(02-18-2019, 10:43 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar biliyorum bir çoğunuz çekiniyorsunuz ya yine gelmezse diye.
Evet haklısınız.
Ama size şunu söyleyeyim; kalıplaşmış bazı desenler vardır.
2004, 1985, 2017.
Bu gelen sistem 1985 şubat son haftasının sisteminin kopya halidir.
Sistem demeyelim genel patern diyelim.
Girit veya Kıbrıs civarında oralarda bir yerde derinleşen ve kuzeyden akan soğuğun devamını sağlayan bir sinoptik desem çıkaracak karşımıza.
Sakın demeyin, Girit yarar, Kıbrıs yaramaz.
Bakın görün nasıl yarıyor.
Ne demek istediğimi arşiv sinoptikler den bakarak anlayabilirsiniz.
Korkmayın, cesaretli olun.
Geliyor ALLAH'ın izni ile.
Kıyılar 30 cm çok mümkün. Fazlasıda olabilir.
Henüz filmde görünmeyen bazı karakterler var. Sahnede onlarında göreceğiz filmin ilerleyen dakikalarında.
Modellerin şu anki görüntüsü daha değişecek.  BANA BUNLARLA GEL SERKANIM, ARTIK TELLER KOPMAYA, ZİLLER ÇALMAYA RAMAK KALA...
serkan abicim merhaba
85 patertininn kopyası dedin
85 yılında iç bölgeler nasıldı bilmiyorum ben 87liyim
şaka bir yana bu beklenen sistemden bize de ekmek çıkar mı ?
marmara merkezli bir sistem mi olacak ki çıktılarda yorumlarda öyle anlıyorum
Yegenlerime kardan adam yapma sözü verdim. İkisi de 4 yaşında  Allah'ın izniyle geliyor
(02-18-2019, 10:36 PM)gurkanozlu Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Pazartesi derbiyi etkilermi acaba.?
İnsallah tatil ettirir
haftaya pazartesi okulları tatil yaparmı abilerim
(02-18-2019, 10:49 PM)metzelder Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yegenlerime kardan adam yapma sözü verdim. İkisi de 4 yaşında Allah'ın izniyle geliyor 
Biri bendenmi bahsediyor? Burnum kaşındıda..
Ecmf 240 saat toplam kar cm
Desen belli elinizi korkak alıştırmayın ben 1 haftadır ateş ediyorum istanbulda en kötü yer 20 cm yükseklere yer yer 50 cm bulabilir
GÖRÜYORSUNUZ ANLATMAYA GEREK YOK
Denize bile 15 cm kar vermiş
Beğenenler:
• ahmetcengiz, Apse1907, Burak1980, Captmehmet, Emreitsa, Ghost1, hacimurat, Hasan_iSTANBUL, Hunter, KardanadamEmin, Primavera, sahinok, Serko, Snowsedat, snowserkan
(02-18-2019, 10:51 PM)beratbircan123 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: haftaya pazartesi okulları tatil yaparmı abilerim 
Giden olmazki zaten...
Forumumuz coşuyor maşallah 
Kimler meşale ister yarın gidip alıyım tahtakaleden
(02-18-2019, 10:55 PM)Snowsedat Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Forumumuz coşuyor maşallah 
Kimler meşale ister yarın gidip alıyım tahtakaleden 
Sedatcım yarınki modelleri gördüğünde bence bir bidon benzin almalısın, meşaleden fazla yerler yakmak gerekebilir...
|