| |
Ok Herkese iyi akşamlar. Hep okumayı tercih ederdim forumda, artık dayanamadım ve ilk mesajımı yazmaya karar verdim. Kar sevdası, annemden bana geçen büyük bir tutku. Şu forumda bu işe gönül veren benim gibi kar sevdalılarının yorumlarını takip etmek aşırı heyecan veriyor. Gece bile uykudan uyanıp modellere ilişkin yorumları okuyorum yemin ederim, acaba geliyor mu kar diye.
Bu dansöz sistemler acayip canımı sıkıyor tabi arada. Ama bu sefer totem olsun diye yazıyorum. Yağ be bu sefer, diZe kadar yağ. O güzelliği izleyeyim. Minik kızımla karlarda yuvarlanayım. Ne hasta bekler sabahı, ne de bir ölüyü mezar, seni beklediğimiz kadar. Olacak be beyler, olacak.
Beğenenler:
• 3uZgibi, ahmetcengiz, allergy, Ekrem14, Ferhat, idieforyou41, KardanadamEmin, kardelisi, kartutgunu, kral, Snowsedat, snowserkan, Xooner
Serkan bey acaba 2 sene üst üste kıyı kesimler karadeniz istanbul için karsız geçen yıllar oldumu?
![]() Ao indexindeki seneryolar da biraz çeşitlenmiş. İlk iniş bu sistemi ilk modeller görüntülerkenki zamanda endekslere eğimi değişmeyen bir inişti fakat şimdi ab nin oluşturduğu salınımı kesme faktöründen dolayı 3 fazdan 2. Faza indikten sonra iniş hızı kesiliyor bu nokta tam siklonun patladığı nokta ama o noktadan sonra iniş yaklaşık bir faz daha yavaş bir şekilde devam ediyor. Bu haraket ne kadar dik olursa şu anlık işimize gelir. Gelelim sonrasına : Sonrasında +1 fazında kısa bir süre ortalama senaryolar kesişiyor ve düz çizgi olarak kısa süre kalıyor. Bu da akan soğuğun güneyde hapsolduğu deseni gösteriyor. Esas can alıcı nokta bundan sonra başlıyor. Devamında hemen tırmanan birkaç senaryo var bunlar Yb alanının üzerimize yattığı ve 26 şubat tarihlerinde olası sarkabilecek olan soğuğun kesileceği seneryolar ve bunlar azınlıkta. Diğer senaryolar negatife yavaş ama kararlı inişler yapıyor bunlar sonradan salınımların devam edeceğinin habercisi ve çoğunluk senaryolar. Kıssadan hisse parti yeni başlıyor ![]() Desenlerden kazık yemez isek temizinden güzel ortalama 20 günlük kış periyodumuz var
Beğenenler:
• Alp 1903, Burak1980, Ekrem14, Emirsiyahbeyaz, nckrnckr, Poyraz, Snowsedat, snowserkan, Xooner
(02-20-2019, 08:05 PM)Babazilla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Umudun bittiği yerde hayat belirtisi olmaz, hayat başlıbaşına umuttur. Ben hiçbir zaman umut kesmem ve karşılığınıda çoğunlukla almışımdır.(02-20-2019, 07:59 PM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(02-20-2019, 07:41 PM)Babazilla Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sevinelim mi yoksa erken mi?
(02-20-2019, 08:23 PM)Atknrd Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ok Herkese iyi akşamlar. Hep okumayı tercih ederdim forumda, artık dayanamadım ve ilk mesajımı yazmaya karar verdim. Kar sevdası, annemden bana geçen büyük bir tutku. Şu forumda bu işe gönül veren benim gibi kar sevdalılarının yorumlarını takip etmek aşırı heyecan veriyor. Gece bile uykudan uyanıp modellere ilişkin yorumları okuyorum yemin ederim, acaba geliyor mu kar diye. Aynen olacak ALLAH' ın izniyle..
(02-20-2019, 08:32 PM)Özgür Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Serkan bey acaba 2 sene üst üste kıyı kesimler karadeniz istanbul için karsız geçen yıllar oldumu? Özgür bey 2000 ve 2001 kışı yanlış hatırlamıyorsam ılık geçmiş ciddi manada bir yağış olmamıştı diye hatırlıyorum. 2007 yılında hiç kar yağmamıştı. 2008 yılında çok iyi değildi ve 2009 yılındada kar yağmamıştı. 2 sene üst üste kar yağmayan yıllar var. Veya 2 sene üst üste kar yağan ama sadece havada kalan yıllar var.
Marmara'nın güneyi Bursa' nın iç kesimleri ve doğusu, Balıkesir, Çanakkale'nin iç kesimleri ve doğusu, Yalova 20 cm ve üzerini zorlar gözüküyor
İstanbul'da şu an için ortalama 7-8 cm civarı birikim görünüyor.
Yağış, siklon olan sistemlerde her güncellemede değişkenlik gösteriyor. Yarın net değerleri görürüz. Artık noktayıda koyarız.
Beğenenler:
• ahmetcengiz, allergy, Burak1980, Emirsiyahbeyaz, hacimurat, KardanadamEmin, Snowsedat, Xooner
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| Snow Gökhan, 62 Ziyaretçi |