Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

Serkan abi dek oluşacak mı?
SUDAN ADAM

(02-23-2019, 02:45 PM)AZOR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yunanistan  anlamayan
@severeweatherEU adlı kişinin Tweetine göz at: https://twitter.com/severeweatherEU/stat...34592?s=09

Vaybe neyi kaçırmışız Sad

Şuanda Gaziosmanpaşa da yağış artmış durumda soğuk girişi öğlen saatleri olduğu için yağan kar tutmaya başladı akşama doğru genel anlamada Avrupa yakası ve Anadolu yakasının yüksek kesimleri beyaza bürünmüş olur..
  Beğenenler:
  • KardanadamEmin

hasan bey bizde tık yokSad beklemedeyiz kartalda
  Beğenenler:
  • Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin

4. Levent bölgesinde saf Kar yağışına döndü ve güzel yağıyor. Bu şekilde devam ederse Akşama beyazlar etraf.
 Kar taneleri ne güzel anlatıyor birbirine zarar vermeden de yol almanın mümkün olduğunu. (Mevlana)
  Beğenenler:

(02-23-2019, 03:03 PM)gunay75 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: hasan bey bizde tık yokSad beklemedeyiz kartalda

Kardeşim canı gönülden şurada bulunan herkesin bu sistemden mutlu olmasını istiyorum.

Hepimizin isteği beklentisi bu yönde inanın sizin gibi yağış dan etkilenmeyen yerleri duyunca
gerçekten üzülüyorum, İnşaAllah Akşama doğru Kartalda bu yağış dan nasibini alacak merak etme..
  Beğenenler:
  • gunay75, KardanadamEmin

inşallah tum ıstanbul aynı anda kardan nasıbını alır hasan bey kardeşim sağolasın.Smile
  Beğenenler:

Soğuğu tuttururuz yağış olmaz yağışı tuttururuz soğuma yetmez Allahım bizede nasip eyle katır kurur Karın üstünde yürümeyi
  Beğenenler:
  • ahmetcengiz, AZOR, gunay75, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin

(02-23-2019, 03:06 PM)Hasan_iSTANBUL Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(02-23-2019, 03:03 PM)gunay75 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: hasan bey bizde tık yokSad beklemedeyiz kartalda

Kardeşim canı gönülden şurada bulunan herkesin bu sistemden mutlu olmasını istiyorum.

Hepimizin isteği beklentisi bu yönde inanın sizin gibi yağış dan etkilenmeyen yerleri duyunca
gerçekten üzülüyorum, İnşaAllah Akşama doğru Kartalda bu yağış dan nasibini alacak merak etme..

Hasan bey Gebzedede birsey yok sadece buz gibi soğuk ve ruzgar var sabahtan beri ince bir yagıs var yagmurmu kar mı belli değil inşallah önümüzdeki saatlerde gelir yoksa buyuk hayal kırıklığı oluyor gerçekten
  Beğenenler:
  • Hasan_iSTANBUL

Aynen günay75. Küçükyalıda tık yok. Sahilde dolaşmaya çıktım. Bu soğuğa kar yakışırdı.

Konuyu Okuyanlar:
sirgalton, 24 Ziyaretçi