| |
Beğenenler:
• AZOR, bokers36, Burak1980, Captmehmet, Emreitsa,
Ecmf akşam güncellemesi
Her tür hava koşulu var bu sistemde çok senaryo yazılır serkan bey yazmanızı bekliyoruz ![]()
Beğenenler:
• Burak1980, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin, kartutgunu, mehmet karsever, Poyraz, sevimlican1903, snow41, Snowhits, Snowsedat, snowserkan, ThunderSnow
2 dalga sistemimiz 240 saatte emarelerini vermeye başlıyor azorun çıkışı dikkat çekici
Nemi bekliyorum?
Beklentim en yakın sinoptiği aşağıda paylaşıyorum. Ücret: 5 puan [hide cost="5" title="super secret content"] ![]() ![]() ![]() ![]() [/hide]
Beğenenler:
• allergy, AZOR, bokers36, cem77, Emreitsa, grafikerali, Hasan_iSTANBUL, pmed255, Reis, Snowhits, Snowsedat, ThunderSnow, Xooner
1001 gece masalı gibi Serkan Bey sayfa 1001 oldu sistem de masal gibi gelecek inşallah.
Sibiryanin bağrından kopan Polar bir atak, Karadeniz üzerinde yüküne yük katarak gelecek inşallah.
Beğenenler:
• AZOR, bokers36, Burak1980, Cino, Emirsiyahbeyaz, grafikerali, hacimurat, Hasan_iSTANBUL, Kaan, KardanadamEmin, karlıgece, Ömeraydın, Özgür, Poyraz, Salih, Serko, snow41, Snowsedat, ThunderSnow, Xooner
Serkan bey 22-24 arası gelecek sistem için kaç günlük bir sistem olur kar açısından sizce? 1,1-5 gün gibi gözüküyor diyagramlardan. Ve ay sonu da beklentiniz var mı?
(02-15-2019, 10:35 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sibiryanin bağrından kopan Polar bir atak, Karadeniz üzerinde yüküne yük katarak gelecek inşallah. Serkan hocam neler söylüyorsunuz öyle. Insallah ama bir sorum var ailemin cumartesi oglen Edirne den Istanbul a gelme durumu var.Bu konuda bilgi almam lazim sizden.Biraz daha bekleyip gorelim mi dersiniz?
Bu sefer gerçekten gelecek galiba. İlk defa umudum bu kadar yüksek. Mart başındaki sistemden de ümitliyim.
Serkan abi sistemin gücü ne zaman netleşir. Saçma sapan bir ab yine bozar mı bu görüntüyü var mı böyle bir risk? Ya da tam tersi lehimize olabilecek bir ab oluşumu görüyor musunuz? |
| Konuyu Okuyanlar: |
| KardanadamEmin, sirgalton, snow41, 67 Ziyaretçi |