Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

Benim anlamadığım neden artık kar yağmıyor İstanbula . 37 yaşındayım eskiden her kış 3-4 kere kar yağardı. Sebebi küresel ısınmamıdır artık sistemler çok ekstrim gelmezse kar yağmayacak galiba?

Kaleler bir bir düşüyor moraller yerlerde 2 yılın verdigi hüsrana 1 yıl dahamı eklenecek.Bu nasipsizlik kısır döngü nezaman bitecek?

sistem bizle dalga gecıyor resmen. Sad

Günaydın karsever arkadaşlar;

Değerli üstadlar sistemi sınıra kadar tahminleriyle getirdiler. Bundan sonrası takdir-i ilahidir. ümidinizi yitirmeyin. mevlam neyler, neylerse güzel eyler. Allahın rahmeti, bereketi, selamı hepimizin üzerine olsun. Hayırlı cumalar.
  Beğenenler:
  • allergy, Altıgen Buz Kristali, Hasan_iSTANBUL, Xooner

Hasan dostum bu sistem bitti hatta sistem bile yok bence, 2 mt sıcaklıklar 3-5 derece arasında, boşver bakma diğer modellere fln, gfs diyagramına göre soğuma bile olmayacak kar yapacak senaryo bile kalmamıs, kaç yıldır diyagram bakarım ilk defa bu kadar sapıttığını görüyorum

resim

Ecmwf soğukları arttırıp çekirdeği karadenize oturttu Smile
  Beğenenler:
  • Ömer18, Snowsedat

Sistemin girişi ecmwf tablosunda cumartesi akşamı buluyor
resim

Beğenenler:
  • Snowsedat

Bence serkan hocamız totemin dibine vurmuş.simdi arkasina yaslanmis gülüyodurSmile

Allahtan ümit kesilmez. Daha Mart ayı var önümüzde ama bir kez daha korktuğumuz başımıza geldi Sad

Havalar değil ama moraller sıfır.

Koskoca Aralık geçti, Ocak geçti, Şubat bitmek üzere ama özellikle kıyı kesimlerde yaşayanlar ancak havada birkaç Kar tanesi görebildik henüz.

Bu sene de böyle geçerse 2 sene üst üste Kar görmeden geçmiş olacak.

İnanın hepimiz ruhen çok yorulduk.

Sadece kendim için de değil çocuklar da kar bekliyor hevesle. Her gün soruyorlar ne zaman kar yağacak diye? Ama elden gelen bir şey yok.

Her şeye rağmen başta Serkan bey olmak üzere sistemi yine günler öncesinden tahmin eden değerli tahmincilerimize teşekkür ediyor saygılarımı sunuyorum.

Demek ki kar yağmasını istemeyenler bizlerden daha içten ve samimi dua etmişler. Vardır bunda da bir hikmet.

Bu moral bozukluğu ile saçmalamış olabilirim. Kusuruma bakmayın.

Hayırlı Cumalar

(Son Düzenleme: 02-22-2019, 09:20 AM, Düzenleyen: Hasan_iSTANBUL.)

Ben bu işten birşey anlamadım ya Gfs kafayı yedi yada diğerleri sistemi çözememekte bu kadar aciz.
Bu sistem bana enazından şunu belli edicek, bundan sonra hangi modele bakıp bakmayacağımı..

resim

resim

resim
  Beğenenler:
  • Snowsedat

Konuyu Okuyanlar:
22 Ziyaretçi