| |
Hasan Bey, ben forumun delisi olarak 3 hafta önce meşaleyi yaktım.Sizlerde ateş etmeye başlayın.Sinerjiyi tavan yapalım
Kar Mutluluktur
Ateş edin ya, elinizi korkak alıştırmayın.
Kaç cm bekliyorsunuz? 30 cm yetmiyor mu?
Beğenenler:
• ahmetcengiz, allergy, Apse1907, AZOR, Burak1980, burakrpc, Emirsiyahbeyaz, Emreitsa, Ghost1, hacimurat, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin, kardelisi, kartutgunu, kral, Matikler, ozkar, sahinok, Serko, snow41, Snowsedat, taboo, UzzMaNN
Tek tek isminizi telaffuz etmek istesem arada birinizi unuturum diye yazmadım yanlış anlamayın ama geçeli gündüzlü tahmin yapan içindeki sevgiyi hasreti Kar sevdasını bizlerle paylaşmak için vakit harcayan ilk haberi verebilmek adına can atan ve gönülden tahmin yapan tüm dostlarıma selam olsun sizlerin hakkı ödenmez emekleriniz için tüm forum üyeleri adına teşekkürü bir borç bilirim hakkınızı helal edin dostlar iyiki varsınız.
Beğenenler:
• adakar, allergy, Alp 1903, Aslan536, Bir Dost, Burak1980, Captmehmet, Emirsiyahbeyaz, Ghost1, hacimurat, KardanadamEmin, kartutgunu, kral, sahinok, Serko, Snowsedat, snowserkan, Snowtime, Xooner
(02-18-2019, 10:14 PM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(02-18-2019, 10:11 PM)Snowtime Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hasan Bey, ben forumun delisi olarak 3 hafta önce meşaleyi yaktım.Sizlerde ateş etmeye başlayın.Sinerjiyi tavan yapalım Yarın ola hayrola diyelim ozaman.. Birde gece güncellemesi ne bakalım oda böyle çıkar KARdesim insaAllah..
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| aoy, 39 Ziyaretçi |