Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

resim

resim

resim

Bahçeşehir
  Beğenenler:
  • AZOR, Burak1980, Hasan_iSTANBUL, Primavera

(02-23-2019, 05:10 PM)Xooner Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(02-23-2019, 05:02 PM)Nil.Trabzon Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sabahtan beri perdeler açık bekliyorum .Bir tane kar tanesi düşmedi  uzgun  Bakalım inşallah yüzümüz gülecek  Bye

Nil Hanım çok iddialı olacak ve olmazsa hakkınızı helal edin, ben saat 21.30'dan sonra sabaha kadar devam edecek bir kar görüyorum. Ve kardan adam yapacak kadar birikim. İnşallah daha fazlası da nasip olur Wink

İnşallah Smile çok sevindim şimdi. Öyle bir kar nasip olursa buradan fotoğraf paylaşırım . Teşekkürler.
  Beğenenler:
  • Xooner

Maltepe'de normal KAR yağışı, yoğun tipiye dönmeye başladı, henüz örtü ile tanışmadık ama bu gidişle yarın sabah süper görüntülerle uyanacağımızı düşünüyorum. Zaten yarın akşama kadar yağışın süreceği görülüyor, diyagramları takipteyiz, KARSEVERLERE hayırlı olsun.... thumbsup
  Beğenenler:
  • allergy, Hasan_iSTANBUL, Primavera, snow41, Xooner

resim

İki saatlik fark

(02-23-2019, 05:29 PM)Nil.Trabzon Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(02-23-2019, 05:10 PM)Xooner Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(02-23-2019, 05:02 PM)Nil.Trabzon Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sabahtan beri perdeler açık bekliyorum .Bir tane kar tanesi düşmedi  uzgun  Bakalım inşallah yüzümüz gülecek  Bye

Nil Hanım çok iddialı olacak ve olmazsa hakkınızı helal edin, ben saat 21.30'dan sonra sabaha kadar devam edecek bir kar görüyorum. Ve kardan adam yapacak kadar birikim. İnşallah daha fazlası da nasip olur Wink

İnşallah Smile çok sevindim şimdi. Öyle bir kar nasip olursa buradan fotoğraf paylaşırım . Teşekkürler.

Rica ederim. Çok daha güzel haberler vermek nasip olur inşallah. 

Bu arada Kocaeli genelinde, özellikle doğu ilçelerinde rüzgar zayıf olacaktır ancak sıcaklıklar akşam 21'den sonra 0 derece ve altına ineceği için sakin, huzurlu bir kar yağacaktır(kar beklenen yerlerde). Yine de her zaman dediğimiz gibi en doğrusunu Allah bilir. Tahmin bizden, bereketi Yaradan'dan  Ski

Üstadlar dek olur mu?

(02-23-2019, 05:34 PM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Maltepe'de normal KAR yağışı, yoğun tipiye dönmeye başladı, henüz örtü ile tanışmadık ama bu gidişle yarın sabah süper görüntülerle uyanacağımızı düşünüyorum. Zaten yarın akşama kadar yağışın süreceği görülüyor, diyagramları takipteyiz, KARSEVERLERE hayırlı olsun.... thumbsup

Emin bey hayırlı olsun gebzedede rüzgarla birlikte ince bir yagıs var bazen irileşiyor tekrar inceliyor ve sürekli bir yagıs var su an tutmus yer yok ama her gecen dakika çoğalıyor

(02-23-2019, 05:34 PM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Maltepe'de normal KAR yağışı, yoğun tipiye dönmeye başladı, henüz örtü ile tanışmadık ama bu gidişle yarın sabah süper görüntülerle uyanacağımızı düşünüyorum. Zaten yarın akşama kadar yağışın süreceği görülüyor, diyagramları takipteyiz, KARSEVERLERE hayırlı olsun.... thumbsup

Emin Bey siz bahsedince belirtmek istedim, şu anda kar yoğun ancak genel olarak örtü zayıf. Malum sıcaklıklar henüz arzu edilen değerlere inmedi, ancak akşam saatlerinden itibaren sıcaklıkların düşmesi ile beraber örtüler bariz şekilde artacaktır. Benim bir gözüm yağış haritasında olacak, bir gözüm sıcaklık değerlerinde. Pek ümitli değilim ama sinerji yapıyorum, bu gece Sabiha Gökçen ve Atatürk Havalimanları'ndan uçuş iptal haberleri alacağız  banana

(02-23-2019, 05:37 PM)Xooner Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(02-23-2019, 05:29 PM)Nil.Trabzon Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(02-23-2019, 05:10 PM)Xooner Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  Nil Hanım çok iddialı olacak ve olmazsa hakkınızı helal edin, ben saat 21.30'dan sonra sabaha kadar devam edecek bir kar görüyorum. Ve kardan adam yapacak kadar birikim. İnşallah daha fazlası da nasip olur Wink

Rica ederim. Çok daha güzel haberler vermek nasip olur inşallah. 

Bu arada Kocaeli genelinde, özellikle doğu ilçelerinde rüzgar zayıf olacaktır ancak sıcaklıklar akşam 21'den sonra 0 derece ve altına ineceği için sakin, huzurlu bir kar yağacaktır(kar beklenen yerlerde). Yine de her zaman dediğimiz gibi en doğrusunu Allah bilir. Tahmin bizden, bereketi Yaradan'dan  Ski

O zaman nöbette uyuma yok  hipnozz
  Beğenenler:
  • Xooner

İzmit ve Gölcük için kar saat kaçta başlar acaba. Teşekkürler.

Konuyu Okuyanlar:
Əspəranza34, 75 Ziyaretçi