Beyi ve daha nice tahminci forumdaşları,gereksiz yere eleştiriken tekrar düşünün.Sonuçta kimse kimseyi zorla bu forumda tutmuyor.Bu güzel ortamdan ve tahminlerinden ötürü Serkan Beye teşekkür ederim.Karlı İstanbul akşamından hepinize selamlar.

(02-24-2019, 12:43 AM)Xooner Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(02-24-2019, 12:31 AM)burakrpc Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Balkanlardan gelen sistemlerin Kocaeliye yaramadığına, ciğere bakan kedi gibi İstanbulu izlediğimize çok şahit oldum. Yine aynı şekilde izliyoruz.

Abi deli olacam. Sabahtan bu yana yer yer 30 mm yağış aldı Kocaeli ve Sakarya’nin birçok yeri, lakin sıcaklık bi türlü kırılmadı. Öyle talihsizlik ki, sıcaklık sürekli 1-2 derece arasında geziniyor ve yağış da yağmur olarak düşüyor. 2 derece daha düşse 10-20 cm birikim işten bile değil! Resmen talihsizlik. Bursa ve Balıkesir’in zaten pek şansı yoktu ama özellikle Kocaeli’nin doğusu kılpayı ile kaçırıyor sistemi.

Soner bey valla o kadar iyi biliyordum ki böyle olacağını, senelerdir bu tarz sistemlerde bunu yaşıyoruz gerçi modellerde tam anlamıyla bizim bölgeye soğuk girişinin olmayacağını gösteriyorlardı, beklentim çok düşüktü

Sağlık olsun seneye inşallahSmile
  Beğenenler:
  • gececi, idieforyou41, Nil.Trabzon, Snowsedat, Xooner

(02-24-2019, 12:47 AM)burakrpc Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(02-24-2019, 12:43 AM)Xooner Adlı Kullanıcıdan Alıntı:

Soner bey valla o kadar iyi biliyordum ki böyle olacağını, senelerdir bu tarz sistemlerde bunu yaşıyoruz gerçi modellerde tam anlamıyla bizim bölgeye soğuk girişinin olmayacağını gösteriyorlardı, beklentim çok düşüktü

Sağlık olsun seneye inşallahSmile

İmkanınız olursa Kartepe Kayak Merkezi’ne gidersiniz hocam. Bugün 30 cm kadar taze kar düştü, bu gece ve yarın bir o kadar daha yağabilir. Orada hasret giderirsiniz. Her zaman dediğimiz gibi, evimizin üstüne yağmayan KAR’ın tadı olmuyor ama teselli ikramiyesi diyelim, ne yapalım. Sağlık olsun.
  Beğenenler:
  • allergy, burakrpc, gececi, idieforyou41, Nil.Trabzon

(02-24-2019, 12:46 AM)taboo Adlı Kullanıcıdan Alıntı: resim

resim

resimLevent villalar sokaklarını arşınladım. Normal zamanlarda da arabaların az geçtiği sokaklarda,kar dolayısı ile kimseler yoktu.Sessiz ve huzurlu bir şekilde turladım.Şu an eve döndüm.Şunu anladım ki,4-5 saattir yoğun bir şekilde devam eden şu doğa olayı,insanı tüm düşüncelerinden kısa bir zaman bile olsa uzaklaştırabiliyor.Mutluluk,hayatta ki basit şeylerin değerini bilmektir.Kimseyi kırmadan,nezaket çerçevesinde şu forumda bir avuç insan olarak mutlu anlarımızı birbirimizle paylaşıyoruz.İşte hayatın gerçek tadı budur.Lütfen bu forumun kurulmasının vesilesi olan Serkan Beyi,olumlu düşüncelerini hiç bir zaman kaybetmeyen Emin Beyi ve daha nice tahminci forumdaşları,gereksiz yere eleştiriken tekrar düşünün.Sonuçta kimse kimseyi zorla bu forumda tutmuyor.Bu güzel ortamdan ve tahminlerinden ötürü Serkan Beye teşekkür ederim.Karlı İstanbul akşamından hepinize selamlar.

Çok güzel bir yazı olmuş, çok teşekkürler. 

Arkadaşlar hakikaten benim kırk yıla yakın sürelik hayatımdaki hatırladığım en saf, en temiz, en güzel anılarım çocukluk ve kartopu-kardanadam anılarımdır. Lütfen evinizden çıkın, uykusuz kalın, yorulun, şartları zorlayın ama bu güzelliği yaşayın. Zaten İstanbul’da senede bir zor görüyorsunuz. Ömür de akıp gidiyor. Her saniyesi değerli bu güzelliği yaşamanın. Hayatınızdaki tüm dünya işlerini bırakın ve kendinizi dışarı atın. İnanın mutlu olacak ve bana dua edeceksiniz...

28 Şubat - 4 Mart 500 hpa yükseklik anomalisi

resim

resim

resim

resim

Bağcılar yoğun şekilde yağış devam ediyor

Bir buçuk saat önce çektim. Ümraniye Şerifali...
resim

(02-24-2019, 12:57 AM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 28 Şubat - 4 Mart 500 hpa yükseklik anomalisi

resim

Bir beklentin var abi ama arada bombayı bırakıp gidiyorsunSmile 
Beklentini yazar mısın?
  Beğenenler:
  • Babazilla, ersel candan, gececi, Snowsedat

Gfs gece güncellemesi 
Mart başı sistemi için olumlu sinyaller devam ediyor 
resim

Konuyu Okuyanlar:
3uZgibi, 20 Ziyaretçi