| |
emeğinize sağlık emin bey otobandan önceki son çıkıştayız maalesef koca kış bitti şaka gibi
(02-21-2019, 01:54 PM)sahinok Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Emin Bey maalesef anadolu yakası olarak yine sınır sistemi alacağız. Tutmayan bir kar yağışı olası. Gerçekten çok üzgünüm. Şahin bey bunca yıldır bu işle uğraşıyorum, gelgitler yaşadık modellerde ama bukez bu kadar gelgitli modeller hiç görmemiştim, nasıl tahmin yapacağımı şaşırdım ama bu kadar karışık bir sistemden süper bir sistem çıkacak gibi geliyor bana....
Merhaba...
Kişisel görüşüme göre bu sistemde İstanbul hem cumartesi hem pazar kar alacak.Modellerin hala çözemediği bazı dinamikler var. Dün akşam 1010 luk ab italyanın doğusunda patlayınca gfs soğukları gayet güzel soktu istanbul'a... Öğlen güncellemede ise İtalya'ya daha yakın yerde yani daha batıda vererek soğukları Trakya'ya yağışı da bize yolladı..Dikkat ettiyseniz Bulgaristan ve çevresi kuru soğuk bizde ise yağış bol.. Bu akşam İtalya'nın (çizmenin doğusu) doğusunda o alçak basınç 1010 ile patlayacak ve meşale yaktıracak ben buna inanıyorum ve iddia ediyorum. Son kez şu gfs diyagramını da görelim ama.. saygılarımla.
Arkadaşlar 23 öğlene doğru 24 ve hatta 25 şubat öğle saatlerine kadar İstanbul'da KAR Olacak.
Sistemin bir miktar doğulu hareketini göreceğiz modellerde.
Beğenenler:
• adakar, allergy, Apse1907, Aslan536,
1 gün de olsa yerde beyaz örtüyü görsek hiç olmazsa.Avrupa yakası dediğim gibi özellikle Cumartesi günü şanslı batıya doğru gittikçe şans artıyor.
(02-21-2019, 02:21 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar 23 öğlene doğru 24 ve hatta 25 şubat öğle saatlerine kadar İstanbul'da KAR Olacak. Serkan Bey genel anlamda merak ettiğim şu efsaneyi kaçırmamızın sebebi sistemin beklenildiğinden daha batılı gelmesi olarak yazılıyor ama Balkanlar a kar birikimi açısından baktığımızda(Romanya,Bulgaristan vb)hiç de öyle efsane bir birikim göremiyoruz.Aksine Demirköy Balkanlar dan daha fazla yağış alacak.Bu durumda asıl sorun sistemin batılı gelmesi değil 1 hafta öncesine göre yarıyarıya erimesi demeliyiz bence.Sizce de doğru değil mi? |
| Konuyu Okuyanlar: |
| 63 Ziyaretçi |