| |
İnş. 1985 1987 2004 karışımı ve 1 hafta 10 gün süren akabinde de hemen ısınmayan bir süreç gelir.
mgm güncellemeyi yeni yaptı ama halen kky ikonu var. sıcaklık 3,4 dereced gösteriyor. Ben saf kar alacağımızı düşünüyorum....
1-2 gün kala mgm artık saf kar ikonlarını koyar istanbulun üzerine
ama az ama cok yerde hatrı sayılır bir örtü bıraksın 2-3 sistem değil 1 sistemede razıyız artık hayırlısıyla bir görebilsek
(02-18-2019, 12:38 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:emeğinize sağlık Serkan Bey; teşekkürler(02-18-2019, 12:12 PM)burakrpc Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Serkan bey dün hiç göremedik sizi forumda
MGM tahminlerine takılmamız gerektiğini yıllardır söylüyoruz.Bazı arkadaşlar bana kızmasın ama içinizdeki mazoisti neden öldüremiyorsnuz merak ediyorum.Ya en ufak olumsuz veride dağılmaktan vazgeçin.Beklemeyi öğrenelim artık.
Benim içime doğan gfs paralel deki datalar ağır basacak .Ha olmazsa da yıkılmam yerde tutmuş karı görmek üstüne basarken çıkan o eşsiz sesi duymak ve kar yağarken oluşan sessizlik benim adıma değişilmez değerler.Tabi ki fazlasına yok gelmesin diyecek değilim.Ama şükretmesini de bilirim.Sizlere de tavsiye ederim.Bol karlı günler dileğiyle.
Serkan bey şimdiden tebrikler her zamanki gibi günler haftalar önceden yaptığınız paylaşımlar tahminler yine başarılı bir şekilde çıkıyor herkesten önce gelebilecek sistemleri görüyor paylaşıyorsunuz ELLERİNİZE EMEKLERİNİZE sağlık tabi diğer tahmin ve paylaşım yapan arkadaşlarada teşekkürler emeklerine sağlık şimdi haftasonuna odaklanıp beklemek kaldı birde hatrı sayılır bir örtü görebilsek değmeyin keyfimize
https://mgm.gov.tr/?il=Istanbul&ilce=Basaksehir
mgm cumartesi gününe İstanbul basaksehire kar ikonu koymuş 3 derece demiş
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| REALSHADOW, Snow Gökhan, snow41, 39 Ziyaretçi |

ama az ama cok yerde hatrı sayılır bir örtü bıraksın 2-3 sistem değil 1 sistemede razıyız artık hayırlısıyla bir görebilsek