Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

İnş. 1985 1987 2004 karışımı ve 1 hafta 10 gün süren akabinde de hemen ısınmayan bir süreç gelir.
  Beğenenler:
  • kral

MGM ısrarla kky vermeye devam ediyor..
resim

(02-18-2019, 12:42 PM)kral Adlı Kullanıcıdan Alıntı: MGM ısrarla kky vermeye devam ediyor..
resim

Mgm bugün daha güncelleme yapmadı 13:30 gibi yapıyo diye biliyorum bekleyelim bakalım.

mgm güncellemeyi yeni yaptı ama halen kky ikonu var. sıcaklık 3,4 dereced gösteriyor. Ben saf kar alacağımızı düşünüyorum....

1-2 gün kala mgm artık saf kar ikonlarını koyar istanbulun üzerine Smile ama az ama cok yerde hatrı sayılır bir örtü bıraksın 2-3 sistem değil 1 sistemede razıyız artık hayırlısıyla bir görebilsek
  Beğenenler:
  • kardelisi

(02-18-2019, 12:38 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(02-18-2019, 12:12 PM)burakrpc Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Serkan bey dün hiç göremedik sizi forumda Smile

Yorum yapmadığınız için dedim heralde oturmasını beklediği bir şeyler var, marmara bölgesi için detaylı bir analizi ne zaman duyacağız Smile ?

Merhaba Burak bey,

Sistemin geleceği tarihi çok önceden söyledim ALLAH İzin verirse de tarih cuk oturuyor.

Sadece detaylar var göremediğimiz. Yağışa yön verecek olan parametrelerde bu detaylarda gizli.

500 hpa'da gizli olan detaylar bunlar.

Bugün bir çok şey belli olur. thumbsup
emeğinize sağlık Serkan Bey; teşekkürler

MGM tahminlerine takılmamız gerektiğini yıllardır söylüyoruz.Bazı arkadaşlar bana kızmasın ama içinizdeki mazoisti neden öldüremiyorsnuz merak ediyorum.Ya en ufak olumsuz veride dağılmaktan vazgeçin.Beklemeyi öğrenelim artık.
Benim içime doğan gfs paralel deki datalar ağır basacak .Ha olmazsa da yıkılmam yerde tutmuş karı görmek üstüne basarken çıkan o eşsiz sesi duymak ve kar yağarken oluşan sessizlik benim adıma değişilmez değerler.Tabi ki fazlasına yok gelmesin diyecek değilim.Ama şükretmesini de bilirim.Sizlere de tavsiye ederim.Bol karlı günler dileğiyle.
  Beğenenler:
  • Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin, snowserkan, Xooner

(Son Düzenleme: 02-18-2019, 01:12 PM, Düzenleyen: snow41.)

Serkan bey şimdiden tebrikler her zamanki gibi günler haftalar önceden yaptığınız paylaşımlar tahminler yine başarılı bir şekilde çıkıyor herkesten önce gelebilecek sistemleri görüyor paylaşıyorsunuz ELLERİNİZE EMEKLERİNİZE sağlık tabi diğer tahmin ve paylaşım yapan arkadaşlarada teşekkürler emeklerine sağlık şimdi haftasonuna odaklanıp beklemek kaldı birde hatrı sayılır bir örtü görebilsek değmeyin keyfimize
  Beğenenler:
  • adakar, allergy, Apse1907, Burak1980, KardanadamEmin, snowserkan

https://mgm.gov.tr/?il=Istanbul&ilce=Basaksehir

mgm cumartesi gününe İstanbul basaksehire kar ikonu koymuş 3 derece demiş

Soğuğun gücünü ve Yağış oranını arttıran bir güncelleme.Smile
  Beğenenler:
  • allergy, Burak1980, Cino, Ekrem14, KardanadamEmin, snow41, Snowsedat

Konuyu Okuyanlar:
REALSHADOW, Snow Gökhan, snow41, 39 Ziyaretçi