Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

Gfs 14cü senaryo olsa yıkalsa buralar keşke, ukmo ecmwfnin kankasıdır, bu akaşm ecmwf süpriz yapabilir.

Bu güncel diyagramsa çok kötü diyebilirim, niye böyle çıkmış ya. Ana senaryo ve control senaryo çok kötü olmuş.

En şanslı alanlar Çatalca ve Silivri olacak gibi görünüyor. 

Canlı yayınlarda Silivriyi izleriz artık. 

Sefa yaşadı.  Ski

Aman Ersin Bey yapmayın..Kedidir o kediWink
Kar Mutluluktur 
  Beğenenler:
  • snowserkan

Yarın akşam bence biraz doğulayıp İstanbul’u kalbinden vuracak ben öyle inanıyorum

(02-21-2019, 08:29 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: En şanslı alanlar Çatalca ve Silivri olacak gibi görünüyor. 

Canlı yayınlarda Silivriyi izleriz artık. 

Sefa yaşadı.  Ski

Üstad cemaatin kafası karıştı hangi modelin izinden gidelim bir fetva bekliyoruz  Smile Tongue
  Beğenenler:
  • allergy, ersel candan

(Son Düzenleme: 02-21-2019, 08:45 PM, Düzenleyen: kardelisi.)

Bende üstada sormak istiyorum; objektif bakacaksak hangi modelin peşinden gidelim?

Icon aksam güncellemesi ortalama 8 cm silivri-çatalca gibi ilçeler avrupada 15 cm ümraniye-sultanbeyli şile hattı kuzeye çıktıkça artacak şekilde 10-15 cm değişiyor. Yağış o kadar sağlam değil anlayacağınız 
  Beğenenler:
  • ersel candan, mehmet karsever

Artık ümitle diyagramlara bakarak sabırla yarın geceyi bekleyeceğiz. Yarın akşam bu saatlerden itibaren gece uykusuz kalmakla yatıp uyumak arasında (o moralle uyunabilirse tabi) karar vereceğiz. İnsallah mutluluktan sabaha kadar uyuyamazsınız ey KARseverler Smile

Konuyu Okuyanlar:
efe90, 58 Ziyaretçi