Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

serkan abi yalova-orhangazi kar görücekmiyiz?

Kocaeli, Sakarya taraflarından gol haberleri bekliyoruz. Bursa ve Balıkesir için de dua ediyoruz. Oralara da gelecek insallah, inanıyorum.
  Beğenenler:
  • gececi, Hasan_iSTANBUL, Nil.Trabzon

(Son Düzenleme: 02-23-2019, 09:18 PM, Düzenleyen: Hasan_iSTANBUL.)

Bu sistem tahmin sistemi değildi evet bende çok söyledim Emin kardeşim gibi kar yagacagini bu demek degilki sadece bunu söyleyenler tahmin etti diğerleri bilemedi, en güvenilir Gfs modeli bu yağışı sistem girişinde bile veremedi çok karışık bir durum vardı oldu bitti bunu konusmaya gerek yok bunun üzerinden anlamsız yorumlara da gerek yok bilinsin isterim..
  Beğenenler:
  • allergy, gececi, KardanadamEmin

Dek olacak mı sorusuna hiçbir üstadtan cevap gelmedi???

KardanadamEmin'e laf atanlar gelsinler ellerini öpsünler Emin dostumun.

20 yaşındaki gençlerimiz Babaları yaşındaki insana hakaret, küfür vs söylemlerde bulundular.

Önce insan olacaksınız sonra ahkam keseceksiniz.

Emin'e laf eden beni bulur karşısında, buluyorda zaten Smile

(02-23-2019, 09:16 PM)naim16 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: serkan abi yalova-orhangazi kar görücekmiyiz?

Yanlışlıkla sildim, 10 cm birikim Wink
  Beğenenler:
  • gececi

Ecmf akşam güncellemesi 

Sistem uzadı özelliklesoğuklar kesilmiyor  pazartesi sabahına kadar ancak yağış konusu muallak serkan bey açıklama bekliyoruz
resim

resim

resim

Zorlu Center kopuyor. thumbsup Bu fotograf yaklaşık 1 saat önce cekildi.

(Son Düzenleme: 02-23-2019, 09:26 PM, Düzenleyen: Snowtime.)

Tüylerim diken diken...Günboyu sprey şeklinde kar yağdı..1 saattir dışarı bakamıyordum.Az önce sigaram ve kahvemle balkona çıktım üzerime montumu alıp.Arabalar,çatılar,ağaçlar,bahçeler hatta kaldırım kenarları bile beyaza büründü 2 senedir ilk defa..(Erenköy -rakım 52)

Ne diyeyim bilmiyorum.Başta serkan bey,emin bey ve tüm mesai harcayan üstadlara bizlere haftalar öncesinden bu sistemi haber verdikleri için teşekkür ederim.

Şu dışardaki mis gibi hava, gittikçe irileşen yoğun kar taneleri.Allah a şükürler olsun.
Şimdi küçük kızım uyuyakaldı.İlk işim sabah erkenden onu uyandırıp dışarı çıkartmak olucak.Belli ki gece illaki daha fazla birikim olucak.
Gerek maddi gerek manevi nedenlerden dolayı kartepe vs gitme imkanımız olmadı.Ona söz vermiştim kartopu oynayacağız diye.Allahıma şükürler olsun sözümü tutabileceğim.İster 1 cm ister 10 cm kar kalınlığı olsun.1 saat oynasak bile yetecek ona biliyorum.
Bu arada bu sayede sistemlerinde nasıl ters düz olduğunu görmüş olduk.Taktir Allahtan dedik hep...Şükürler olsun.
Ve tüm foruma sinerji için teşekkürler.
Kar Mutluluktur 

Arkadaşlar, iyi niyetli, düzgün, dürüst insanların olduğu bir forumumuz var çok şükür Allah birlikteliğimizi bozmasın
Neşemiz daim olsun
Bu arada güzel kar yağışı var tadını çıkaralım anı yaşayalım
thumbsup thumbsup

Konuyu Okuyanlar:
21 Ziyaretçi