| |
Serkan abi merhaba nasilsin ? Uzun zaman oldu yorum yapmayali ama hep takipteyim seni.. kismet buguneymiş.
Anladığım kadariyla yine oynar baslikli bir sistemle karsi karsiyayiz. Umarim 1 gunlukde olsa guzel bir kar goruruz istanbulda. Son bi degerlendirmeyi yarin yapacagini soylemissin merakla bekliyorum. Saygilar iyi geceler.
Gfs afallamış durumda kafaları siyiracagiz o duruma getirdi bizi elimizde wrf gibi güçlü bir koz var iyi geceler.
(02-27-2018, 12:19 AM)SametemaS Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Serkan abi herşey takdir-i ilahi fakat bilimsel olarak sistemin uzama durumu var mı?Herşey lehimize dönme olasılığı ne kadardır? lehimize dönme olasılığı çok az. (02-27-2018, 12:26 AM)Gurkan319 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Serkan merhaba. Büyük zevkle okumaya ve takip etmeye devam ediyorum. Bu sene sistemlerin, basınç hareketlerinin ve konumlanacağı yerlerin son dakikaya kadar belirsiz olmasının bir sebebi var mı? 2017 yılı meteorolojik olaylar bakımından ekstrem geçti. Orta Amerikada’ki kasırgalar, kış başı kuzey Amerikadaki kış şartları...Herşey uç noktada. Merhaba, Objektif bakarsak bir çok şey belli ediyordu kendini hemde olmadığı kadar. Bu sene neden böyle olduğunla ilgili geçmiş sayfalarda bir şeyler yazmıştım Mart sonunda daha detaylı görme şansımız olacak. (02-27-2018, 12:46 AM)Muratkara34 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Serkan abi merhaba nasilsin ? Uzun zaman oldu yorum yapmayali ama hep takipteyim seni.. kismet buguneymiş. Merhaba Murat. Teşekkür ederim. İyiyim. İnşaallah sende iyisindir. Evet Yaklaşan AB Alanı çok kuzeyden hareket ettiği için çabuk doğuluyor. Daha Güneyden harekete başlamasını isterdik. şu an istediğimiz olmuyor. Değişme ihtimali azda olsa var. Yarın öğleden sonra bu sistemle ilgili son yazımı yazacağım. Sonra Mart ortasında beklediğim sisteme odaklanacağım. Örtü potansiyeli barındıran son sistemimiz olabilir o sistem.
Bayrampasa da sicaklik 1 derece marmara adasinda kar baslamis. Yagisi bekliyoruz.
Rüzgar Karayele döndü. Enka’da sıcaklık 1.3 C ve dew point 0,3. Karayel devam ederse soğumaya devam edecek. Yağışla birleşirse en azından Avrupa yakası bugün sürpriz yaşayabilir.
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| AZOR, efe90, 14 Ziyaretçi |